در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پودر سیر خانگی را فراهم کرده ایم.
پودر سیر های بازاری اصلا خالص نیستن. بیشتر از اینکه مزه سیر بدن مزه آرد میدن.
توصیه می کنم اگه مثل من مصرف پودر سیر دارین حتما خودتون درست کنید. اصلا هم درد سر نداره و سریع هم خشک میشن.
پودر سیر را تو هر غذایی که سیر داره میشه استفاده کرد. میتونید تو غذاهایی مثل
انواع بورانی، کتلت، بعضی کوکو ها، بعضی رولت های گوشتی،
بعضی خورش ها و خوراک ها ، طعم دار کردن گوشت و خیلی چیزای دیگه بکار ببرین.
اول اینکه سیرها را با پوست داخل یک شیشه مربا ریخته و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را حسابی تکان دهید.
خیلی زود خواهید دید که تمام پوست سیر، حتی پوست نازک روی سیر از حبههای سیر جدا میشوند.
به این ترتیب دیگر نیازی به یکییکی پوست کندن سیرها نیست و دیگر نهانگشتانتان میسوزد و نه دستتان بوی سیر میگیرد.
روش دوم به این صورت است که باید سیرها را برای چند دقیقهای در آب خیس کنید. سپس به راحتی پوست آنها را جدا کنید.
از آنجا که قرار است سیرها را خشک کرده و بعد به پودر سیر تبدیل کنیم،
نگرانی بابت خیسکردن سیر نداریم پس از هر یک از روشهایی که در بالا گفته شد میتوانید استفاده کنید.
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها
برای خشک کردن سیر، مانند پوست کندن سیر تازه چندین روش مخنلف وجود دارد و شما میتوانید بعد از خواندن ادامه این مطلب،
با توجه به مدت زمان، امکانات و وسایل و سلیقه شخصی خود، از هر یک از روشها که دوست دارید برای این کار استفاده کنید.
خشک کردن سیر تازه به روش سنتی:
باید ایندا سیرها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقهحلقه برش بزنید.
سپس ورقههای سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
خشک کردن سیر تازه روی بخاری یا شوفاژ :
اگر در منطقهای زندگی میکنید که آلودگی هوا باعث آلودهشدن سیرها میشود،
میتوانید سیرها را کف یک سینی آلومینیومی یا روحی پهن کرده و سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا در فضای خانه،
به دور از آلودگی هوا و به مرور کاملا خشک شوند. فقط گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها
خشک کردن سیر با استفاده از فر اجاق گاز:
به این ترتیب که باید سیرهای خردشده و یا ورقهشده را کف سینی فر و یا یک توری مناسب پهن کنید و
بعد آنها را به مدت ۱٫۵ الی ۲ ساعت با دمای ۱۱۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
این زمان بسته به نوع فر و برش های سیر می تواند کمتر یا بیشتر باشد.
هر از گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.
یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.
خشک کردن سیر با استفاده از مایکروفر :
سیر ها را در دستگاه خشک کن و مایکروفر نیز میتوانید خشک کنید.
در هرصورت و از هر روشی که استفاده میکنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.
حالا که سیرها خشک و آماده هستند، نوبت پودر کردن آنهاست.
برای تهیه پودر سیر خانگی نیز دو راه دارید:
اول اینکه همه ورقههای سیر کاملا خشکشده را داخل آسیاب یا مخلوطکن بریزید و همه را یکجا پودر کنید.
و یا اینکه ورقههای سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
هر بار به مقدار نیاز از آنها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوطکن و یا آسیاب، آنها را آسیاب کنید.
استفاده از آسیاب، پودر سیر نرمتر و یکدستتری به شما خواهد داد.
تهیه پودر سیر به روش دوم این مزیت را دارد که پودر سیر خانگی شما به دلیل تازه تازه آسیابشدن ورقههای سیر خشک، عطر قویتر و بهتری دارند.
همچنین اگر بخواهید گاهی از ورقههای سیر خشک استفاده کنید، آنها را در
دسترس دارید و نیازی نیست تمام مراحل بالا را دوباره تکرار کنید.
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها
توجه کنید که هر چه قدر دمای فر پایین تر و مدت خشک شدن بیشتر باشه پودر سیر شما روشن تر و خوشگل تر میشن!
میتونید به جای استفاده از فر مواد رو داخل تابه هم بچینید با دمای فوق العاده کم و
شعله پخش کن حتی میشه روی سماور هم قرار بدید فقط مدت خشک شدن خیلی زیاد میشه!
از هر یه بوته سیر شاید ۱ قاشق غذاخوری پودر به دست بیاد!
برای تهیه پودر سیر اول ۱۰ دقیقه اونها رو با پوست داخل فریزر قرار بدید که بیشتر گازهای اشک آور و
سمیشون خارج بشه بعد هم اونها رو خارج کنید و پوست بگیرید و خیلی خوب بشورید.
در هر صورت هم سیر خشک و هم پودر سیر آمادهشده را باید به دور از رطوبت و در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید
زیرا در غیر این صورت، کیفیت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر میرود.
بهتره پودر سیر را تو یه ظرف خشک (شیشه ای یا قوطی) بریزید و تو یخچال نگه داری کنید.
نکته ای که وجود داره اینه که تو پودر سیر آسیاب شده باید مقداری نمک مخلوط کرد.
دلیلش اینه که پودر سیر یه حالتی داره که سریع بهم میچسبه مثل چیزی که رطوبت گرفته باشه سفت میشه.
ولی وقتی نمک باهاش مخلوط میشه دیگه براش مشکلی پیش نمیاد.
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها
مصرف سیر، سرماخوردگی را درمان میکند. مصرف روزانه سیر حاوی «آلیسین»
(بخش خالص سیر که گفته میشود عامل بیولوژیکی فعال و مهم سیر است)
خطر سرماخوردگی را تا نصف کاهش میدهد.
سیر خام دارای فیتوکمیکالهایی است که میتوانند به از بین بردن باکتریها و ویروسهای بیماریزا کمک کنند.
اشکال مختلف سیر (خام، پخته، سرخ شده، پودر سیر خانگی و…..) سطح کلسترول را به میزان قابل توجهی پایین میآورند.
در نتیجه، سیر درمانگر خوبی برای فشارخون بالا و بیماریهای قلبی است.
سیر عامل مهمی برای کاهش چربیها محسوب شده و مکملهای سیر نیز نقش مهمی را در درمان کلسترول بالا ایفا میکنند،
به طوری که میزان کلسترول کل را طی ۴ هفته تا میزان ۱۲ درصد کاهش میدهند.
سیر منبع خوبی از انرژی بوده که موجب تقویت نیروی جسمی شده و استقامت بدن را افزایش میدهد.
اگر روزانه به مقدار کم، سیر بخورید در درازمدت شاهد افزایش استقامت و نیروی بدنی خود خواهید شد.
امیدواریم از این گیاه بسیار مفید غافل نباشید و به هر روشی که ترجیح میدهید،
آن را وارد برنامه غذایی خود و خانوادهتان کنید و از خواص بیشمار این گیاه بهره ببرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد
ماکارونی فرمی :♥: 1 بسته
قارچ :♥: 300 گرم
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
زیتون :♥: به میزان لازم
پنیر موزارلا :♥: به میزان لازم
تخم مرغ :♥: به ازای هر بسته ماکارونی 2 عدد
شیر :♥: به ازای هر تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری :♥: 2 پیمانه
ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر) :♥: 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ :♥: به میزان لازم
می توانید به دلخواه مواد داخل پیتزا را تغییر دهید و از مواد دیگری مثل گوشت یا مرغ و ..... استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا ماکارونی لقمه ای به این صورت است که ابتدا باید
ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ظرف مناسبی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
سپس ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدهید.
سپس ظرف رو به مدت 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید.
تخم مرغ و شیر رو داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه ای پودر سوخاری و ادویه رو هم بزنید.
وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتونید با چاقو لبه ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.
سپس ماکارونی رو در اندازه های کوچک تری برش بزنید.
:♥: اگر اندازه برش ها بزرگ باشن داخلشون گرم نمی شود و در روغن از هم جدا میشن :♥:
بعد از این که ماکارونی ها رو در اندازه های کوچک تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و
بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا روشونو بپوشونه و داخل ظرفی قرار دهید.
سپس نیم ساعت دیگه اون ها رو داخل یخچال قرار بدید تا دوباره سرد بشن.
داخل تابه ای روغن را داغ کنید و لقمه ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوه ای رنگ بشن.
بعد از سرخ کردن لقمه ها رو روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافیش خارج بشود.
بعد از این که لقمه ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.
:♥: اگه لقمه ها از هم جدا میشن به خاطر اینه که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده اند :♥:
:♥: می توانید لقمه ها را بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتونید تا آب مواد رو به خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبن :♥:
:♥: اگه لقمه ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر اینه که روغن خوب داغ نشده است :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان بهترین روش شستن خاکشیر را آموزش می دهیم.
خاکشیر یکی از شربت های سنتی ما ایرانیان است که بهترین شربت برای رفع تشنگی و عطش در روزهای گرم سال است،
فقط باید بدانید که شستن خاکشیر و اصطلاحا ریگ شوری آن لم خاصی دارد.
خاکشیر املاح و شن ریزه هایی دارد که اگر به درستی شسته نشود می تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند.
برای شستن خاکشیر ، مقداری از خاکشیر را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم.
در این حالت خاکشیر حالت گلوله ای پیدا می کند. بنابراین باید با قاشق یا چنگال آن را هم بزنید تا به مرور ته نشین شود.
اگر خاکشیر دارای برگ و خاشاک است، بهتر است مدتی در آب باشد تا برگ های زیر آن به روی سطح آب بیاید.
بعد از این کار آب ظرف را خیلی آرام خالی می کنیم. دوباره ظرف را از آب پر می کنیم و کنار می گذاریم و باز هم روی سطح آب را خالی می کنیم.
این کار را تا جایی تکرار می کنیم که دیگر هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد و آب روی خاکشیر کاملا زلال باشد.
در مرحله بعدی شستن خاکشیر یک ظرف بزرگ تر بر می داریم (بهتر است از ظروف روی استفاده شود) و خاکشیر را آرام هم می زنیم و در ظرف بزرگ تر می ریزیم.
این کار را برای این انجام می دهیم که اگر شن یا سنگریزه ای ته ظرف جمع شده است با خاکشیر مخلوط نشود و ته همان ظرف بماند.
شنهای ته ظرف را خالی می کنیم و ظرف را می شوییم و دوباره عمل شستن را تکرار میکنیم (یعنی خاکشیر را آرام هم می زنیم و وارد ظرف دیگر می کنیم).
برای شستن خاکشیر باید این کار را چند مرتبه تکرار کنیم تا دیگر هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.
نکته : از آب شست و شوی خاکشیر می توانید برای آبیاری گلدان استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
هندوانه :♥: 6 پیمانه
گلاب :♥: در صورت تمایل مقداری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی چوبی هندوانه به این صورت است که ابتدا
هستههای هندوانه را خارج میکنیم.
اگر قالب مخصوص بستنی ندارید می توانید در لیوان های یک بار مصرف بستنی را درست کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان به معرفی عجایب هفتگانه هند می پردازیم.با ما همراه باشید :
کشور هند در سفر به هند مکان های دیدنی و قدیمی بسیاری دارد که فرهنگ این کشور و همچنین هنر و معماری آن جز خاص ترین ها در دنیا می باشد و
این ها را می توان در این عجایب هفتگانه دید. در ادامه با این عجایب هند آشنا می شویم.
در هند و یا سفر به هند مقدس ترین مکان مذهبی پیروان آئین سیک، “معبد طلایی” یا “دربار صاحب” رو خواهید دید ، که این مکان در جهان نیز در حوزه خود اولین است.
پنجمین سیخ گورو یعنی گورو ارجن شهری به نام امریتسار در ایالت پنجاب طراحی کرده است، که این معبد در همین شهر قرار دارد.
در این معبد، کتاب مقدس سیخ ها به نام “آدی گرانت” و همچنین آکال تخت یا “تاج و تخت خدای جاودان” که بت سیخ ها است، قرار دارد.
این معبد برای بازدید تمامی ادیان آزاد است. روزانه ۱۰۰هزار نفر از طبقات بالایی این معبد که از طلا پوشیده شده است، بازدید می کنند.
مجسمه عظیم گوماتارایا (Gomateswara) که ۲۱ متر طول دارد متعلق به پیروان بودا میباشد که
در سراوانابلگولا (Sravanabelagola) در کارناتاکای هند واقع است.
این مجسمه، تندیس مقدس پیروان جین گرایی هند می باشد.
بر اساس افسانه های هند، گوماتارایا، پسر ریشابهانتا بوده و
بعد از یک سال بی حرکت ماندن و ژرف اندیشی به رستگاری رسیده است.
در این مدت گیاهان و دختان بسیاری در اطراف پای او سبز کردند.
این مجسمه به عنوان ادای احترام به مردم در ایام باستان هند، ساخته شده است.
این مجسمه در سال ۹۸۱ میلادی، توسط چاوندارایا، وزیر و فرمانده جنگ سلسع گانگا، ساخته شد.
این نکته یکی از عجایب هفتگانه هند است که در مجموعه حقایق این کشور باید بدایند.
این دانشگاه بین قرن ۷ پیش از میلاد تا سده ۱۲۰۰ پس از میلاد، یک صومعه بودایی و مرکز آموزشی بوده است.
این مکان از جمله میراث فرهنگی ثبت شده در یونسکو می باشد. نالاندا در ۹۵ کیلومتری پاتنا، مرکز ایالت بهار قرار دارد.
این دانشگاه از معروف ترین دانشگاه های هند باستان است که از آموزه های زبان سانسکریت ودایی تاثیر گرفته است.
طی سلطنت گوپتا، این دانشگاه به شکوفایی رسیده است.
این دانشگاه در زملن اوج، دانش آموختگانی آسیسای مرکزی، تبت، چن و کره داشته است.
در سده ۱۲۰۰، سلسله مملوکیان، این دانشگاه را غارت کردند و باعث شد تا این دانشگاه به فراموشی سپرده شود.
بعد از مدت ها و سال های بسیار زیادی، دولت هند در حال حاضر آن را مرمت کرده است و افراد بسیار زیادی به دیدن آن می آیند.
تاج محل نماد عشق است و افراد کمی هستند این محل را به این نماد معروف نشناسند.
پنجمین امپراتور گورکانی هند، شاه جهان، برای یادبود همسر ایرانی خود، ارجمند بانو، دستور ساخت تاج محل را داده است.
همسر او در سال ۱۶۳۱ هنگام وضع حمل از دنیا رفت. آرامگاه ممتاز محل و همچنین شاه جهان، در تاج محل قرار دارد.
سال ۱۶۵۳ میلادی این محل تکمیل شده است. تاج محل جز میراث ثبت شده در یونسکو می باشد،
همچنین نه تنها جز عجایب هفتگانه هند است، بلکه جز عجایب هفتگانه جهان نیز می باشد.
این پرستشگاه در اوریسای هند قرار دارد و در سال ۱۲۵۵، ناراسیمهادوا، یکی از فرمانروایان سلسله گانگا، دستور ساخت آن را داده است.
این پرستشگاه معماری شگفت انگیز و مجسمه های زیبایی دارد و بیشتر شهرت آن به همین دلیل است.
در این مکان جاذبه گردشگری اصلی، معبد ارابه مانند است که چرخ ها و دیواره ها و ستون های حکاکی شده دارد.
بیشتر قسمت های این پرستشگاه تخریب شده است. این معبد به خدای خورشید هندیان باستان تقدیم شده است.
این مجموعه شامل معابد هندویی و جین گرایی است، و در ایالت مادیه پرادش هند قرار دارد.
این مکان نیز جز میراث ثبت شده در یونسکو است. شهرت این مجموعه به خاطر مجسمه ها و معماری خاص آن است.
بین سال های ۹۵۰ تا ۱۰۵۰ میلادی با دستور سلسله چاندلا، این معابد و یادمان ها ساخته شده اند. تا قرن ۱۲ میلادی، این
مکان ۸۵ معبد داشته که در حال حاضر ۲۹ معبد از آنها باقی مانده است.
تمامی مجسمه ها و جزئیات و پیچیدگی و طراحی هایی که در این مجموعه وجود دارد، هنر غنی هند باستان را نشان می دهد.
هامپی دهکده کوچکی است که پر از معابد و مقبره های شگفت انگیز و قدیمی است، این دهکده در ایالت کارناتاکای هند قرار دارد.
این دهکده، در اوج شکوفایی خود، جز ثروتمندترین شهرهای جهان بوده است.
هامپی قسمت از ویجایاناگارا، یکی از امپراطوری های باستانی هند بوده است،
فرمانروایان این امپراطوری معروف به عشق، هنر، علم، فرهنگ و حکومتی کارآمد، بوده اند.
از مهم ترین یادمان های هامپی، حمام ملکه، مجموعه معابد ویتالا و معبد ویروپاکشا، می باشند.