در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
سیب زمینی متوسط :♥: 3 عدد
پیاز :♥: 3 عدد
تخم مرغ :♥: 3 عدد
قارچ خرد شده :♥: 3 پیمانه
سیر :♥: 2 حبه
زعفران آب کرده و غیلظ :♥: 1 قاشق چایخوری
روغن :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: به میزان لازم
آرد :♥: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی
اگر تمایل داشته باشید می توانید از آرد سوخاری بجای آرد معمولی استفاده کنید.
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.
هنگامی که پختند آن ها را پوست بکنید و حسابی بکوبید تا خوب له شوند.
1 حبه سیر را به همراه 2 عدد پیاز پوست گرفته و رنده کنید.
یک تابه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید تا داغ شود و
سپس پیاز را درون آن کمی تفت کنید و سپس سیر را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
در یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و قارچ های نگینی خرد شده را درون آن بریزید تا قارچ ها خوب سرخ شوند و آب آنها کاملا کشیده شود.
برای اینکه قارچ ها در حین تفت دادن سیاه نشوند مقداری آبلیمو را هم به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه قارچ ها سرخ شدند آنها را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
در ظرفی دیگر 1 عدد پیاز و یک حبه سیر باقی مانده را رنده کنید و
به همراه گوشت چرخ کرده و سیب زمینی له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل حسابی ورز بدهید تا
مایه کتلت شما کاملا یکدست شده و حالت چسبندگی نداشته باشد.
دستاهایتان را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت برداشته و کف دست خوب پهن کنید.
حدود 1 الی 2 قاشق از مایه قارچ درون کتلت بریزید و اطراف آن را با دست جم کنید تا مایه قارچ از کتلت خارج نوشد.
با دست مایه کتلت را به شکل دلخواه در بیاورید.
تمامی کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.
کمی آرد را درون یک ظرف الک کنید و سپس کتلت ها را یکی یکی درون آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
با این کار از خرد شدن یا چسبیدن کتلت جلوگیری می کنید.
حال مقداری روغن درون تابه بریزید و بعد از داغ شدن هر دو طرف کتلت ها را درون آن سرخ کنید و
در ظرف مورد نظرتان بچینید و با سالاد و سس و چاشنی دلخواه نوش جان کنید.
:♦: ابتدا 2 عدد از تخم مرغ ها را به مایه کتلت اضافه کنید و در صورت نیاز تخم مرغ سوم را اضافه کنید و توجه داشته باشید که مایه کتلت شل نشود :♦:
:♦: در زمانی که پیاز رنده شده را به گوشت اضافه می کنید با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید :♦:
:♦: استفاده از آرد سلیقه ای است و میتوانید بجای استفاده از آرد به این صورت عمل کنید که 1 زرده تخم مرغ را بزنید و
کنار دست تان قرار دهید ، در زمان شکل دادن کتلت و قرار دادن داخل تابه دست خود را به مقداری تخم مرغ آغشته کنید و
کتلت را کف دست تان شکل دهید و داخل تابه بگذارید تا سرخ شود :♦: