بیوگرافی فریبا متخصص در سایت انسان شاد
فریبا متخصص بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی متولد 1 مرداد سال 1340 در بروجرد می باشد و در حال حاضر 56 سال سن دارد.
وی در رادیو نیز به عنوان گوینده نمایشهای رادیویی و دوبلور فعالیت میکند.
فریبا متخصص 5 خواهر و برادر و یک پسر به نام پوریا پوربهرامی دارد.
پوریا پوربهرامی که در زمینه بازیگری فعالیت داشته و 22 سال دارد و فارغ التحصیل مقطع لیسانس رشته سینما از کشور قبرس بوده و در حال حاضر مشغول به تحصیل در کشور فرانسه است.
او در کارهایی مانند در چشم باد بههمراه مادر خود بازی کرد.
فریبا کار هنری خود را از سال 1360 با تئاتر آغاز کرد. او فعالیت خود را در تلویزیون و رادیو بهترتیب از سالهای 1362 و 1368 آغاز کرد و در سال 1370 به عرصه سینما راه یافت.
وی در سال 1370 موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته جامعهشناسی شد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شربت نعنا را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
شکر :◊: 1 کیلو
نعنا :◊: نیم کیلو
آب :◊: 4 الی 5 لیوان
آبلیمو :◊: قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی سبز :◊: در صورت تمایل
آموزش و طرز تهیه شربت نعنا بسیار خوشمزه و خنک مناسب تابستان
شربت نعنا از انواع نوشیدنی های سرد و خنک می باشد که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در فصل تابستان نوش جان کنید.
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه شربت نعنا ابتدا باید
نعنا را همراه با ساقه پاک کنید و آنها را خوب بشورید.
بعد از شستن نعنا ها آنها را به وسیله یک چاقوی تیز خرد کنید و
توجه داشته باشید نیازی نیست که خیلی زیر شوند در حد 3 تیکه کافی می باشد.
شکر را با آب مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و حرات زیر آن را متوسط کنید و اجازه بدهید تا خوب بجوشد و غلیظ شود.
آموزش و طرز تهیه شربت نعنا بسیار خوشمزه و خنک مناسب تابستان
در زمان سرو شربت می توانید چند تکه نعنا روی شربت گذاشتع و آن را تزیین کنید
حال برگ نعنا را اضافه کنید و حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا به آرامی بجوشد و عطر و رنگ نعنا کاملا در بیاید
اجازه دهید شربت کامل بجوشد و غلیظ شود و به اسصطلاح قوام بیاید و بعد آبلیمو را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه زیر گاز را خاموش کنید.
اگر تمایل دارید که رنگ شربتتان زیبا تر و پر رنگ تر باشد میتوانید از رنگ خوراکی سبز به همراه آبلیمو استفاده کنید.
روی در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و بگذارید تا برای 24 ساعت شربت در همان حال بماند تا جا بیوفتد
بعد از گذشت زمان گفته شده شربت را از صافی رد کنید و داخل ضرف شیشه ای تمیز بریزید و درون یخچال نگه داری کنید.
شما می توانید در هر زمانی که تمایل داشتید مقداری از شربت نعنا را با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
برای این مقدار مواد اولیه یک قطره رنگ خوراکی کافی می باشد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ تندوری یا مرغ تنوری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
مرغ :♥: 1 عدد ( ران مرغ 5 عدد)
ماست :♥: 2 پیمانه
روغن زیتون طعم دار :♥: 5 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط :♥: 2 عدد
سیر :♥: 2 حبه
زنجبیل تازه :♥: 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش :♥: 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا :♥: 1 قاشق غذاخوری
ادویه تندوری :♥: 1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا :♥: 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز سابیده :♥: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرغ تندوری یا مرغ تنوری به این صورت است که ابتدا باید
مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها شیارهایی ایجاد کنید تا مواد به خورد مرغ برود .
سپس ران های مرغ را به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک سرد خیس دهید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.
داخل ظرفی ماست ، روغن زیتون ، پیاز خرد شده ، سیر رنده شده ، زنجبیل ، پاپریکا ، ادویه تندوری ، گرام ماسالا ،تخم گشنیز ، آب لیموترش ، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
بعد مرغ را داخل این مواد قرار دهید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه دار شود.
مرغها رو داخل یک ظرف پیرکس بچینید و برای مدت 40 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید.
حال مرغ تندوری را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین کنید.
در صورت تمایل میتوان کمی سس کچاپ بر روی مرغهای تندوری ریخت.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک سیب را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع لواشک در سایت انسان شاد
سیب :♥: به میزان لازم
آب :♥: 1 لیتر
شکر :♥: 1 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک سیب به این صورت است که ابتدا باید
سیب ها را تمیز بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید یا بیشتر خرد کنید.
چوب و دانه سیبها را بگیرید و با پوست 3 ساعت در قابلمهای با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر حرارت دهید.
توجه کنید که حرارت اجاق ملایم باشد.
در مرحله بعد، سیبهای پخته شده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
حالا آنها را از یک آبکش عبور دهید و یا به کمک گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن سیب ها را به صورت پوره در آورید.
مایه صاف شده را دوباره 20 دقیقه حرارت دهید و صبر کنید تا غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود.
در این حالت، دیگر مایه لواشک سیب به غلظت مناسب رسیده است و می توانید آن را از روی اجاق بردارید و در سینی فلزی پهن کنید.
:♥: وقتی مایه صاف شده را در سینی پهن میکنید، توجه داشته باشید که لایهای ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپکزدگی آن در طول مدت خشکشدن بالا خواهد رفت :♥:
سینی لواشک پهن شده را در فضای باز قرار دهید و بگذارید خشک و آماده شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه موس شکلاتی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد
به نقل از انسان شاد طرز تهیه موس شکلات به این صورت است که ابتدا باید
شکلات سیاه را داخل ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.
بعد از اینکه شکلات کاملا ذوب شد خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با شکلات مخلوط شود.
سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با همزن حدود 10 دقیقه بزنید تا مثل کف شود و حجمش دو برابر شود.طوری که وقتی ظرف را بر میگردانید سفیده تکان نخورد.
شکر را کم کم به سفیده اضافه می کنیم و با دور کند همزن میزنیم.
پس از سفت شدن ، سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات و خامه که روی حرارت ملایم قرار داشتند اضافه می کنیم.
موس شکلاتی آماده شده را در قالب یا ظرف یک نفره ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دهیم.
هنگام سرو کردن، مقداری خامه زده شده روی موس ها می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.