در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تارت کیک کرمدار را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: یک عدد
آرد :♥: یک لیوان سر خالی
شکر :♥: نصف لیوان
شیر :♥: یک چهارم لیوان
روغن مایع :♥: یک چهارم لیوان
وانیل :♥: 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چایخوری
آب :♥: دو لیوان
آرد :♥: نصف لیوان
شکر :♥: سه چهارم لیوان
وانیل :♥: یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو :♥: یک قاشق چایخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه تارت کیک کرمدار به این صورت است که ابتدا باید
تارت کیک را آماده کنید :
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه.
بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد را با بکینگ پودر در ظرفی مخلوط کنید و 2 بار الک کنید.
حالا مخلوط آرد الک شده را کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
قالب تارت را آماده کنید و کمی آن را چرب کنید سپس مواد را داخلش بریزید.
فر را از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
قالب تارت را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا پخته شود.
در فاصله ای که تارت می پزد مواد کرم را آماده کنید :
آب و شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
کنارش بایستید و هم بزنید تا گلوله نشه و به غلظت لازم برسه.
غلظتش باید از فرنی کمی سفت تر باشه.
بعد کرم را نصف کنید به نصفش وانیل اضافه کنید و به نصف دیگرش پودر کاکائو بزنید سپس هم بزنید تا یکدست بشن.
بعد از در آوردن تارت کیک از فر، بگذارید کمی خنک شود.
بعد کرم ها را به هر طرحی که تمایل دارید روی تارت بریزید.
برای زیباتر شدن این دسر می توانید کرم را مدل زبرا روی تارت بریزید.
یعنی اول کمی کرم سفید به صورت دایره ای بریزید، لایه بعدی رو کرم کاکائویی و همینطور به صورت دایره ای کرم ها رو بریزید.
در آخر هم با یک خلال دندان آن ها را طرح بدید.
تاریخ تولد : 10 مهر سال 1353
گزارشگر فوتبال، تهیهکننده، مجری تلویزیونی، مترجم و استاد دانشگاه صنعتی شریف
تحصیلات : مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف و در حال حاضر دانشجوی دکترای مدیریت رسانه دانشگاه تهران
اولین فرزند خانواده است و یک خواهر و یک برادر دارد
قد : 1.89 متر
عادل فردوسی پور بنابر گفته خودش در ۹۰ (برنامه تلویزیونی) در مهر ماه ۱۳۵۳ در شهر یزد و
در بیمارستان دکتر مجیبیان یزد متولد شدهاست.وی اصالتاً اهل شهر رفسنجان در استان کرمان است.
او دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است.
عادل دوران دبستان را در مدرسهٔ ذوقی گذراند و با وجود علاقهٔ بسیارش به فوتبال از درسش دور نشد و
دیپلم خود را از دبیرستان البرز با معدل ممتاز گرفت. سرانجام در رشتهٔ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و
تحصیلات خود را در همین رشته و دانشگاه تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد.
او در حال حاضر دانشجوی دکترای مدیریت رسانه دانشگاه تهران است. عنوان پایاننامه کارشناسی ارشد او
«پیشبینی نتایج مسابقات فوتبال با استفاده از تحلیلهای رگرسیونی» بود.
وی درس زبان تخصصی صنایع را در دانشگاه صنعتی شریف تدریس میکند.
عادل فردوسیپور در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ از میر حسین موسوی حمایت کرده بود.
عادل فردوسیپور سالها پس از تجربهٔ ترجمه در روزنامهٔ ابرار ورزشی، در سال ۱۳۸۸ قراردادی را
برای ترجمهٔ کتاب فوتبال در برابر دشمن، که درونمایهای فوتبالی-سیاسی دارد، با نشر چشمه امضا کرد.
کتاب دوم فردوسیپور، کتاب جامع فوتبال نام دارد که دانشنامهای ۴۰۰صفحهای و تمامرنگی درمورد فوتبال است.
این کتاب ترجمهٔ کتاب The Football Book است که برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ در انگلستان منتشر شد.
کتاب جامع فوتبال در اردیبهشت ۱۳۹۱ و در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رونمایی شد. ناشر این کتاب نشر بهشت است.
ترجمه سوم عادل فردوسی پور کتابی است به نام «هنر شفاف اندیشیدن» اثر «رولف دوبلی».
این کتاب بر خلاف دو کتاب گذشته در زمینه فوتبال نیست بلکه موضوع آن روشهای مدیریت است.
این کتاب در نمایشگاه کتاب سال ۱۳۹۴ تهران توسط انتشارات نشر چشمه عرضه شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه گردید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کاپ توت فرنگی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
آرد برنج :♥: 2 قاشق غذاخوری
آرد :♥: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته :♥: 1 قاشق غذاخوری
وانیل :♥: 1 قاشق مربا خوری
شیر :♥: 1 لیتر
شکر :♥: 1 لیوان
خامه فرم گرفته :♥: به میزان لازم
توت فرنگی :♥: 500 گرم
نشاسته ذرت :♥: 2 قاشق غذاخوری
شکر :♥: 1 فنجان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کاپ توت فرنگی به این صورت است که ابتدا باید
باید یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و 1 لیتر شیر را درون آن بریزید و سپس کم کم
شکر را به همراه آرد ، نشاسته ، آرد برنج و وانیل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا
زمانی که مواد خوب بپزند و قوام بیایند و در زمان جوش آمدن مواد کاپ توت فرنگی زیر اجاق را خاموش کنید
مواد درون قابلمه را درون لیوان های مخصوص دسر خود بریزید و اجازه دهید تا سرد شوند.
توت فرنگی ها را درون بلندر بریزید و لح کنید تا به صورت پوره در بیایند.
یک قابلمه کوچک برداشته و پوره توت فرنگی را به همراه نشاسته ، شکر و آب درون آن بریزید و هم حسابی هم بزنید تا
زمانی که مخصوط پخته شود و بعد آن را روی دسر بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود و در آخر
روی کاپ را با کرم شانتی یا همان خامه فرم گرفته تزیین کنید و چند تکه توت فرنگی روی آن بگذارید و نوش جان کنید
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه کاپ توت فرنگی برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن را در کنار دوستان و خانواده خود ببرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان آموزش تخصصی رنگ موی دودی روشن بدون دکلره را آماده کرده ایم.
اول باید توجه داشته باشیم که هر سال رنگ مو جدید و خاصی مد می شود و بیشتر خانم ها
با توجه به مد و سال رنگ موی خود را تغییر می دهند تا همراه با مد پیش رفته و به روز باشند.
البته باید توجه کرد که اغلب این رنگ ها نیز برای چهره خانم ها مناسب است و
خیلی کم پیش می آید که باعث شود جذابیت آنها کم شود.
رنگ های مانند عسلی ، شکلاتی تیره ، کنفی در مد روز بودن مشکلی بوجود نمی آوردند.
باید توجه داشت که بعضی رنگ ها خاص بوده و به همه چهره ای نمی آیند و مناسب هر سنی نیستند.
از این جمله رنگ ها می توان به رنگ های بلوند خیلی روشن ، رنگ های فانتزی ، رنگ های دودی نقره ای اشاره کرد که بسیار زیبا و خاص هستند
ولی برای همه خانم ها مناسب نیستند ، پس خانم ها عزیز باید توجه داشته باشند که نباید همیشه رنگ موی خود را بر اساس سال انتخاب کنند و
ریسک کنند ، بلکه رنگ را باید با توجه به رنگ پوست ، رنگ چشم ، حالت چهره و سن خود انتخاب کنند تا
در نهایت چهره بسیار شیک تر و جذاب تری داشته باشند.
رنگ دودی با پوست های گندمی و روشن هارمونی خوبی دارد و
توجه کنید که رنگ ابروی تیره و مشکی با رنگ دودی جذابیت شما را چند برابر می کند
اگر که می خواهید صدمه زیادی به موهای خود نزنید می توانید از رنگ موی دودی روشن بدون دکلره استفاده کنید.
توجه داشته باشید که این رنگ در نهایت تیره تر و شیک تر خواهد بود
فرمول ترکیب رنگ دودی روشن :
رنگ موی بژ متوسط :♥: ۴۰ میل
رنگ موی بژ روشن :♥: ۳۰ میل
رنگ موی زیتونی شماره ۷ :♥: ۳۰ میل
رنگ مو دودی شماره ۶ :♥: ۲۰ میل
واریاسیون نقره ای :♥: ۴ سانت
اکسیدان :♥: نمره یک
مدت زمان مکث :♥: ۴۵ دقیقه
برای زیباتر شدن این مدل رنگ مو می توانید از هایلایت روشن در لا به لای موهایتان استفاده کنید که
فرمول ترکیبی هایلایت مو به صورت زیر است :
رنگ موی طبیعی شماره ۱۰ :♥: ۴۰ میل
رنگ مو طلایی شماره ۱۰ :♥: ۱۰ میل
اکسیدان نمره :♥: ۲
توجه داشته باشید که برای هر چه شیک تر شدن چهریتان باید با توجه به رنگ مو صورت خود را آرایش کنید
برای اینکه رنگ موهایتان با آرایش صورت هماهنگی کامل را داشته باشد در رنگ مو های پلاتینی ، طلایی یا خاکستری باید
آرایشی ملایم با رنگ های روشن داشته باشید
توجه داشته باشید که اگر قبلا از رنگ های تیره تا قبل از رنگ کردن موهایتان مانند قرمز گوجه ای ، رژ لب شرابی یا
خط چشم مشکی استفاده می کردید با رنگ موی دودی در تضاد بوده و ناخوشایند خواهد شد
با توجه به های لایت بلوند مختصری که روی مو هایتان انجام چهره شما حاملا شاداب و سر حال به نظر می آید و فقط کافیست
آرایش معمول خود را کمی ملایم تر و روشن تر انجام بدهید.
می توانید برای گونه ها از رنگ های صورتی هلویی ، صورتی روشن یا قرمز روشن استفاده کنید.
برای هر چه زیبا تر شدن چهریتان از رژلب صورتی روشن تا صورتی متوسط استفاده کنید.
همچنین بهتر است از سایۀ چشم صورتی استخوانی، خاکستری یا صورتی روشن و خط چشم و ریمل قهوه ای استفاده کنید.
ته دیگ زعفرانی جزء محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع ته دیگ می باشد
با این روش ته دیگ شما بسیار خوشمزه می شود و کاملا شبییه ته دیگ های رستوران ها شده و اصلا بوی تخم مرغ نمی دهد.
و در عین حال به راحتی می توان آن را تهیه کرد.
اگر در تهیه ته دیگ از ماست پر چرب استفاده کنید بهتر است.
ماست :♦: 6 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ:♦: 2 عدد
برنج آبکش شده:♦: 6 کفگیر
زعفران دم کرده :♦:به میزان لازم
نمک:♦: کمی
به نقل از انسان شاد برای تهیه ته دیگ زعفرانی ابتدا باید
زرده های تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و خوب آنها را هم بزنید و سپس به آنها ماست ، نمک و زعفران را اضافه کنید و باز هم بزنید
و در مرحله آخر برنج را به مخلوط اضافه کنید.برای درست کردن ته دیگ حتما از قابلمه نچسب مثل تفلون استفاده کنید
قابلمه را روی شعله اجاق بگذارید و کف آن روغن بریزی، توجه کنید که روغن نباید کم باشد.
در همان حال که روغن درون قابلمه در حال گرم شدن است مخلوط برنج زعفرانی را درون قابلمه بریزید و
کاملا با قاشق آن را صاف و فشرده کنید.می توانید با استفاده از ته لیوان نیز روی برنج فشار آورده و کاملا آن را فشرده کنید.
بعد از این کار برنج سقید را روی آن بریزید و اجازه دهید که برنج دم بکشد.
در صورت تمایل می توانید زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید که حرارت به صورت مساوی پخش شود.
توجه داشته باشید که ته دیگ شما زیاد نازک نشود.بعد از دم کشیدن برنج می توانید آن را درون ظرف مورد نظر کشیده و نوش جان کنید.