در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک سیب را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع لواشک در سایت انسان شاد
سیب :♥: به میزان لازم
آب :♥: 1 لیتر
شکر :♥: 1 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک سیب به این صورت است که ابتدا باید
سیب ها را تمیز بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید یا بیشتر خرد کنید.
چوب و دانه سیبها را بگیرید و با پوست 3 ساعت در قابلمهای با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر حرارت دهید.
توجه کنید که حرارت اجاق ملایم باشد.
در مرحله بعد، سیبهای پخته شده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
حالا آنها را از یک آبکش عبور دهید و یا به کمک گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن سیب ها را به صورت پوره در آورید.
مایه صاف شده را دوباره 20 دقیقه حرارت دهید و صبر کنید تا غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود.
در این حالت، دیگر مایه لواشک سیب به غلظت مناسب رسیده است و می توانید آن را از روی اجاق بردارید و در سینی فلزی پهن کنید.
:♥: وقتی مایه صاف شده را در سینی پهن میکنید، توجه داشته باشید که لایهای ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپکزدگی آن در طول مدت خشکشدن بالا خواهد رفت :♥:
سینی لواشک پهن شده را در فضای باز قرار دهید و بگذارید خشک و آماده شود.