در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک کاکائویی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 3 عدد
کاکائو :♥: نصف پیمانه
کره :♥: 100 گرم
آرد :♥: 2 پیمانه
ماست :♥: 1 فنجان
شکر :♥: 1 پیمانه (معادل 250 گرم)
آب جوش :♥: 1 فنجان
گردو خرد شده :♥: نصف پیمانه
بکینگ پودر :♥: 2 قاشق مربا خوری
وانیل :♥: 1 قاشق مربا خوری
میزان مواد اولیه کیک برای 4 نفر کافی می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک کاکائویی به این صورت است که ابتدا
کره نرم شده و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
سپس آرد الک شده ، پودر کاکائو و ماست را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
حالا آب جوش ، گردو ، بکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و با همزن به مدت 5 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید تا حسابی پف کنند.
سپس به مایه کیک اضافه کنید و مواد را در جهت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک کاکائویی را درون آن بریزید.
قالب را داخل فر با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد (معادل 375 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود.
می توانید با استفاده از خامه فرم گرفته و شکلات کیک کاکائویی را تزیین کرده و به عنوان کیک تولد استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♥: به تعداد لازم
سیر :♥: 3 حبه
روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن :♥: به میزان لازم
کره :♥: 100 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی ها رو بشورید و پوست بگیرید.
:♥: اگر میخواهید سیب زمینی رو با پوست درست کنید خوب سطح سیب زمینی رو برس بکشید و بشورید که تمیز شود :♥:
یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید.
برش هایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید.
این برشها نباید کامل باشند تا سیب زمینی از انتها به هم چسبیده باقی بماند.
:♥: برای راحتی کار میتونید از سیخ کباب و هر وسیله ای که همین عملکرد رو داشته باشه استفاده کنید این طوری
مطمئن می شید که چاقو تا انتهای سیب زمینی رو برش نخواهد زد :♥:
با برس مابین قطعات برش خورده و روی سیب زمینی رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید نمک بزنید و
لابه لای برشها حبه های ریز سیر رو قرار دهید.
:♥: برای خوشمزه شدن بیشتر سیب زمینی می توانید برش هایی از کره را مابین برش های سیب زمینی قرار دهید :♥:
این کار باعث سریع تر پخته شدن سیب زمینی می شود و
همینطور باعث می شود برشهای سیب زمینی از هم باز بشن و نمای زیباتری پیدا کنند.
روی سیب زمینی کمی آویشن و فلفل بپاشید و درون تابه در دار قرار دهید کف تابه را
هم کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذا و دورچین عالی و خوشمزه
می توانید سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا خوب برشته شوند به صورت زیر :
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سیب زمینی ها را داخل سینی فر قرار دهید و تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید،
زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث می شود هنگام پخت،
لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شوند.
سیب زمینی ها را به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آن ها برشته شود داخل فر قرار دهید .
در طول پخت چند مرتبه روغن زیتون روی سیب زمینی ها بمالید.
می توانید 5 دقیقه آخر پخت مقداری پنیر پیتزا روی سیب زمینی ها بریزید ولی در این صورت غذای بسیار پر کالری خواهد شد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شامی پوک را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سینه و ران مرغ :♦: 400 گرم
سیب زمینی :♦: 2 عدد
لپه :♦: 2 پیمانه
زعفران دم کرده :♦: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :♦: 3 عدد
پیاز رنده شده :♦: 1 عدد
پودر گشنیز :♦: 1 قاشق چایخوری
زیره ی سبز :♦: 1 قاشق چایخوری
پودر کاری :♦: 1 قاشق چایخوری
آب مرغ :♦: حدود نصف پیمانه
آرد نخود :♦: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه :♦: به میزان لازم
طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شامی پوک به این صورت است که ابتدا باید
لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.
آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.
سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود.
مرغ را شسته و خرد کنید.
در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.
سیب زمینی را بپزید و پوست آن را بگیرید.
بعد مرغ، لپه، سیب زمینی را با چرخ گوشت چرخ کنید.
:: می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید
پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید .
تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و حسابیورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد کنید.
وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس بچینید و به دلخواه تزئین کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ زده شده :♥: 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال :♥: 1 عدد
کشمش :♥: 100 گرم
شیر :♥: 125 میلی لیتر
گیلاس شکری خرد شده :♥: 75 گرم
خرمای خشک خرد شده :♥: 75 گرم
برگه زرد آلو خرد شده :♥: 75 گرم
پودر ادویه مخلوط :♥: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :♥: 2 قاشق چایخوری
آرد :♥: 350 گرم
کرد سرد خرد شده :♥: 150 گرم
آب پرتقال :♥: 6 قاشق غذاخوری
عسل :♥: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید
این کیک مناسب برای افرادی می باشد که قند خون دارند
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کیک میوه ای بدون شکر ابتدا باید
یک قالب گرد انتخاب کنید که عمق 20 سانتیمتری داشته باشد و کمی آن را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
در یک کاسه آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر ادویه الک کنید.
حال کرده را به مواد الک کرده درون کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتتان آن را مالش دهید تا شبیه به خرد نان شود.
حال زردآلو ، خرما ، گیلاس و کشمش را با شیر و تخم مرغ رنده شده مخلوط کنید و پوست رنده شده پرتقال و آب لیمو را هم به آنها بیفزاید.
عسل و را به همراه مخلوط میوه به مواد خشک الک شده اضافه کنید و به حدی هم بزنید که کاملا نرم و کش دار شوند.
آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید
مواد بدست آماده را به وسیبله قاشق چوبی درون قالب کیک بریزید و روی سطح کیک را صاف کنید.
فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود و حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
سپس قالب را درون فر بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت کیک کاملا پخته شود و پف کند.
برای مطمعن شدن از پخت کیک می توانید یک چنگال را درون کیک کنید و اگر نچسبید کیک شما آماده شده است.
قبل از اینکه کیک را از قالب بیرون بیاورید اجازه دهید که کیک سرد شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد
آب :♦: 5 پیمانه
گلاب :♦: 1/2 پیمانه
پودر ژلاتی :♦: 4 قاشق غذاخوری
تخم شربتی :♦: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
شکر :♦: 8 قاشق غذاخوری
لیمو ترش :♦: 3 عدد
آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان
این ژله بسیار خوشمزه و خنک برای مهمانی های فصل تابستان بسیار مناسب است
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ابتدا باید
درون یک ظرف مناسب تخم شربتی را ریخته و 3 پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را برای مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا
تخم شربتی ها آب را به خودشان جذب کنند و حجمشان زیاد شود.
میزان استفاده از تخم شربتی کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد که زله را با تخم شربتی زیاد دوست دارید یا کم.
حال 2 پیمانه آب باقی مانده را درون ظرفی بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید.
پودر ژلاتین را هم به آب اضافه کنید و کم کم هم بزنید و حرارت زیر آن را ملایم قرار بدهید.
آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان
تا زمانی که مایه کاملا شفاف شود و ژلاتین و شکر در آن حل شوند مایه را هم بزنید.
اکنون یک کاسه مناسب بردارید و مخلوط آب و تخم شربتی را به همراه ،
مخلوط ژلاتین ، گلاب و لیمو درون آن بریزید و حسابی با هم مخلوطشان کنید.
وقتی مایه اولیه ژله سرد شد آن را درون یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد و
بعد از مدتی آن را بیرون آورده و مواد را دورباره هم بزنید
البته می توانید بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختید بلافاصله آن را درون یخچال قرار دهید که
در این صورت امکان ته نشین شدن تخم شربتی ها بسیار زیاد است.
ولی اگر ژله را یکبار در زمانی که کاملا بسته نشده است هم بزنید دیگر تخم شربتی ها ته نشین نمی شوند.
در آخر مایه ژله هم زده شده را درون ظرفی مورد نظرتان بریزید و آن را برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
برای در آوردن ژله از قالبش فقط کافیست برای چند پانیه قالب را درون آب گرم بگذارید تا به راحتی از قالب جدا شود.
ژله را در ظرف سروتان بگذارید و نوش جان کنید.