در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ تندوری یا مرغ تنوری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
مرغ :♥: 1 عدد ( ران مرغ 5 عدد)
ماست :♥: 2 پیمانه
روغن زیتون طعم دار :♥: 5 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط :♥: 2 عدد
سیر :♥: 2 حبه
زنجبیل تازه :♥: 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش :♥: 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا :♥: 1 قاشق غذاخوری
ادویه تندوری :♥: 1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا :♥: 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز سابیده :♥: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرغ تندوری یا مرغ تنوری به این صورت است که ابتدا باید
مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها شیارهایی ایجاد کنید تا مواد به خورد مرغ برود .
سپس ران های مرغ را به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک سرد خیس دهید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.
داخل ظرفی ماست ، روغن زیتون ، پیاز خرد شده ، سیر رنده شده ، زنجبیل ، پاپریکا ، ادویه تندوری ، گرام ماسالا ،تخم گشنیز ، آب لیموترش ، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
بعد مرغ را داخل این مواد قرار دهید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه دار شود.
مرغها رو داخل یک ظرف پیرکس بچینید و برای مدت 40 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید.
حال مرغ تندوری را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین کنید.
در صورت تمایل میتوان کمی سس کچاپ بر روی مرغهای تندوری ریخت.