در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه لازانیا با گوشت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
با این روش دیگر به تهیه سس سفید مخصوص لازانیا احتیاج ندارید.
لازانیا :♥: 1 بسته
گوشت چرخ شده :♥: 500 گرم
قارچ :♥: 500 گرم
پیاز :♥: یک عدد
رب گوجه فرنگی :♥: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای :♥: یک عدد
پنیر پیتزا :♥: 500 گرم
سس کچاپ :♥: به میزان لازم
جعفری خرد شده :♥: 3 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پودر آویشن :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لازانیا به این صورت است که ابتدا باید
پیاز را خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید تا نرم و سرخ شود.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
در این مرحله حرارت را باید زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
بعد از اینکه آب قارچ تبخیر شد فلفل دلمه ای و رب را اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
در مرحله آخر ادویه ها و نمک و فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
من در تهیه مواد گوشتی لازانیا برای خوشمزه تر شدن از مقداری سیب زمینی نگینی سرخ شده هم استفاده می کنم.
مواد گوشتی درون لازانیا آماده شده است و حالا باید لازانیا ها را درون آبجوش قرار دهیم تا نرم شوند.
درون قابلمه ای بزرگ آب ، کمی روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
پس از جوش آمدن آب ورقه های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید .
پس از 5 تا 10 دقیقه (طبق دستور روی بسته بندی) لازانیا ها را با آب سرد آبکشی کنید.
ته ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
کف ظرف را با ورقه های لازانیا بپوشانید سپس مقداری سس کچاپ روی ورقه ها بمالید.
بعد مقداری از مواد گوشتی روی ورقه ها بریزید و همه جا آن را پخش کنید.
مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و دوباره یک لایه ورقه قرار دهید.
روی ورقه ها دوباره مواد گوشتی بریزید.
حالا باید در مرحله آخر روی مواد گوشتی را کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید.
در این مرحله هر چه پنیر پیتزا بیشتر استفاده کنید غذای شما خوشمزه تر خواهد شد و لازانیا خشک نمی شود.
ظرف را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود.
لازانیا را از فر خارج کنید و سرو کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه جوجه کباب حلزونی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
فیله مرغ :♥: 300 گرم
فلفل دلمه ای :♥: 2 عدد
نارنج یا لیمو ترش :♥: 2 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم
پودر سیر :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
کره :♥: 100 گرم
جعفری خرد شده :♥: به میزان لازم
روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری
سیخ چوبی :♥: به تعداد لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه جوجه کباب حلزونی به این صورت است که ابتدا باید
فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید سپس روی آن زعفران بریزید و خوب فیله ها را به زعفران آغشته کنید.
قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک باید در این مرحله روغن زیتون را روی مرغ بریزید و همه جای مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید.
چون آبلیمو و نمک باعث سفت شدن گوشت مرغ می شود.
سپس پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر سیر را روی فیله ها می ریزیم تا مزه دار شوند .
آب لیمو ترش و یا نارنج و مقداری برگ جعفری را هم به مواد اضافه می کنیم .
ظرف مرغ ها را برای حداقل 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حسابی خوش طعم شوند و مزه بگیرند.
کره را داخل تابه بیندازید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
فیله ها را مانند حلزون می پیچیم و درون سیخ چوبی می زنیم و بین هر فیله حلزونی یک تکه فلفل دلمه ای قرار می دهیم.
فیله ها را خوب تفت می دهیم و با حرارت کم می گذاریم خوب پخته و سرخ شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب کشمیری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
مرغ بدون پوست و استخوان :◊: 500 گرم
پودر زیره :◊: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :◊: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه :◊: نصف قاشق چایخوری
گراما سالا :◊: 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :◊: 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده :◊: 1 حبه
آبلیمو :◊: 2 قاشق چایخوری
ماست چکیده :◊: نصف فنجان
فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) :◊: 2 عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) :◊: 2 عدد
آبلیموی تازه :◊: 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل :◊: 1 قاشق غذاخوری
هل سبز :◊: 2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :◊: 500 گرم
روغن مایع :◊: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :◊: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده :◊: 2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده :◊: 300 گرم
نمک و فلفل سیاه :◊: به مقدار لازم
آموزش کامل و طرز تهیه کباب کشمیری همراه با سس مخصوص
با مواد اولیه مورد نظر در این دستور می توانید کباب کشمیری را برای 4 نفر تهیه کنید
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کباب کشمیری ابتدا باید
مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.
این کباب فوق العاده خوشمزه بوده و برای مهمانی ها و جشن ها بسیار مناسب می باشد
در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید.
سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.
آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه قیمه نثار را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
گوشت خورشتی :♥: نیم کیلو گرم
برنج :♥: 4 پیمانه
پیاز :♥: 2 عدد
شکر :♥: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذاخوری
زرشک :♥: نصف پیمانه
خلال پسته :♥: 4 قاشق غذاخوری
خلال بادام :♥: 4 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال :♥: 4 قاشق غذاخوری
گلاب :♥: 2 قاشق غذاخوری
دارچین :♥: 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل :♥: 1 قاشق چایخوری
زیره :♥: 1 قاشق چایخوری
کره :♥: 50 گرم
زعفران دم کرده :♥: به مقدار لازم
زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مهمانی ها غذای سنتی قزوین
به نقل از انسان شاد طرز تهیه قیمه نثار به این صورت است که ابتدا باید
برنج را از یک ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید.
سپس برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد آبکشی کنید.
داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید. چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.
پیازها را نگینی و ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی و نرم شود.
سپس گوشت هایی که ریز خرد کرده اید را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه ، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.
پس از اضافه کردن ادویه 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و نرم شود.
پس از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را با مقداری آب مخلوط و به گوشت اضافه کنید. کمی که جوشید و سس جذب گوشت شد از روی حرارت بردارید.
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس زرشک شسته شده را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا زرشک سرخ شود.
بعد شکر ، گلاب ، زیره ، پودر هل ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با مقداری کره ذوب شده و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو کنید
در صورت دلخواه میتوانید نصف این مواد را لابلای برنج بریزید.
در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه سالاد یونانی را برای شما دوستان آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد
کاهو سالادی :♥: 2 بوته
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد
خیار :♥: 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد :♥: 1 عدد
پیاز قرمز :♥: 1 عدد متوسط
زیتون سیاه :♥: به مقدار دلخواه
زیتون سبز :♥: به مقدار دلخواه
لوبیا قرمز پخته :♥: 1 پیمانه
روغن زیتون :♥: به میزان لازم
سرکه بالزامیک :♥: به میزان دلخواه
انگور :♥: به میزان لازم
پنیر فتا :♥: 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
:♥: بسته به سلیقه ی خودتان میتوانید از مرغ پخته شده و سیب زمینی آبپز نیز در سالاد یونانی استفاده کنید :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سالاد یونانی به این صورت است که ابتدا باید
برگ های کاهو را جدا کنید.
برای اینکه کاهو مانده گاری بیشتری داشته باشد آنها را در قابلمه ای از آب سرد بچینید.
بعد از چند دقیقه برگ های کاهو ها را خوب بشورید سپس آبکش کنید و بگذارید آب آن ها خشک شود.
کاهوها را روی تخته بگذارید و آن ها را تقریبا درشت خورد کنید.
خیارها را خوب می شوریم و در صورتی که مایلد هستید پوست آنها را بکنید.
خرد کردن خیارها هم کاملا به سلیقه شما بستگی دارد که چه مدلی بیشتر دوست دارید.
پیاز را پوست میگیریم و بعد از شستن آن را به صورت نگینی خرد میکنیم.
برای زیبا تر شدن سالاد میتوانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید.
برای نمایان تر شدن فلفل دلمه ای در سالاد آنها را بطور نوارهای باریک برش میدهیم.
گوجه فرنگی را شسته و به هر شکی که خواسته برش میدهیم.
پنیر فتا هم بصورت مربع یا مثلت ببرید.
:♥: شکل برش شما در زیبایی سالاد بسیار تاثیر گذار می باشد :♥:
یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن مواد انتخاب کرده و
کاهو،خیار،گوجه فرنگی،پیاز،فلفل دلمه ای،پنیر فتا،زیتون سبز و سیاه،لوبیا قرمز و انگورها را در ظرف ریخته و مخلوطشان می کنیم.
مواد مخلوط شده را در یک ظرف شیشه ای میریزیم.
در آخر روغن زیتون،سرکه،نمک و فلفل را در یک ظرف میریزیم و حسابی هم میزنیم تا خوب در یکدیگر حل شوند.
اکنون سس سالاد یونانی شما نیز آماده است.
قبل از سرو کردن سالاد یونانی،ریختن سس را روی آن فراموش نکنید.
:♥: به دلیل استفاده شده روغن زیتون در سالاد یونانی این سالاد بسیار مناسب برای تقویت حافظه می باشد :♥:
:♥: روغن زیتون باعث سلامت ماندن شریان ها در بدن می شود :♥:
:♥: همجنین قند خون را نیز تنظیم میکند :♥:
:♥: بسیار مفید برای درمان خون ریزی لثه و تقویت آن می باشد :♥:
:♥: این سالاد باعث تنظیم فشار خون نیز می شود :♥:
:♥: روغن زیتون علاوه بر تسکین درد های رماتیسمی برای جلوگیری از سفید شدن مو نیز بسیار مفید است :♥: