تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کیک کاکائویی بسیار خوشمزه و آسان در منزل مخصوص عصرانه پاییزی

طرز تهیه کیک کاکائویی بسیار خوشمزه و آسان در منزل مخصوص عصرانه پاییزی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک کاکائویی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک کاکائویی ، کیک کاکائویی ، chocolate cake

مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی

تخم مرغ :♥: 3 عدد

کاکائو  :♥: نصف پیمانه

 کره :♥: 100 گرم

آرد :♥: 2 پیمانه

ماست :♥: 1 فنجان

شکر :♥: 1 پیمانه (معادل 250 گرم)

آب جوش :♥: 1 فنجان

 گردو خرد شده  :♥: نصف پیمانه

بکینگ پودر :♥: 2 قاشق مربا خوری

وانیل :♥: 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه کیک کاکائویی ، کیک کاکائویی ، chocolate cake

میزان مواد اولیه کیک برای 4 نفر کافی می باشد.

 

طرز تهیه کیک کاکائویی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک کاکائویی به این صورت است که ابتدا

کره نرم شده و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

سپس آرد الک شده ، پودر کاکائو و ماست را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

حالا آب جوش ، گردو ، بکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.

در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و با همزن به مدت 5 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید تا حسابی پف کنند.

سپس به مایه کیک اضافه کنید و مواد را در جهت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک کاکائویی را درون آن بریزید.

قالب را داخل فر با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد (معادل 375 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود.

می توانید با استفاده از خامه فرم گرفته و شکلات کیک کاکائویی را تزیین کرده و به عنوان کیک تولد استفاده کنید.

طرز تهیه کیک کاکائویی بسیار خوشمزه و آسان در منزل مخصوص عصرانه پاییزی

طرز تهیه کیک کاکائویی ، کیک کاکائویی ، chocolate cake

طرز تهیه کیک کاکائویی بسیار خوشمزه و آسان در منزل مخصوص عصرانه پاییزی

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذا و دورچین عالی و خوشمزه

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذا و دورچین عالی و خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی , سیب زمینی آکاردئونی , دستور پخت سیب زمینی آکاردئونی , hasselback potatoes

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی

سیب زمینی :♥: به تعداد لازم

سیر  :♥: 3 حبه

روغن زیتون :♥:   2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و آویشن :♥: به میزان لازم

کره :♥: 100 گرم

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی , سیب زمینی آکاردئونی , دستور پخت سیب زمینی آکاردئونی , hasselback potatoes

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی به این صورت است که ابتدا باید

سیب زمینی ها رو بشورید و پوست بگیرید.

:♥: اگر میخواهید سیب زمینی رو با پوست درست کنید خوب سطح سیب زمینی رو برس بکشید و بشورید که تمیز شود :♥:

یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید.

برش هایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید.

این برشها نباید کامل باشند تا سیب زمینی از انتها به هم چسبیده باقی بماند.

:♥: برای راحتی کار میتونید از سیخ کباب و هر وسیله ای که همین عملکرد رو داشته باشه استفاده کنید این طوری

مطمئن می شید که چاقو تا انتهای سیب زمینی رو برش نخواهد زد :♥:

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی , سیب زمینی آکاردئونی , دستور پخت سیب زمینی آکاردئونی , hasselback potatoes

با برس مابین قطعات برش خورده و روی سیب زمینی رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید نمک بزنید و

لابه لای برشها حبه های ریز سیر رو قرار دهید.

:♥: برای خوشمزه شدن بیشتر سیب زمینی می توانید برش هایی از کره را مابین برش های سیب زمینی قرار دهید :♥:

این کار باعث سریع تر پخته شدن سیب زمینی می شود و

همینطور باعث می شود برشهای سیب زمینی از هم باز بشن و نمای زیباتری پیدا کنند. 

 روی سیب زمینی کمی آویشن و فلفل بپاشید و درون تابه در دار قرار دهید کف تابه را

هم کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذا و دورچین عالی و خوشمزه

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی , سیب زمینی آکاردئونی , دستور پخت سیب زمینی آکاردئونی , hasselback potatoes

می توانید سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا خوب برشته شوند به صورت زیر :

فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

سیب زمینی ها را داخل سینی فر قرار دهید و تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید،

زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث می شود هنگام پخت،

لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شوند.

سیب زمینی ها را به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آن ها برشته شود داخل فر قرار دهید .

در طول پخت چند مرتبه روغن زیتون روی سیب زمینی ها بمالید.

می توانید 5 دقیقه آخر پخت مقداری پنیر پیتزا روی سیب زمینی ها بریزید ولی در این صورت غذای بسیار پر کالری خواهد شد.

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی , سیب زمینی آکاردئونی , دستور پخت سیب زمینی آکاردئونی , hasselback potatoes

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذا و دورچین عالی و خوشمزه

طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شامی پوک را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

سینه و ران مرغ :♦: 400 گرم

سیب زمینی :♦: 2 عدد

لپه :♦: 2 پیمانه

زعفران دم کرده :♦: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ :♦: 3 عدد

پیاز رنده شده :♦: 1 عدد

پودر گشنیز :♦: 1 قاشق چایخوری

زیره ی سبز :♦: 1 قاشق چایخوری

 پودر کاری :♦: 1 قاشق چایخوری

آب مرغ :♦: حدود نصف پیمانه

آرد نخود :♦: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه :♦: به میزان لازم


طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

طرز تهیه شامی پوک

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شامی پوک به این صورت است که ابتدا باید

لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.

آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.

سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود.

مرغ را شسته و خرد کنید.

در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.

مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند.

سیب زمینی را بپزید و پوست آن را بگیرید.

بعد مرغ، لپه، سیب زمینی را با چرخ گوشت چرخ کنید.

:: می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس کردن استفاده کنید

پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید .

 تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و حسابیورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد کنید.

وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

شامی های آماده را در دیس بچینید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه شامی پوک , شامی پوک , شامی پوک با گوشت مرغ , شامی پوک با لپه

طرز تهیه شامی پوک خیلی خوشمزه با گوشت مرغ غذای شمالی

آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید

آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر , کیک میوه ای بدون شکر , کیک بدون شکر

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای بدون شکر :

 

تخم مرغ زده شده :♥: 2 عدد

پوست رنده شده پرتقال :♥: 1 عدد

کشمش :♥: 100 گرم

شیر :♥: 125 میلی لیتر

گیلاس شکری خرد شده :♥: 75 گرم

خرمای خشک خرد شده :♥: 75 گرم

برگه زرد آلو خرد شده :♥: 75 گرم

پودر ادویه مخلوط :♥: 1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر :♥: 2 قاشق چایخوری

آرد :♥: 350 گرم

کرد سرد خرد شده :♥: 150 گرم

آب پرتقال :♥: 6 قاشق غذاخوری

عسل :♥: 3 قاشق غذاخوری

آب لیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری

آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید

این کیک مناسب برای افرادی می باشد که قند خون دارند

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر , کیک میوه ای بدون شکر , کیک بدون شکر

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کیک میوه ای بدون شکر ابتدا باید

یک قالب گرد انتخاب کنید که عمق 20 سانتیمتری داشته باشد و کمی آن را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

در یک کاسه آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر ادویه الک کنید.

حال کرده را به مواد الک کرده درون کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتتان آن را مالش دهید تا شبیه به خرد نان شود.

حال زردآلو ، خرما ، گیلاس و کشمش را با شیر و تخم مرغ رنده شده مخلوط کنید و پوست رنده شده پرتقال و آب لیمو را هم به آنها بیفزاید.

عسل و را به همراه مخلوط میوه به مواد خشک الک شده اضافه کنید و به حدی هم بزنید که کاملا نرم و کش دار شوند.

آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر , کیک میوه ای بدون شکر , کیک بدون شکر

مواد بدست آماده را به وسیبله قاشق چوبی درون قالب کیک بریزید و روی سطح کیک را صاف کنید.

فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود و حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

سپس قالب را درون فر بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت کیک کاملا پخته شود و پف کند.

برای مطمعن شدن از پخت کیک می توانید یک چنگال را درون کیک کنید و اگر نچسبید کیک شما آماده شده است.

قبل از اینکه کیک را از قالب بیرون بیاورید اجازه دهید که کیک سرد شود.

 

آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید

 

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

مواد لازم برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو :

 

آب :♦: 5 پیمانه

گلاب :♦: 1/2 پیمانه

پودر ژلاتی :♦: 4 قاشق غذاخوری

تخم شربتی :♦: 2 الی 3 قاشق غذاخوری

شکر :♦: 8 قاشق غذاخوری

لیمو ترش :♦: 3 عدد

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

این ژله بسیار خوشمزه و خنک برای مهمانی های فصل تابستان بسیار مناسب است

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ابتدا باید

درون یک ظرف مناسب تخم شربتی را ریخته و 3 پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را برای مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا

تخم شربتی ها آب را به خودشان جذب کنند و حجمشان زیاد شود.

میزان استفاده از تخم شربتی کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد که زله را با تخم شربتی زیاد دوست دارید یا کم.

حال 2 پیمانه آب باقی مانده را درون ظرفی بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید.

پودر ژلاتین را هم به آب اضافه کنید و کم کم هم بزنید و حرارت زیر آن را ملایم قرار بدهید.

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان

طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی و لیمو , ژله تخم شربتی

تا زمانی که مایه کاملا شفاف شود و ژلاتین و شکر در آن حل شوند مایه را هم بزنید.

اکنون یک کاسه مناسب بردارید و مخلوط آب و تخم شربتی را به همراه ،

مخلوط ژلاتین ، گلاب و لیمو درون آن بریزید و حسابی با هم مخلوطشان کنید.

وقتی مایه اولیه ژله سرد شد آن را درون یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد و

بعد از مدتی آن را بیرون آورده و مواد را دورباره هم بزنید

البته می توانید بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختید بلافاصله آن را درون یخچال قرار دهید که

در این صورت امکان ته نشین شدن تخم شربتی ها بسیار زیاد است.

ولی اگر ژله را یکبار در زمانی که کاملا بسته نشده است هم بزنید دیگر تخم شربتی ها ته نشین نمی شوند.

در آخر مایه ژله هم زده شده را درون ظرفی مورد نظرتان بریزید و آن را برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

برای در آوردن ژله از قالبش فقط کافیست برای چند پانیه قالب را درون آب گرم بگذارید تا به راحتی از قالب جدا شود.

ژله را در ظرف سروتان بگذارید و نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه ژله تخم شربتی و لیمو ویژه فصل تابستان