در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شامی پوک را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سینه و ران مرغ :♦: 400 گرم
سیب زمینی :♦: 2 عدد
لپه :♦: 2 پیمانه
زعفران دم کرده :♦: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :♦: 3 عدد
پیاز رنده شده :♦: 1 عدد
پودر گشنیز :♦: 1 قاشق چایخوری
زیره ی سبز :♦: 1 قاشق چایخوری
پودر کاری :♦: 1 قاشق چایخوری
آب مرغ :♦: حدود نصف پیمانه
آرد نخود :♦: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه :♦: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شامی پوک به این صورت است که ابتدا باید
لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.
آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.
سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود.
مرغ را شسته و خرد کنید.
در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.
سیب زمینی را بپزید و پوست آن را بگیرید.
بعد مرغ، لپه، سیب زمینی را با چرخ گوشت چرخ کنید.
:: می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید
پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید .
تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و حسابیورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد کنید.
وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس بچینید و به دلخواه تزئین کنید.