بیوگرافی نگین معتضدی در سایت انسان شاد
نگین معتضدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون متولد 3 مهر 1364 است و اصالتا اهل شمیران منطقه حصار بوعلی است.
او سال 86 وارد دانشگاه شد و تحصیلات نگین معتضدی تا ترم شش رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری است.
او عاشق ادبیات و خواندن کتاب های مختلف است.
نگین یک خواهر بنام طلا دارد،
طلا معتضدی در نوشتن فیلمنامه و نمایشنامه نام قابلاعتنایی است که کارهای بسیار شاخصی در کارنامهاش دارد.
طلا 4 سال از نگین بزرگ تر است.
نگین معتضدی در سریال ویلای من ساخته مهران مدیری شناخته شد و در سریال گذر از رنجها، «تکیه بر باد» و «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» نیز ایفای نقش داشت.
نگین معتضدی در سال 95 با جواد خیرخواه ازدواج کرده است.
http://funfun1.persianblog.ir/post/16/
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شکلات خانگی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع شکلات در سایت انسان شاد
آب :◊: 1 لیوان
پودر کاکائو مرغوب :◊: 2 لیوان
کره نرم شده در دمای اتاق :◊: 2 سوم لیوان
شکر :◊: نصف لیوان
شیر پر چرب :◊: 2 سوم لیوان
پودر قند :◊: 1 چهارم لیوان
آموزش و طرز تهیه شکلات خانگی یا شکلات تخته ای خوشمزه در منزل
هر چه پودر کاکائو شما از کیفیت و مرغوبیت بیستری دارا باشد رنگ شکلات شما تیره تر می شود
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه شکلات خانگی ابتدا باید
یک قابلمه بزرگ انتخاب کرده و آب را درون آن بریزید و روی حرار اجاق بگذارید تا جوش بیاید و سپس زیر اجاق را ملایم کنید.
پودر کاکائو را الک کنید و با کره نرم شده مخلوط کنید و آنها را درون یک ظرف کوچک تر از قابلمه ریخته و
آن ظرف را روی آب در حال جوش بگذارید و مدام هم بزنید.
توجه داشته باشید که باید مواد را کاملا هم بزنید طوری که اصلا هیچ توده ای داخل آن نباشد.
اگر خواستید می توانید برای بهتر شدن کار از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
اکنون 1 لیوان آب گرم به بقیه مواد اضافه کنید و باز به خوبی هم بزنید.
اکنون زیر شعلع اجاق را مقداری زیاد کنید ولی مراقب باشید که کاکائو نجوشد.
آموزش و طرز تهیه شکلات خانگی یا شکلات تخته ای خوشمزه در منزل
اگر احساس کردید که در زمانی حرارت اجاق زیاد شده می توانید دوباره آن را کم کنید.
حالا مخلوط بدست آمده را درون یک ظرف دیگر بریزید و شکر و پودر قند را با هم مخلوط کرده و به آن اضافه کنید.
شیر را در ظرفی بریزید و بجوشانید و سپس صبر کنید تا ولرم شود
بعد از ولرم شدن شیر آن را کم کم به شیر اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
برای هم زدن می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید.
حال یک قالب مناسب انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید و شکلات را داخل آن بریزید.
می توانید با استفاده از پسته ، بادام ، گردو و یا هر چیز دیگری که تمایل داشتید برای شکلات مغز بگذارید و
سپس آن را برای 1 شب درون فریزر قرار دهید.
خوب یا بد شدن مزه نهایی شکلات شما کاملا به کیفیت پودر کاکائو مصرفی شما دارد
پس نهایت دقت را در خرید پودر کاکائو مرغوب را داشته باشید.
اگر تمایل دارید که شگلات شما در نهیات رنگ روشن تری داشته باشد از مقداری شیر بیشتری استفاده کنید و
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیز به شیر اضافه کرده و برای بستن شیر مشکلی پیش نیایید.
اگر تمایل داشته باشید می توانید از انواع شیر های طعم دار مانند شیر نارگیل ، شیر موز ، شیر توت فرنگی و غیره استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دلمه سیب زمینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♦: ۴ الی ۵ عدد
گوشت چرخ شده :♦: ۵۰۰ گرم
پیاز :♦: ۱ عدد
قارچ :♦: ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی :♦: ۱/۲ پیمانه
پنیر ورقه ای :♦: ۱ بسته (من از پنیر پیتزا استفاده کردم )
رب گوجه فرنگی :♦: ۳ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه :♦: به مقدار لازم
طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه دلمه سیب زمینی ابتدا باید
سیب زمینی خام را پوست بگرید و داخل آن را خالی بصورتی خالی کنید که فقط دیواره آن باقی بماند.
سیب زمینی ها توخالی را حدود 1 ساعت در نمک و آب داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت 1 ساعت سیب زمنی ها را ار داخل آب بیرون بیاورید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و خوب تفت دهید.
بعد گوشت چرخ شده را نیز ریخته و نمک و فلفل و بعد رب را بیفزایید.
در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده را بردارید و دو ورقه از پنیر پیتزا را داخل آن قرار دهید طوری که نصف آن بیرون سیب زمینی باشد.
داخل سیب زمینی را از مواد گوشتی پر کنید. سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار دهید و بعد از ده دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد
ماهی قزل آلا :♥: 1 عدد (یا حدود 300 گرم)
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
جعفری خرد شده :♥: 3 قاشق غذاخوری
آرد ذرت یا پودر نان :♥: 2 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
روغن زیتون :♥: به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک :♥: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا خوشمزه و سالم یک غذای رژیمی و کم کالری
می توانید از انواع دیگر ماهی ها نیز برای تهیه این کتلت استفاده کنید.
دلیل استفاده از ماهی قزل آلا کم تیغ بودن و طعم عالی آن است.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا به این صورت است که ابتدا باید
ماهی رو که به صورت خام هست در غذا ساز یا چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.
قبل از انجام این کار حتما تیغ های ماهی را از وسط ستون فقرات بردارید.
پیاز و سیر را هم همراه ماهی چرخ کنید.
سپس پودر نان یا آرد ذرت را اضافه می کنیم،
:♥: اضافه کردن آرد ذرت یا پودر نان برای سفت کردن مایه کتلت است و اگر می بینید موادتون شل نیست اصلا استفاده نکنید :♥:
سپس جعفری خرد شده ، زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس از مایه کتلت بردارید و به شکل دلخواه فرم دهید یا قالب بزنید و در داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شامی پوک را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سینه و ران مرغ :♦: 400 گرم
سیب زمینی :♦: 2 عدد
لپه :♦: 2 پیمانه
زعفران دم کرده :♦: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :♦: 3 عدد
پیاز رنده شده :♦: 1 عدد
پودر گشنیز :♦: 1 قاشق چایخوری
زیره ی سبز :♦: 1 قاشق چایخوری
پودر کاری :♦: 1 قاشق چایخوری
آب مرغ :♦: حدود نصف پیمانه
آرد نخود :♦: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه :♦: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شامی پوک به این صورت است که ابتدا باید
لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.
آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.
سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود.
مرغ را شسته و خرد کنید.
در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.
سیب زمینی را بپزید و پوست آن را بگیرید.
بعد مرغ، لپه، سیب زمینی را با چرخ گوشت چرخ کنید.
:: می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید
پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید .
تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و حسابیورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد کنید.
وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس بچینید و به دلخواه تزئین کنید.