در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی سرخ شده ساده را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
بستنی سوخاری خیلی خوشمزه و متفاوت و یک نوع دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه می باشد.
بستنی وانیلی :♥: نیم کیلو
روغن :♥: 2 پیمانه
کورن فلکس صبحانه ( غلات مخصوص صبحانه ) :♥: 3 پیمانه
تخم مرغ :♥: 2 عدد
پودر نارگیل :♥: 1 پیمانه
پودر دارچین :♥: 1 قاشق چای خوری
شیر :♥: 1 قاشق چایخوری
آموزش و طرز درست کردن بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر
می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی سرخ شده به این صورت است که ابتدا باید
ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود.
(می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید).
سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ در بیاورید توجه داشته باشید که باید توپ ها به اندازه نیم پیمانه باشند.
سپس بستنی ها را در درون سینی قرار دهید و سینی را در درون فریزر بگذارید تا بستنی ها کاملا سفت شوند.
در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را قرار دهید سپس با شیر مخلوط کنید و آن ها را با چنگال هم بزنید تا کف کنند.
سپس بستنی را از درون فریزر خارج کنید و آن ها را در درون سفیده های تخم مرغ و سپس در مخلوط کورن فولکس بغلطانید .
توجه داشته باشید که همه سطح توپ های بستنی باید با این مواد پوشیده شوند حالا توپ های بستنی را دوباره در درون فریزر به مدت 3 ساعت قرار دهید تا سفت شوند.
در درون تابه ای روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود .
سپس توپ های بستنی را به صورت تک تک در درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ و طلایی شوند.
هر دو طرف آن ها را کاملا سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن توپ های بستنی روغن آن ها را با کمک حوله ای کاغذی بگیرید.
آموزش و طرز درست کردن بستنی سرخ شده مخصوص با طعمی بی نظیر
روی بستنی ها را با خامه و سس شکلات و ترافل های رنگی تزیین کنید.
ابتدا شکر را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا تغییر رنگ بدهد و قهوه ای شود.
در این مرحله نباید شکر را با قاشق یا چیزی دیگری هم زد ،فقط ظرف را تکان بدهید تا شکر کاملا جا به جا شود.
در ضمن حواستان باشد که شکر نسوزد.
حال شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب بگذارید و خامه را که از قبل کمی گرم کرده اید را اضافه کنید.
اگر خامه سرد باشد موجب می شود که شکر بسته شود و
در نتیجه باید مدت زمان بیشتری روی حرارت اجاق بماند.
اکنون سس بستنی سرخ شده آماده است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک گلابی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
گلابی :♥: چهار عدد
آرد :♥: دو لیوان 500 گرم
تخم مرغ :♥: چهار عدد
شکر :♥: یک لیوان 250 گرم
شیر :♥: نصف لیوان
ماست :♥: نصف لیوان
روغن مایع :♥: یک پیمانه
بیکینگ پودر :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری
وانیل :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین :♥: دو قاشق مرباخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک گلابی به این صورت است که ابتدا باید
شکر را همراه با تخممرغ ها و وانیل با همزن کاملا میزنیم.
سپس روغن را به تدریج اضافه میکنیم تا یکدست شود.
مخلوط ماست و شیر را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و سه بار با هم الک میکنیم و در دو یا سه مرحله
به مواد آماده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
:♥: بعد از اضافه کردن آرد، مواد نباید زیاد هم زده شوند :♥:
کف قالب را به قطر یک سانتیمتر کاغذ روغنی میگذاریم. گلابیها را به صورت هلالی از طول برش میدهیم.
مقداری از مایه کیک را در قالب میریزیم و یک لایه از گلابیها را روی آن میچینیم.
سپس مقداری از دارچین را روی گلابیها میپاشیم.
بقیه مایه کیک را در قالب ریخته و دوباره گلابیها را روی آن میچینیم و دارچین میپاشیم.
قالب را در فر 200 درجه سانتیگراد (معادل 400 درجه فارنهایت) که از قبل گرم شده است به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود.
یک خلال دندان تمیز را در کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده شده است.
سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن آن را از دیواره قالب جدا کرده و روی پایه فلزی برمیگردانیم.
کاغذ را از ته آن جدا کرده و پس از خنک شدن تزئین میکنیم.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک میوه ای را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 3 عدد
آرد سفید :♥: 2 لیوان
روغن مایع :♥: نصف لیوان
آب میوه :♥: یک سوم لیوان (با طعم دلخواهتان)
شیر :♥: دو سوم لیوان
شکر :♥: یک لیوان
هل :♥: نصف قاشق چایخوری
وانیل :♥: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر :♥: یک پنج قاشق مربا خوری
جوهر جوش یا جوش شیرین :♥: یک چارم قاشق چایخوری
سیب یا موز یا گردوی خرد شده :♥: به دلخواه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک میوه ای ساده به این صورت است که ابتدا باید
تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه با مخلوط کن برقی خوب هم بزنید.
سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.
از این مرحله به بعد مواد را با همزن دستی میزنیم.
روغن را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و سپس آب میوه و بعد از آن شیر را اضافه کرده و با حرکات دورانی به صورت آرام با هم مخلوط می کنیم.
بکینگ پودر و جوهر جوش را به آرد اضافه می کنیم و آن را آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
میوه مورد نظر و گردو های خرد شده را درون مواد ریخته و هم میزنیم.
داخل قالب کیک را چرب می کنیم و کمی آرد روی آن می پاشیم و مایه کیک را درونش میریزیم.
قالب را درون فری که از قبل گرم شده است با پایین ترین درجه حرارت فر به مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه قرار می دهیم.
هنگامی که روی کیک شما برشته شد کیک میوه ای شما آمادست.
برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان تمیز داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبیده بود یعنی کیک آماده و پخته شده است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک گردویی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 6 عدد
آرد :♥: 2 و نیم پیمانه
شیر :♥: یک پیمانه
گردو خرد شده :♥: نصف پیمانه
شکر :♥: یک و یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر :♥: یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چای خوری
کره :♥: 150 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک گردویی به این صورت است که ابتدا باید
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنیم و هرکدام را در ظرفی جدا بریزیم.
کره نرم شده و شکر را هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط کرم رنگ شود.
سفیده تخم مرغ را هم با همزن به مدت 10 دقیقه خوب بزنید تا کاملا پف کند طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
سفیده را داخل یخچال قرار دهید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.
آرد، بیکینگ پودر، وانیل را با هم مخلوط می کنیم و حتما الک می کنیم.
بعد آن ها را آرام آرام به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.
شیر را نیز به تدریج داخل مایه کیک بریزید.
گردو های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
:♥: اگر گردوها را خیلی ریز نکنید بهتر است چون در هنگام خوردن گردو زیر دندان می رود و خیلی لذت بخش است :♥:
در آخر سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید.
قالب کیک را چرب کنید و کیک را داخل قالب بریزید و آن را داخل فر با درجه حرارت 170 درجه سانتی گراد (یا 340 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از این مدت برای این که بفهمید کیک پخته شده است یا ن یک خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سس کچاپ را آماده کرده ایم
آموزش آشپزی و انواع سس و سالاد در سایت انسان شاد
گوجه فرنگی رسیده :♥: 2 کیلوگرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری
سرکه سفید :♥: 1 لیوان
شکر قهوهای :♥: یک لیوان
فلفل شیرین :♥: یک قاشق مرباخوری
پودر آویشن :♥: به میزان لازم
چوب دارچین :♥: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
:♥: می توانید یک لیوان شکر قهوه ای را با یک لیوان شکر سفید و یک و نیم قاشق غذاخوری عسل جایگزین کنید :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سس کچاپ به این صورت است که ابتدا باید
پیاز ها را خیلی ریز خرد کنید.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را با حرارت کم به مدت 5-10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شود.
:♥: پیاز نباید سرخ شود فقط باید کمی نرم شود :♥:
سیر را رنده کنید و آن را نیز داخل تابه ریخته و چند دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی را بشورید و پوست کنید و پس از در آوردن قسمت های داخل، خرد کنید.
آن ها را به پیاز ها اضافه کنید تا نرم شود.
سپس مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.
پوره را به ظرف برگردانید و به مدت حدود یک ساعت روی حرارت بالا قرار دهید
تا پوره غلیظ شود و به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند.
:♥: حرارت را کمی زیاد کنید تا سس به جوش بیاید :♥:
شکر و نمک و فلفل سیاه و فلفل شیرین و چوب دارچین و آویشن را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید.
حرارت را کم کنید و بگذارید سس نیم ساعت روی حرارت باشد.
در این مدت سرکه و روغن زیتون را هم اضافه کنید.
:♥: در این فاصله مدام مواد را هم بزنید.به خصوص در دقایق آخر که احتمال تهگرفتن و سوختن سس بیشتر است :♥:
برای استریل کردن شیشه سس، آن را در آب جوش قرار دهید تا داغ شود
سپس سس را طوری بریزید که شیشه کاملا پر نشود و بین لبه شیشه و در جا باشد.
سپس در آن را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه در آبی که به آرامی در حالت جوش است قرار دهید.
پس از خنک شدن به آرامی در شیشه را فشار دهید.
در صورتی که فرورفتگی در وسط آن ایجاد شد یعنی که درست وکیوم شده است در غیر این صورت شیشه را در یخچال قرار داده و فوری مصرف کنید.
شیشه های خوب وکیوم شده را به مدت یک هفته در جای تاریک و خنک نگه دارید تا خوب جا بیفتد.
این سس به مدت یک سال در مکان تاریک و خنک قابل نگهداری است. اما به محض باز شدن آن در یخچال قرار دهید.
سس کچاپ و یا سس قرمز نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه میشود.
طرز تهیه سس کچاپ بسیار ساده است و طعم آن نیز فوقالعاده خوشمزه و حتی میتوان گفت بهتر از سس کچاپ صنعتی است.
به علاوه از مواد نگهدارنده و رنگ خوراکی و ... نیز خبری نیست و میتوانید این سس را با خیال راحت در منزل مصرف نمایید.
مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین میباشد.
البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویههای دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده میکنند.
سس کچاپ را همیشه از گوجه فرنگی درست نمیکنند.
در ابتدا سس کچاپ به نوعی سس اطلاق میشد که از قارچ یا ماهی که آن را داخل آب نمک گذاشته و با ادویه جات مزه دار نموده بودند تهیه میشد.
برخی از موادی که برای تهیه این سس در قدیم به آن اضافه میکردند عبارت بودند از: ماهی کولی، صدف، خرچنگ، گردو، لوبیا قرمز، خیار، لیمو و انگور.
نام این سس اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد.
از آن زمان بود که در بسیاری از متون ادبی و دیگر کتابها نام این سس به میان آمد.
البته گفته میشود که نام این سس را از یکی از گویشهای چین برگرفتهاند.
اگر چه چینی بودن نام این سس مورد بحث قرار گرفتهاست:
− در فرهنگ چین، منظور از واژهٔ کچاپ، بادمجان یا شکل کوتاه شدهای برای واژه گوجه فرنگی است؛
درحالی که منظور از کچاپ، سسی است که از عصاره گوجه فرنگی تهیه میشود.
−و نیز به کچاپ، ماهی آزاد و یا در کل، ماهی گفته میشود. بنابراین منظور از کچاپ. سس ماهی است.