تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر برای عصرهای تابستانی

طرز تهیه بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر برای عصرهای تابستانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی سرخ شده ساده را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد

طرز تهیه بستنی سرخ شده , بستنی سرخ شده , بستنی سرخ کرده , بستنی سرخ شده مخصوص

بستنی سوخاری خیلی خوشمزه و متفاوت و یک نوع دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه می باشد.

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده

بستنی وانیلی :♥: نیم کیلو

روغن :♥: 2 پیمانه

کورن فلکس صبحانه ( غلات مخصوص صبحانه ) :♥: 3 پیمانه

تخم مرغ :♥: 2 عدد

پودر نارگیل :♥: 1 پیمانه

پودر دارچین :♥: 1 قاشق چای خوری

شیر :♥: 1 قاشق چایخوری

آموزش و طرز درست کردن بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر

می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید

طرز تهیه بستنی سرخ شده , بستنی سرخ شده , بستنی سرخ کرده , بستنی سرخ شده مخصوص

طرز تهیه بستنی سرخ شده مخصوص:

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی سرخ شده به این صورت است که ابتدا باید

ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود.

(می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید).

سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ در بیاورید توجه داشته باشید که باید توپ ها به اندازه نیم پیمانه باشند.

سپس بستنی ها را در درون سینی قرار دهید و سینی را در درون فریزر بگذارید تا بستنی ها کاملا سفت شوند.

در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را قرار دهید سپس با شیر مخلوط کنید و آن ها را با چنگال هم بزنید تا کف کنند.

سپس بستنی را از درون فریزر خارج کنید و آن ها را در درون سفیده های تخم مرغ و سپس در مخلوط کورن فولکس بغلطانید .

طرز تهیه بستنی سرخ شده , بستنی سرخ شده , بستنی سرخ کرده , بستنی سرخ شده مخصوص

توجه داشته باشید که همه سطح توپ های بستنی باید با این مواد پوشیده شوند حالا توپ های بستنی را دوباره در درون فریزر به مدت 3 ساعت قرار دهید تا سفت شوند.

در درون تابه ای روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود .

سپس توپ های بستنی را به صورت تک تک در درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ و طلایی شوند.

هر دو طرف آن ها را کاملا سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن توپ های بستنی روغن آن ها را با کمک حوله ای کاغذی بگیرید.

 آموزش و طرز درست کردن بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر

روی بستنی ها را با خامه و سس شکلات و ترافل های رنگی تزیین کنید.

طرز تهیه بستنی سرخ شده , بستنی سرخ شده , بستنی سرخ کرده , بستنی سرخ شده مخصوص

طرز تهیه سس بستنی سرخ شده

ابتدا شکر را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا تغییر رنگ بدهد و قهوه ای شود.

در این مرحله نباید شکر را با قاشق یا چیزی دیگری هم زد ،فقط ظرف را تکان بدهید تا شکر کاملا جا به جا شود.

در ضمن حواستان باشد که شکر نسوزد.

حال شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب بگذارید و خامه را که از قبل کمی گرم کرده اید را اضافه کنید.

اگر خامه سرد باشد موجب می شود که شکر بسته شود و

در نتیجه باید مدت زمان بیشتری روی حرارت اجاق بماند.

اکنون سس بستنی سرخ شده آماده است.

طرز تهیه بستنی سرخ شده , بستنی سرخ شده , بستنی سرخ کرده , بستنی سرخ شده مخصوص

آموزش و طرز درست کردن بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک گلابی بسیار خوشمزه و آسان مناسب عصرونه تابستانی

طرز تهیه کیک گلابی بسیار خوشمزه و آسان مناسب عصرونه تابستانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک گلابی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک گلابی , کیک گلابی , Pear cake

مواد لازم برای تهیه کیک گلابی

گلابی :♥: چهار عدد

آرد :♥: دو لیوان 500 گرم

تخم مرغ :♥: چهار عدد

شکر :♥: یک لیوان 250 گرم

شیر :♥: نصف لیوان

ماست :♥: نصف لیوان

روغن مایع :♥: یک پیمانه

بیکینگ پودر  :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری

وانیل :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر دارچین :♥: دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک گلابی , کیک گلابی , Pear cake

طرز تهیه کیک گلابی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک گلابی به این صورت است که ابتدا باید

شکر را همراه با تخم‌مرغ‌ ها و وانیل با همزن کاملا می‌زنیم.

سپس روغن را به تدریج اضافه می‌کنیم تا یک‌دست شود.

  مخلوط ماست و شیر را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و سه بار با هم الک می‌کنیم و در دو یا سه مرحله

به مواد آماده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید.

:♥: بعد از اضافه کردن آرد، مواد نباید زیاد هم زده شوند :♥:

 کف قالب را به قطر یک سانتی‌متر کاغذ روغنی می‌گذاریم. گلابی‌ها را به صورت هلالی از طول برش می‌دهیم.

مقداری از مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و یک لایه از گلابی‌ها را روی آن می‌چینیم.

سپس مقداری از دارچین را روی گلابی‌ها می‌پاشیم.

بقیه مایه کیک را در قالب ریخته و دوباره گلابی‌ها را روی آن می‌چینیم و دارچین می‌پاشیم.

قالب را در فر 200 درجه سانتی‌گراد (معادل 400 درجه فارنهایت) که از قبل گرم شده است به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا کیک کاملا پخته شود.

یک خلال دندان تمیز را در کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده شده است.

سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن آن را از دیواره قالب جدا کرده و روی پایه فلزی برمی‌گردانیم.

کاغذ را از ته آن جدا کرده و پس از خنک شدن تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک گلابی , کیک گلابی , Pear cake

طرز تهیه کیک گلابی بسیار خوشمزه و آسان مناسب عصرونه تابستانی

طرز تهیه کیک میوه ای فوق العاده خوشمزه و آسان با میوه مورد علاقه تان

طرز تهیه کیک میوه ای فوق العاده خوشمزه و آسان با میوه مورد علاقه تان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک میوه ای را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

کیک میوه ای ، طرز تهیه کیک میوه ای ، روش پخت کیک میوه ای ، کیک میوه ای ساده ، fruit cake

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای

تخم مرغ :♥: 3  عدد

آرد سفید :♥: 2 لیوان

روغن مایع :♥: نصف لیوان

آب میوه :♥: یک سوم لیوان (با طعم دلخواهتان)

شیر :♥: دو سوم لیوان

شکر :♥: یک لیوان

هل :♥: نصف قاشق چایخوری

وانیل :♥: نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر :♥: یک پنج قاشق مربا خوری

جوهر جوش یا جوش شیرین :♥: یک چارم قاشق چایخوری

سیب یا موز یا گردوی خرد شده :♥: به دلخواه

کیک میوه ای ، طرز تهیه کیک میوه ای ، روش پخت کیک میوه ای ، کیک میوه ای ساده ، fruit cake

طرز تهیه کیک میوه ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک میوه ای ساده به این صورت است که ابتدا باید

تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید.

سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.

از این مرحله به بعد مواد را با همزن دستی میزنیم.

روغن را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و سپس آب میوه و بعد از آن شیر را اضافه کرده و با حرکات دورانی به صورت آرام با هم مخلوط می کنیم.

بکینگ پودر و جوهر جوش را به آرد اضافه می کنیم و آن را آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

میوه مورد نظر و گردو های خرد شده را درون مواد ریخته و هم میزنیم.

داخل قالب کیک را چرب می کنیم و کمی آرد روی آن می پاشیم و مایه کیک را درونش میریزیم.

قالب را درون فری که از قبل گرم شده است با پایین ترین درجه حرارت فر به مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه قرار می دهیم.

هنگامی که روی کیک شما برشته شد کیک میوه ای شما آمادست.

برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان تمیز داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبیده بود یعنی کیک آماده و پخته شده است.

کیک میوه ای ، طرز تهیه کیک میوه ای ، روش پخت کیک میوه ای ، کیک میوه ای ساده ، fruit cake

 

طرز تهیه کیک میوه ای فوق العاده خوشمزه و آسان با میوه مورد علاقه تان

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و عالی با گردو های تازه مخصوص عصرانه

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و عالی با گردو های تازه مخصوص عصرانه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک گردویی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک گردویی ، کیک گردویی ، دستور پخت کیک گردویی ، walnuts cake

مواد لازم برای تهیه کیک گردویی

تخم مرغ :♥: 6 عدد

آرد  :♥: 2 و نیم پیمانه

شیر :♥: یک پیمانه

گردو خرد شده :♥: نصف پیمانه

شکر :♥: یک و یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر :♥: یک و یک چهارم قاشق غذاخوری

وانیل :♥: یک چهارم قاشق چای خوری

کره :♥: 150 گرم

طرز تهیه کیک گردویی ، کیک گردویی ، دستور پخت کیک گردویی ، walnuts cake

طرز تهیه کیک گردویی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک گردویی به این صورت است که ابتدا باید

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنیم و هرکدام را در ظرفی جدا بریزیم.

کره نرم شده و شکر را هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط کرم رنگ شود.

سفیده تخم مرغ را هم با همزن به مدت 10 دقیقه خوب بزنید تا کاملا پف کند طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.

سفیده را داخل یخچال قرار دهید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.

 آرد، بیکینگ پودر، وانیل را با هم مخلوط می کنیم و حتما الک می کنیم.

بعد آن ها را آرام آرام به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.

شیر را نیز به تدریج داخل مایه کیک بریزید.

 گردو های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

:♥: اگر گردوها را خیلی ریز نکنید بهتر است چون در هنگام خوردن گردو زیر دندان می رود و خیلی لذت بخش است :♥:

در آخر سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید.

قالب کیک را چرب کنید و کیک را داخل قالب بریزید و آن را داخل فر با درجه حرارت 170 درجه سانتی گراد (یا 340 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از این مدت برای این که بفهمید کیک پخته شده است یا ن یک خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته است.

طرز تهیه کیک گردویی ، کیک گردویی ، دستور پخت کیک گردویی ، walnuts cake

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و عالی با گردو های تازه مخصوص عصرانه

طرز تهیه سس کچاپ بسیار خوشمزه مخصوص سمبوسه و فلافل در منزل

طرز تهیه سس کچاپ بسیار خوشمزه مخصوص سمبوسه و فلافل در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سس کچاپ را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع سس و سالاد  در سایت انسان شاد

سس کچاپ , کچاپ , طرز تهیه سس کچاپ , سس کچاب , کچاب , ketchup

مواد لازم برای تهیه سس کچاپ

گوجه فرنگی رسیده :♥: 2 کیلوگرم

پیاز :♥: 1 عدد

سیر  :♥: 2 حبه

روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری

سرکه سفید :♥: 1 لیوان

شکر قهوه‌ای :♥: یک لیوان

فلفل شیرین :♥: یک قاشق مرباخوری

پودر آویشن  :♥: به میزان لازم

چوب دارچین :♥: 1 عدد

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

 

  :♥: می توانید یک لیوان شکر قهوه ای را با یک لیوان شکر سفید و یک و نیم قاشق غذاخوری عسل جایگزین کنید :♥:

سس کچاپ , کچاپ , طرز تهیه سس کچاپ , سس کچاب , کچاب , ketchup

طرز تهیه سس کچاپ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سس کچاپ به این صورت است که ابتدا باید

پیاز ها را خیلی ریز خرد کنید.

داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را با حرارت کم به مدت 5-10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شود.

  :♥: پیاز  نباید سرخ شود فقط باید کمی نرم شود :♥:

سیر را رنده کنید و آن را نیز داخل تابه ریخته و چند دقیقه تفت دهید.

گوجه فرنگی را بشورید و پوست کنید و پس از در آوردن قسمت های داخل، خرد کنید.

آن ها را به پیاز ها اضافه کنید تا نرم شود.

سپس مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.

پوره را به ظرف برگردانید و به مدت حدود یک ساعت روی حرارت بالا قرار دهید

تا پوره غلیظ شود و به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند.

:♥: حرارت را کمی زیاد کنید تا سس به جوش بیاید :♥:

شکر و نمک و فلفل سیاه و  فلفل شیرین و چوب دارچین و آویشن را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید.

حرارت را کم کنید و بگذارید سس نیم ساعت روی حرارت باشد.

در این مدت سرکه و روغن زیتون را هم اضافه کنید.

:♥: در این فاصله مدام مواد را هم بزنید.به خصوص در دقایق آخر که احتمال ته‌گرفتن و سوختن سس بیشتر است :♥:

برای استریل کردن شیشه سس، آن را در آب جوش قرار دهید تا داغ شود

سپس سس را طوری بریزید که شیشه کاملا پر نشود و بین لبه شیشه و در جا باشد.

سپس در آن را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه در آبی که به آرامی در حالت جوش است قرار دهید.

پس از خنک شدن به آرامی در شیشه را فشار دهید.

در صورتی که فرورفتگی در وسط آن ایجاد شد یعنی که درست وکیوم شده است در غیر این صورت شیشه را در یخچال قرار داده و فوری مصرف کنید.

شیشه های خوب وکیوم شده را به مدت یک هفته در جای تاریک و خنک نگه دارید تا خوب جا بیفتد.

این سس به مدت یک سال در مکان تاریک و خنک قابل نگهداری است. اما به محض باز شدن آن در یخچال قرار دهید.

سس کچاپ , کچاپ , طرز تهیه سس کچاپ , سس کچاب , کچاب , ketchup

سس کچاپ و یا سس قرمز نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود.

طرز تهیه سس کچاپ بسیار ساده است و طعم آن نیز فوق‌العاده خوشمزه و حتی می‌توان گفت بهتر از سس کچاپ صنعتی است.

به علاوه از مواد نگه‌دارنده و رنگ خوراکی و ... نیز خبری نیست و می‌توانید این سس را با خیال راحت در منزل مصرف نمایید.

مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد.

البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند.

سس کچاپ را همیشه از گوجه فرنگی درست نمی‌کنند.

در ابتدا سس کچاپ به نوعی سس اطلاق می‌شد که از قارچ یا ماهی که آن را داخل آب نمک گذاشته و با ادویه جات مزه دار نموده بودند تهیه می‌شد.

برخی از موادی که برای تهیه این سس در قدیم به آن اضافه می‌کردند عبارت بودند از: ماهی کولی، صدف، خرچنگ، گردو، لوبیا قرمز، خیار، لیمو و انگور.

نام این سس اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد.

از آن زمان بود که در بسیاری از متون ادبی و دیگر کتاب‌ها نام این سس به میان آمد.

البته گفته می‌شود که نام این سس را از یکی از گویش‌های چین برگرفته‌اند.

اگر چه چینی بودن نام این سس مورد بحث قرار گرفته‌است:

− در فرهنگ چین، منظور از واژهٔ کچاپ، بادمجان یا شکل کوتاه شده‌ای برای واژه گوجه فرنگی است؛

درحالی که منظور از کچاپ، سسی است که از عصاره گوجه فرنگی تهیه می‌شود.

−و نیز به کچاپ، ماهی آزاد و یا در کل، ماهی گفته می‌شود. بنابراین منظور از کچاپ. سس ماهی است.

سس کچاپ , کچاپ , طرز تهیه سس کچاپ , سس کچاب , کچاب , ketchup

طرز تهیه سس کچاپ بسیار خوشمزه مخصوص سمبوسه و فلافل در منزل