در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت کالباس را آموزش می دهیم
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
آرد :♥: دو سوم پیمانه
شیر :♥: یک چهارم پیمانه
روغن مایع :♥: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ :♥: 3 عدد
نمک :♥: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل :♥: مقداری
کالباس (ژامبون) :♥: 8 عدد
سیب زمینی پخته :♥: 1 عدد بزرگ
خیار شور :♥: 5 عدد
پیازچه :♥: 2 تا 3 شاخه
تره و جعفری تازه خرد شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
:♥: فقط از قسمت سفید پیازچه استفاده کنید :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه رولت کالباس به این صورت است که ابتدا باید
خمیر رولت را درست کنید.به صورت زیر :
تخم مرغ ، شیر، روغن، نمک و فلفل را در یک کاسه ای بریزید و با همزن بزنید.
سپس آرد را کم کم بریزید و هم زده تا یکدست بشه.آرد را حتما الک کنید.
تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید.
نصفی از مواد را در تابه بریزید تا خمیر کلفت نشود.
حدود 3 دقیقه صبر کنید بعد خمیر را پشت و رو کنید و 3 دقیقه دیگه طرف دیگرش را بپزید.
خمیر دیگر را هم به همین صورت سرخ کنید.
حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید و سریع با کاغذ روغنی رول کنید.
خمیر رول شده را کنار بگذارید تا خنک بشه .
حالا باید مواد میانی خمیر را آماده کنید.
سیب زمینی رنده شده ، خیار شور رنده شده ،جعفری ، پیازچه و فلفل و کمی نمک و سس مایونز را با هم مخلوط کنید.
:♥: سس خیلی زیاد نباشد چون باعث می شود مواد داخل خمیر شل شوند :♥:
حالا خمیر را باز کنید و کمی سس مایونز روی خمیر بمالید.
:♥: خمیر باید خنک باشد تا سس آب نیندازد :♥:
حالا ژامپون ها را روی خمیر مثل شکل زیر بچینید.
روی ژامبون ها را از موادی که با هم مخلوط کردید بریزید.(مواد سیب زمینی)
حالادوباره خمیر را بدون کاغذ روغنی رول کنید و کاغذ رو دورش بپیچید و در یخچال بگذارید تا رولت خودش را بگیرد.
سپس رولت را با چاقوی تیز برش دهید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک آلو را آماده کرده ایم.
آلو قرمز :♦: 1 کیلوگرم
آب :♦: نصف پیمانه
نمک :♦: کمی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک آلو به این صورت است که ابتدا باید
آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید.
شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد.
آلوها از خود آب پس می دهند.اجازه دهید کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید.
:♦: می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید :♦:
در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود.
:♦: اگر حوصله تان می آید در ابتدا هسته های آلو را جدا کنید و در این مرحله برای پوره کردن آلو از گوشکوب برقی استفاده کنید :♦:
این مواد رادوباره بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک بیندازید.
لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید.
لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی
در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید.
بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم.
بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.
اگر برای درست کردن و خوردن لواشک عجله دارید و می خواهید سریع حاضر شود،
سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتیگراد گرم نمودهاید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا
زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله ویترینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد
برای تهیه ژله ویترینی هم می توانید داخل ژله از ژله رولی و هم از تکه های میوه استفاده کنید.
اگر از ژله رولی می خواهید استفاده کنید باید از قبل آن را تهیه کنید.
ژله آلوئه ورا :♥: 3 بسته
خامه یا بستنی وانیلی :♥: 2 لیوان
:♥: آب جوش برای هر بسته ژله یک پیمانه :♥:
:♥: آب سرد :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ژله ویترینی به این صورت است که
اگر می خواهید از ژله رولی داخل ژله استفاده کنید باید آن را از قبل آماده کنید.
می توانید به جای استفاده از ژله رولی از تکه های میوه هم استفاده کنید ولی ژله رولی ظاهر شیک تری را به دسر شما می دهد.
برای هر بسته ژله یک پیمانه آب جوش روی ژله ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله کاملا حل شود.
کمی که خنک شد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه کنید و با ژله مخلوط کنید.
زیاد ژله را به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشید.
یک سینی مستطیلی شکل آماده کنید و کف آن را سلفون بگذارید تا در هنگام رول کردن ژله راحت باشید.
ژله را داخل سینی بریزید و آن را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
وقتی ژله گرفت آن را از طول برش های نازک زده و رول کنید.
اگر بخواهید رول های ژله شبیه گل رز شوند و حالت دالبر پیدا کند، یک طرف برشها به شکل دالبر باشد.
حالا به سراغ درست کردن ژله اصلی یعنی ژله ویترینی می رویم.
مقداری ژله آلوورا درست کنید و درون قالب کمی از آن را بریزید.
قالب را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
سپس روی آن را ژله رولی یا ژله رولی گل رز یا انواع میوه بچینید.(بستگی به سلیقه و حوصله خودتان دارد)
سپس دوباره کمی ژله آلوورا بریزید تا رول ها فیکس شوند و باز درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
مجددا ژله آلوورا بریزید ، تا روی رولها را بپوشاند.
توجه داشته باشید که در تمام این مدت قالب را کج نگه میداریم تا ژله ویترینی ما یک طرفه باشد.
سپس مقداری ژله بستنی که کمی خنک شده باشد درون قالب ریخته و تا زمانی که ژله کاملا سفت شود درون یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه ژله آلوورا هر بسته ژله با یک و نیم پیمانه آب جوش به حالت بن ماری قرار دهید.
برای تهیه ژله بستنی هر بسته ژله آلوورا با یک لیوان آب جوش که به حالت بن ماری قرار دهید.
سپس نصف لیوان بستنی اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
قالب ژله را در یخچال بگذارید تا سفت شود سپس آن را 30 ثانیه در آبجوش قرار دهید تا ژله از قالب به راحتی خارج شود.