حضور جمشید مشایخی ،محمد علی کشاورز و مهران مدیری در هفدهمین جشن حافظ
آذر معماریان همسر مرحوم علی معلم
مهران مدیری برنده تندیس حافظ به عنوان بهترین چهره تلویزیونی
محمدرضا گلزار جایزه ویژه هیات داوران جشن حافظ را دریافت کرد. جایزه اى که به دلیل تداوم استقبال مخاطبان از آثار او (سلام بمبئى و عاشقانه) به گلزار رسید.
احسان علیخانی در کنار آرش ظلی پور
احسان علیخانی برنده تندیس حافظ به عنوان بهترین چهره تلویزیونی در ماه عسل
هوتن شکیبا و امیر کاظمی و متین ستوده
مونا فرجاد در کنار فریبا متخصص و مرجانه گلچین و مریم کاویانی
شیلا خداداد
سحر جعفری جوزانی و پدرش مسعود جعفری جوزانی
ساره بیات بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی در جشن حافظ برای سریال عاشقانه
نوید محمدزاده در کنار جواد عزتی
هومن سیدی بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی جشن حافظ برای سریال عاشقانه
رضا عطاران در کمار همسرش
سالار عقیلی
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
سیب زمینی متوسط :♥: 3 عدد
پیاز :♥: 3 عدد
تخم مرغ :♥: 3 عدد
قارچ خرد شده :♥: 3 پیمانه
سیر :♥: 2 حبه
زعفران آب کرده و غیلظ :♥: 1 قاشق چایخوری
روغن :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: به میزان لازم
آرد :♥: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی
اگر تمایل داشته باشید می توانید از آرد سوخاری بجای آرد معمولی استفاده کنید.
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.
هنگامی که پختند آن ها را پوست بکنید و حسابی بکوبید تا خوب له شوند.
1 حبه سیر را به همراه 2 عدد پیاز پوست گرفته و رنده کنید.
یک تابه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید تا داغ شود و
سپس پیاز را درون آن کمی تفت کنید و سپس سیر را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
در یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و قارچ های نگینی خرد شده را درون آن بریزید تا قارچ ها خوب سرخ شوند و آب آنها کاملا کشیده شود.
برای اینکه قارچ ها در حین تفت دادن سیاه نشوند مقداری آبلیمو را هم به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه قارچ ها سرخ شدند آنها را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
در ظرفی دیگر 1 عدد پیاز و یک حبه سیر باقی مانده را رنده کنید و
به همراه گوشت چرخ کرده و سیب زمینی له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل حسابی ورز بدهید تا
مایه کتلت شما کاملا یکدست شده و حالت چسبندگی نداشته باشد.
دستاهایتان را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت برداشته و کف دست خوب پهن کنید.
حدود 1 الی 2 قاشق از مایه قارچ درون کتلت بریزید و اطراف آن را با دست جم کنید تا مایه قارچ از کتلت خارج نوشد.
با دست مایه کتلت را به شکل دلخواه در بیاورید.
تمامی کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.
کمی آرد را درون یک ظرف الک کنید و سپس کتلت ها را یکی یکی درون آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
با این کار از خرد شدن یا چسبیدن کتلت جلوگیری می کنید.
حال مقداری روغن درون تابه بریزید و بعد از داغ شدن هر دو طرف کتلت ها را درون آن سرخ کنید و
در ظرف مورد نظرتان بچینید و با سالاد و سس و چاشنی دلخواه نوش جان کنید.
:♦: ابتدا 2 عدد از تخم مرغ ها را به مایه کتلت اضافه کنید و در صورت نیاز تخم مرغ سوم را اضافه کنید و توجه داشته باشید که مایه کتلت شل نشود :♦:
:♦: در زمانی که پیاز رنده شده را به گوشت اضافه می کنید با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید :♦:
:♦: استفاده از آرد سلیقه ای است و میتوانید بجای استفاده از آرد به این صورت عمل کنید که 1 زرده تخم مرغ را بزنید و
کنار دست تان قرار دهید ، در زمان شکل دادن کتلت و قرار دادن داخل تابه دست خود را به مقداری تخم مرغ آغشته کنید و
کتلت را کف دست تان شکل دهید و داخل تابه بگذارید تا سرخ شود :♦:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب تابه ای را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
کباب تابهای یکی از خوراک های یکی از غذاهای ساده، خوشطعم و لذیذ ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخکرده برای تهیهٔ این غذا استفاده میشود.
برای تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه، به گوشت چرخ کرده کم چرب، پیاز و ادویه نیاز دارید.
برای پخت کباب تابه ای نیازی به کبابپز و منقل نداشته و بدون دود و دردسر می توانید آن را حتی در آپارتمان کوچک خود نیز درست کنید.
در روش سنتی تهیه کباب تابه ای، از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده میشود
اما میتوان آن را با هر نوع گوشتی از گوشت گوساله خالص گرفته تا مرغ و شترمرغ و بوقلمون نیز درست کرد.
گوشت چرخکرده :◊: نیم کیلو گرم
:◊: از گوشت بدونچربی یا کمچرب استفاده کنید :◊:
پیاز :◊: یک عدد
:◊: پیاز را حتما رنده کرده و آب آن را جدا کنید :◊:
روغن :◊: یک قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی :◊: 3 عدد
سماق :◊: به مقدار لازم
:◊: در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده میشود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته میشود،
در پخت کباب تابهای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد :◊:
نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی ابتدا باید
پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
پیاز رندهشده و آبگرفته را با گوشت چرخشده مخلوط کنید.
:◊: تمام مواد کباب تابهای باید به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و تا حد زیادی ورز داده شوند :◊:
:◊: میتوانید به جای ورزدادن، مواد را با یک دست از داخل کاسه جمع کرده و چندین مرتبه کف کاسه بکوبید تا خوب باهم مخلوط شوند :◊:
تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن کمی روغن بریزید.
مواد آمادهشده را با دست کف تابه پهن کنید.
درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا کباب خودش را بگیرد.
:◊: با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد :◊:
زمانی که کباب شروع به آبانداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
وقتی کبابها سرخ شدند، آنها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و روی کباب ها بذارید.
اگر گوجهها به اندازهٔ کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش میکنیم.
این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز میشود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست میرود.
آموزش و طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی مخصوص و بسیار خوشمزه
:◊: در میانهٔ پخت کبابها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کبابها نسوزد :◊:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بستنی نسکافه را آموزش می دهیم.
انواع بستنی در سایت انسان شاد
خامه :♦: 250 گرم
شیر 70 گرم
تخم مرغ :♦: 4 عدد
پودر نسکافه :♦: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر :♦: 5 و نیم قاشق غذاخوری
وانیل :♦: 1/4 قاشق چایخوری
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه بستنی نسکافه خیلی خوشمزه
زمان آماده سازی مواد اولیه و آماده شدن کاملا بستنی حدود 2 ساعت و 15 دقیقه طول میکشد
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه بستنی نسکافه ابتدا باید
یک پاکت خامه با چربی حداقل 30 درصد و وزن 250 گرمی را برای مدت 2 ساعت درون فریزر قرار دهید و
سپس آن را در ظرفی مناسب ریخته و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر به آن اضافه کنید و
برای مدت 5 دقیقه آن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت شود و فرم بگیرد.
:♦: توجه داشته باشید که اگر در زمان باز کردن بسته خامه مقداری شیر از آن خارج شد باید تمامی آن را دور ریخته و استفاده نکنید تا خامه بهتر فرم بگیرد.:♦:
چهار تخم مرغ را شکسته و زرده آنها را جدا کنید و به همراه دو نیم قاشق غذاخوری پودر شکر و
یک چهارم قاشق چایخوری از وانیل درون ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا حسابی کشدار و کرم رنگ شود.
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه بستنی نسکافه خیلی خوشمزه
این بستنی مناسب افرادی هست که طعم نسکافه رو دوست دارند.
به اندازه نصف فنجان در حدود 70 گرم شیر را درون شیر داغ کن ریخته و گرم کنید.
2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه را درون شیر ریخته و کامل حل کنید و
سپس شیر و نسکافه را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اکنون خامه فرم گرفته را هم به بقیه مواد اضافه کنید و
حسابی هم بزنید تا مایه بستنی نسکافه کاملا آماده شود.
سپس مایه را درون یک ظرف در بسته بریزید و برای مدت 2 ساعت آن را درون فریزر بگذارید تا بستنی شروع به یخ زدن کند.
بعد از گذشت 2 ساعت بستنی را بیرون آورده و با یک قاشق هم بزنید و دوباره درون فریزر بگذارید تا 24 ساعت بماند.
بعد از گذشت زمان مورد نظر بستنی شما آماده شده است و
می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان ریخته و به شکا دلخواه تزیین کرده و نوش جان فرمایید
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آیس پک موزی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
آیس پک نوعی بستنی که با نی خورده میشود.
مبتکر این نوع بستنی، فردی ایرانی به نام بابک بختیاری میباشد. آقای بابک بختیاری، متولّد 1357، اهل تهران،
مؤسّس و صاحب امتیاز فروشگاههای زنجیرهای آیس پک و مدیر عامل شرکت آیس پک ایرانیان نیز میباشند.
بستنی وانیلی :♥: 400 گرم
موز :♥: 2 عدد
شیر :♥: نصف لیوان
عسل :♥: 1 قاشق سوپخوری
ترافل های مدل دار با کاکائویی :♥: به مقدار لازم.
سس شکلات و توت فرنگی برای تزیین :♥: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته :♥: 100 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه آیس پک موزی به این صورت است که ابتدا
پوست موزها را بکنید و به به تکه های کوچک تقسیم کرده و در مخلوط کن بریزید.
با یک قاشق موز ها را له کنید .
مایه آیس پک به هیچ وجه نباید شل باشد.
بستنی را از قبل بیرون از یخچال بگذارید که یخ زده نباشد و
نصف آن را به موز اضافه کنید و عسل هم اضافه کنید و هم بزنید طوری که شل نشود.
لیوانی که آیس پک را در آن میخواهید بریزید با تکه های نازک توت فرنگی تزیین کنید.
تکه های توت فرنگی را به دیواره لیوان بچسبانید برای راحت تر انجام دادن این کار میتوانید لیوان را چند دقیقه در فریزر بگذارید.
بعد از چسباندن توت فرنگی ها لیوان را با سس شکلات به صورت نامنظم تزیین کنید.
یک عدد موز را ریز خرد کرده و مقداری از آن را بصورت درشت برای تزیین روی آیس پک کنار بگذارید.
مقداری بستنی همراه با تکه های ریز موز در داخل لیوان بریزید و دوباره روی آن بستنی بریزید و
باز هم مقداری موز و ترافل شکلاتی به آن اضافه کنید.
به آرامی شیر و بستنی را داخل مخلوط بریزید و بعد آن را بصورت بلند با خامه فرم دار تزیین کنید.
تکه موز درشت را روی آن بگذارید و روی آن خامه بریزید و سس شکلات و کمی ترافل شکلاتی را هم اضافه کنید .
برای میل کردن آیس پک موزی از نی زخیم و قاشق بلند استفاده کنید.
آیس پک را میتوانید با هر طعمی که دوست دارید درست کنید.
طعم های شکلاتی ،موزی و توت فرنگی از خوش طعم ترین های آیس پک هستند.
از انواع شکلات های سسی با طعم های مختلف میتوان در تهیه آیس پک استفاده کرد.