در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بورک مرغ را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
سینه مرغ :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 2 عدد
قارچ :♥: 100 گرم (به دلخواه)
جعفری خرد شده :♥: 3 قاشق غذا خوری
شیر :♥: یک سوم پیمانه
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
خمیر یوفکا :♥: به تعداد لازم
کنجد :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بورک مرغ به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و نمک و فلفل و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
هنگامی که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید.
1 عدد پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید.
قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را هم خرد کنید و وقتی پیاز سرخ شد اضافه کنید.
نمک و فلفل را به مواد بزنید و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید تفت دهید تا آب جعفری تبخیر شود.
مواد داخل بورک آماده است تابه را از روی حرارت بردارید.
اگر خمیر یوفکا را در فریزر قرار داده اید، از 12 ساعت قبل در یخچال بگذارین تا از حالت
انجماد خارج بشه یا از دو ساعت قبل در هوای آشپزخانه بگذارید و
یک شکاف 3 یا 4 سانتی روی بسته ایجاد کنید تا کمی هوا به داخل پاکت جریان داشته باشه.
خمیر یوفکا رو باز کنین، به دقت یک لایه از خمیر رو بردارین و روی یک سطح صاف قرار بدین.
تخم مرغ و شیر را با هم در ظرفی مخلوط کنید.
توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر روی سطح خمیر را مرطوب می کنیم ، سپس
یک قاشق از مواد بورک رو در وسط خمیر قرار می دهیم.
کمی روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و بعد هم گوشه های خمیر رو به داخل تا میزنیم و رول می کنیم.
در آخر لبه خمیر رو میتونین با کره کمی چرب کنین و روی بورک قرار بدین تا به خمیر چسبیده و باز نشه.
مقداری کنجد روی هر بورک بپاشید.
بورک ها رو در ظرف مناسب فر که چرب شده بچینید و در آخر روی همه بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.
روش دوم پخت بورک سرخ کردنشون هستش، که به جای قرار دادن در فر میتونین لقمه های بورک رو در مقدار فراوان روغن سرخ کنین تا رنگ خمیر طلایی بشه.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک یخچالی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
پودینیگ شکلاتی :♦: 2 پیمانه
خامه فرم گرفته :♦: 2 پیمانه
پودر کاکائو :♦: 1/2 پیمانه
شیر :♦: 3/4 پیمانه
بیسکویت پتی بور :♦: 2 بسته
توت فرنگی برای تزیین :♦: به میزان دلخواه
آموزش کامل و طرز تهیه کیک یخچالی با توت فرنگی بسیار خوشمزه و عالی
تویصه می کنیم که این کیک خوشمزه را حتما برای یکبار هم که شده امتحان کنید
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کیک یخچالی ابتدا باید
باید قالب مور نظر برای سرو کیک را انتخاب کنید.
اگر ظرفی را که انتخاب می کنید مستطیل شکل باشد بهتر است چون با شکل بیسکویت ها نیز هم خوانی خواهد داشت
یک کاسه یا بقشاب گود بیاورید و شیر را درون آن بریزید و سپس بسیکویت ها را یکی یکی درون آن بخوابانید تا کاملا به شیر آغشته شوند.
اگر تمایل داشته باشید بسته به سلیقه خودتان می توانید از شیر کاکائو بجای شیر معمولی اسفاده کنید.
اکنون بیسکویت ها آغشته به شیر را کف ظرف مورد نظرتان بچینید که هیچ جای خالی بین آنها نماند.
زمانی که یک لایه کامل بیسکویت چیدید نیمی از پودینگ شکلاتی را روی آنها بریزید و تمام سطح بیسکویت ها را بپوشانید.
دوباره بیسکویت ها را با شیر بخیسانید و یک لایه دیگر روی پودینگ ها بچینید.
آموزش کامل و طرز تهیه کیک یخچالی با توت فرنگی بسیار خوشمزه و عالی
زمان سرو کردن کیک بهتر است از یک چلقوی نازک و تیز استفاده کنید که برش های شیک و تمیزی داشته باشید
حال نیمی از خامه فرم گرفته را روی بیسکویت ها بریزید و کاملا مانند دفعه قبل روی بیسکویت ها را بپوشانید.
اکنون دوباره روی خامه را با بیسکویت آغشته به شیر بپوشانید و همین کار را مجدد انجام دهید.
یعنی یک لایه بیسکویتی و بعد یک لایه پودینگ و باز یک لایه بیسکویت.
بعد از پیدن آخرین لایه بیسکویت باقی مانده خامه را درون قیف ریخته و با ماسوره مورد نظر یا بدون ماسوره به شکل ساده روی تمام بیسکویت ها بریزید.
حال روی ظرف مورد نظر را بپوشانید و برای 24 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان روی خامه رو با پودر کاکائو که داخل یک الک ریختیم پوشش می دیم.
برای تزیین نیز می توانید به صورت دلخواه با خامه و توت فرنگی یا هر میوه دیگری که دوست دارید روی دسر را تزیین کنید.
کیک یخچالی آماده سرو کردن هست و به همین راحتی تهیه شد.
در صورت تمایل می توانید بین لایه های کیک از تکه های میوه دلخواه یا شکلات چیبسی استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بستنی سوربه را آموزش می دهیم.
انواع بستنی در سایت انسان شاد
توت فرنگی رسیده :♦: 2 کیلوگرم
شکر :♦: 200 تا 250 گرم
آب لیمو ترش :♦: 2 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی :♦: برای تزئین سوربه
آموزش تخصصی و طرز تهیه بستنی سوربه فوق العاده خوشمزه در منزل
این بستنی بسیار خوشمزه می باشد و تهیه آن در فصل تابستان خالی از لطف نیست
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه بستنی سوربه ابتدا باید
سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد که برای درست کردن آن
ابتدا دم توت فرنگی ها را گرفته آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم .
بعد توت ها را با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم.
شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود .
آموزش تخصصی و طرز تهیه بستنی سوربه فوق العاده خوشمزه در منزل
بستنی سوربه بسیار معروف و فوق العاده خوشمزه می باشد.
برای تهیه آن از توت رنگی تازه و رسیده استفاده کنید
سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم .
بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره در فریزر می گذاریم .
دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی یخ نزند .
بستنی را با قاشق مخصوص بستنی یا قاشق سوپخوری در بستنی خوری می ریزیم
و روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی تزئین می کنیم.
می توان 2 تا 3 عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی قرار داده ، آن را زیباتر و مطلوب تر ساخت.
در آخر می توانید با تکه های میوه و خامه بستنی را تزیین کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رانی هلو را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
هلو :♥: یک کیلو گرم
آب :♥: 4 لیوان ( یک لیتر)
شکر :♥: حدودا یک پیمانه
نصف :♥: یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه رانی هلو در خانه بسیار خوشمزه و سالم سرشار از ویتامین
اضافه کردن شکر بستگی به خودتان دارد که چقدر دوست دارید نوشیدنی شیرین باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه رانی هلو به این صورت است که ابتدا باید
هلول ها را بشورید و پوست هلو ها را بکنید.
هر هلو را به چند قسمت تقسیم نمایید و هسته آنها را هم جدا کنید.
مقداری آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهیدی تا آب بجوش بیاید.
سپس هلوها را در آن بیندازید و بگذارید 10 دقیقه داخل آب بجوشند تا نرم شوند.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کرده و شکر و آب نصف لیمو ترش تازه رو اضافه کنین و هم بزنید تا شکر خوب حل شود.
بگذارید تا مخلوط کمی خنک شود.
حالا مواد را توی مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مواد رو میکس کنید.
بعد نوشیدنی را توی فریزر بگذارید تا خوب تگریو خنک شود.
این نوشیدنی واقعا باید تگرگی خورده بشه که خیلی خوشمزست و مزه واقعی رانی هلو را میده.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت آلمانی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد
گوشت چرخ کرده گوساله :♥: نیم کیلو گرم
نان باگت بیات :♥: 1 یا 2 عدد
پیاز :♥: یک عدد
خردل :♥: 1 قاشق چایخوری
سیر :♥: 1 حبه (در صورت تمایل)
آرد سوخاری :♥: به مقدار لازم
آب :♥: یک قاشق غذا خوری
نمک ، پاپریکا و فلفل سیاه :♥: به میزان دلخواه
طرز تهیه کتلت آلمانی بدون تخم مرغ بسیار آسان با طعمی خوشمزه و مخصوص
منظور از نان باگت بیات این است که از روز قبل خریداره شده باشد و تازه نباشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen) به این صورت است که ابتدا باید
باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید.
:♥: اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره :♥:
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
:♥: اگر نان تازه بود نیازی نیست بگذاریم زیاد تو آب بماند همینکه خیس شد بر میداریم :♥:
گوشت رو با نان خیس شده جسابی ورز می دهیم و کنار می گذاریم .
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
سپس آن را با یک قاشق کره تفت می دهیم تا نرم شود.
پیاز را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه خنک شد آن را به گوشت و نان اضافه کنید. در این جا 1 قاشق آب را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل و خردل وپاپریکا را به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
از مواد کتلت آلمانی به اندازه نارنگی با دست برمی داریم و فرم گرد یا بیضی شکل می دهیم.
کتلت ها را در روغن داغ می گذاریم و شعله را کم می کنیم. در ماهی تابه را می گذاریم تا مغز پخت بشه.
دو طرف کتلت را خوب سرخ می کنیم.سپس روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه.
به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.
می توانید برای دورچین سیب زمینی آب پز و گوجه و سس آماده استفاده کنید.
:♥: میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید :♥: