تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه خاویار بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ با کمترین مواد اولیه

طرز تهیه خاویار بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ با کمترین مواد اولیه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خاویار بادمجان را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با بادمجان در سایت انسان شاد

طرز تهیه خاویار بادمجان , خاویار بادمجان , دستور پخت خاویار بادمجان

مواد لازم برای تهیه خاویار بادمجان

بادمجان :♥: 3 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

فلفل دلمه ای قرمز :♥: 2 عدد

سیر :♥: 3 حبه

گوجه فرنگی :♥: 2 عدد

روغن زیتون :♥: 2 قاشق مرباخوری

آب لیموترش :♥: 2 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده :♥: 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه خاویار بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ با کمترین مواد اولیه

طرز تهیه خاویار بادمجان , خاویار بادمجان , دستور پخت خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خاویار بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان را روی حرارت با پوست کباب کنید.سپس پوستش را بکنید.

طرز تهیه خاویار بادمجان , خاویار بادمجان , دستور پخت خاویار بادمجان

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به همین ترتیب روی آتش یا شعله گاز یا فر کباب کنید و بگذارید خنک شوند.

بعد پوست کباب شده مواد را جدا کنید و آنها را خرد و نگینی کنید.

پیاز و 3 عدد سیر را در ظرفی رنده کنید و داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید تا کمی نرم و طلایی شوند.

حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و حسابی تفت دهید.

نمک و فلفل سیاه را به غذا بزنید سپس بادمجان را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا سرخ شوند.

آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و درب تابه راقرار دهید تا روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد.

طرز تهیه خاویار بادمجان , خاویار بادمجان , دستور پخت خاویار بادمجان

نکاتی برای خوشمزه شدن :

 :♥: این غذا سریع و با حرارت بالا آماده می شود :♥:

 :♥: در صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به خاویار اضافه کنید چون خاویار بادمجان باید خوشرنگ باشد :♥:

 :♥: اگر طرفدار غذای تند هستید از فلفل قرمز هم استفاده کنید :♥:

طرز تهیه خاویار بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ با کمترین مواد اولیه

آموزش و طرز تهیه کایپرینا نوشیدنی تابستانی و مخصوص برزیلی

آموزش و طرز تهیه کایپرینا نوشیدنی تابستانی و مخصوص برزیلی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کایپرینا را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد

طرز تهیه نوشیدنی کایپرینا , نوشیدنی کایپرینا , کایپرینا

 

مواد لازم برای تهیه کایپرینا :

 

لیمو ترش :♦: 6 عدد

شکر :♦: نصف پیمانه

پخ خرد شده :♦: 2 پیمانه

برگ نعنا تازه :♦: 20 عدد

عسل :♦: نصف پیمانه

آموزش و طرز تهیه کایپرینا نوشیدنی تابستانی و مخصوص برزیلی

این نوشیدنی برزیلی بسیار معروف و خوش طعم بوده و در اکثر کافه ها و رستوران های برزیل به وفور یافت می شود

طرز تهیه نوشیدنی کایپرینا , نوشیدنی کایپرینا , کایپرینا

طرز تهیه کایپرینا :

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کایپرینا ابتدا باید

لیمو ترش ها را بشورید و سپس آنها را از وسط نصف کنید و قسمت سفیدی دسط لیمو ترش را با چاقو جدا کنید.

بعد از این کار لیمو ترش ها را به چها قسمت مساوی تقسیم کنید و دانه های آنها را در بیاورید.

اکنون در هر لیوان به طور مساوی شکر ریخته و برش های لیمو ترش را درون آنها بگذارید و به وسیله یک گوشت کوب چوبی کوچک

که با اندازه لیوان ها تناسب داشته باشید بهم بسایید تا آب لیمو ترش در بیایید.

حال لیوان ها را با آب یخمال تا نیمه پر کنید و درون هر لیوان 3 الی 4 برگ نعنا تازه بگذارید.

بعد از انجام این کار درون هر لیوان بطور مساوی مقداری عسل بریزید و

در آخر روی مواد درون لیوان آب بریزید و بهم از هم زدن نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه کایپرینا نوشیدنی تابستانی و مخصوص برزیلی

طرز تهیه نوشیدنی کایپرینا , نوشیدنی کایپرینا , کایپرینا

نکاتی در مورد کایپرینا :

 

اگر تمایل داشته باشید می توانید میزان شکر مصرفی را بسته به سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید.

می توانید برای اینکه یک عطر و بوی ایرانی به این شربت خوشمزه بدهید مقداری گلاب درون آن بریزید.

برای تهیه یخمال می توانید مقداری یخ کوچ را با آب درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید.

امیدواریم که طرز تهیه این نوشیدنی برای شما عزیزان مفید بوده باشد و

نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دسوتان و خانوداه خود ببرید

نوش جان

آموزش و طرز تهیه کایپرینا نوشیدنی تابستانی و مخصوص برزیلی

 

آموزش و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوش طعم همراه با سس مخصوص

آموزش و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوش طعم همراه با سس مخصوص

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد سیسیلی را فراهم کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد

سالادهای سیسیلی دسته ای از مخصوص ترین دسرهایی هستند که در تمام نقاط دنیا سرو می شوند.

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

مواد لازم  یرای سالاد سیسیلی

کلم بروکلی :◊: 4 پیمانه

کشمش پلویی :◊: نصه پیمانه

مغز تخمه :◊: 1/3 پیمانه

آلو خشک :◊: 1/3 پیمانه

هویج :◊: 1 عدد

پیازقرمز :◊: 1 عدد

ساقه کرفس :◊: 3 عدد

آموزش و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوش طعم همراه با سس مخصوص

اگر دوست داشته باشیذ می توانید مقداری هویج نیز در تهیه سالادتان استفاده کنید

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

 

مواد لازم برای سس سالاد سیسیلی

 

پودر پیاز :◊: 1 قاشق مربا خوری

پودر سیر :◊: 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه  و نمک :◊: به میزان لازم

سس مایونز :◊: 1 پیمانه

پودر خردل :◊:نصف قاشق مربا خوری

عسل :◊: 1 قاشق غذا خوری

سرکه یا آبغوره :◊: 1/5 پیمانه

زرد چوبه :◊: به میزان لازم

می توانید اگر در رژیم غذایی هستید سالاد سیسیلی را به عنوان شام میل کنید.

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 6 الی 8 نفر این سالاد عالی را تهیه کنید

این سالاد بسیار خوش خوراک می باشد و بسیار ویژه برای پإیرایی در جشن ها و مهمانی ها می باشد

 

طرز تهیه سالاد سیسیلی

به نقل از انسان شاد

برای تهیه سالاد سیسیلی ابتدا کلم بروکلی ها را تمیز می شوریم و می گذاریم کامل آب آن ها برود و خشک شوند.

بعد از اینکه آب کلم بروکلی ها رفت آنها را خیلی ریز خرده می کنیم.

پیازها را پوست گرفته و بشورید سپس آن ها را نگینی خرد کنید.

هویج را کاملا تمیز می کنیم و بعد می شوریم و همانند پیازها خرد می کنیم.

بعد از خورد کردن پیاز و هویچ نوبت به خرد کردن ساقه های کرفس میرسد,آنها را می شوریم و به اندازه ای کوچک خرد میکنیم.

نکته::{میتوانید هویج و ساقه های کرفس را نیم پز کنید ولی سالاد سیسیلی را در اصل خام سرو میکنند.}

تمام سبزی ها را با هم خورد میکنیم و در ظرفی بزرگ میریزیم و کشمش پلویی آلو خشک ومغز تخمه را به آن اضافه میکنیم.

آموزش و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوش طعم همراه با سس مخصوص

می توانید اگر در رژیم غذایی هستید سالاد سیسیلی را به عنوان شام میل کنید.

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

طرز تهیه سس سالاد سیسیلی

حالا نوبت آماده کردن سس سالاد سیسیلی میباشد.

اول سس مایونز را داخل یک ظرف می ریزیم وآبغوره وعسل را به آن اضافه می کنیم.

با هم زن مواد را خوب مخلوط کرده و پودرسیر و پودر پیاز ,خردل ,زرد چوبه ,نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه میکنیم.

دوباره تمام مواد را باهم زن به مدت 1 دقیقه مخلوط میکنیم تا عسل کاملا با مواد مخلوط شود.

حالا سس سالاد سیسیلی نیز آماده شده است.

اکنون سس آماده شده را در ظرفی که سبزیجات در داخل آن قرار دارند بریزید و حسابی با آن مخلوط کنید.

حالا میتوانید سالاد سیسیلی  با سس خود را نوش جان مکنید.

یرای تزیین سالاد می توانید از کشمش و مغز تخمه استفاده مکنید.

انواع مدل های سالاد سیسیلی :

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

سالاد سیسیلی , طرز تهیه سالاد سیسیلی , طرز تهیه سس سالاد سیسیلی , sicilian salad

آموزش و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوش طعم همراه با سس مخصوص

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی مخصوص با سس مایونز و گلپر

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی , جوجه کباب , جوجه کباب زعفرانی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب:

مرغ کامل :◊: 1 عدد بزرگ

پیاز :◊: 2 عدد

آبلیمو :◊: 1 لیوان

سیر :◊: 2 حبه

سس مایونز :◊: 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :◊: نصف لیوان

فلفل دلمه ای :◊:1 عدد

زعفران :◊: به میزان لازم

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

گلپر :◊: به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

با این میزان مواد اولیه می توانید برای 6 الی 7 نفر این غذای فوق اعالده را تهیه کنید

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی , جوجه کباب , جوجه کباب زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب

به نقل از انسان شاد طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی به این صورت است که:

مرغ را به قطعات ریز که برش دهید تا بشود راحت به سیخ گرفت.

:◊: قطعات مرغ نباید خیلی ریز باشد :◊:

آن ها را تمیز بشورید و بگذارید آبشان برود.

مرغ ها را در قابلمه ای بریزید.

زعفران دم کشیده را روی مرغ بریزید و قابلمه را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها طعم و رنگ زعفران بگیرند.

بعد از گذشت این مدت روغن زیتون را به روی مرغ ها بریزید و خوب با مرغ قاطی کنید تاهمه جای مرغ ها آغشته به روغن شود.

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

پیاز ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و آن ها را بر روی مرغ ها بریزید.

سپس آبلیمو و نمک و فلفل و سیر های خرد شده و پودر گلپر را بر روی جوجه ها بریزید.

در آخر سس مایونز را هم به مواد تان اضافه کنید تا خوب همه جای مرغ با سس مخلوط شود.

سپس درب قابلمه را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه دار شود.

جوجه ها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزه تر و بهتر میشه.

بعد از طعم دار شدن مواد آن ها را به سیخ بکشید و بر روی آتش کباب کنید.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی , جوجه کباب , جوجه کباب زعفرانی

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

 

نکته پخت جوجه کباب:

 آبلیو زیاد و نمک جوجه  را سفت می کند.

پس اول باید به جوجه ها روغن زده شود و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و

نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز سفت نخواهند شد.

:◊: پیاز ها را نباید رنده کرد چون موقع کباب کردن جوجه ها می سوزند و ظاهر کباب را خراب می کنند :◊:

موقع به سیخ کشیدن جوجه ها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجه ها هم حرارت ببینه و پخته بشه.

بعد از به سیخ کشیدن جوجه می توانید مقداری پودر گلپر و نمک روی سیخ ها بپاشید.

آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه . آتیش ملایم باید باشه.

در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی , جوجه کباب , جوجه کباب زعفرانی

آموزش و طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی خوشمزه به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی خوشمزه به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب ترش را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب ترش ، روش پخت کباب ترش ، کباب ترش ، kababe torsh

کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود،

این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود.

کباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه می‌شود؛ یعنی شمالی های نواحی مختلف سبزی‌های گوناگونی داخل آن می‌ریزند

ولی به‌طور کلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده می‌شود.

بعضی از شمالی‌ها این کباب را خیلی ترش می پزند و گروهی دیگر ترشی ملایم را می پسندند.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش

گوشت راسته گوسفند یا گوساله :♥: نیم کیلوگرم

گردوی آسیاب شده :♥: 2 قاشق غذاخوری

رب انار :♥: 3 قاشق غذاخوری

پیاز :♥: 1 عدد

روغن زیتون یا مایع :♥: نصف لیوان

سبزی مخصوص کباب (چوچاق : سبزی محلی مخصوص شمال ایران) :♥: 2  قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :♥: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش ، روش پخت کباب ترش ، کباب ترش ، kababe torsh

برای استفاده از گردو و سبزی در کباب به ازای هر نفر 1 قاشق غذاخوری داخل مواد کباب بریزید.

طرز تهیه کباب ترش

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب ترش به این صورت است که ابتدا باید

گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و فلفل و روغن مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.

درب ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.

نمک را این مرحله اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می شود باید در هنگام سیخ کشیدن کباب اضافه کنید.

سپس گردو ، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه می کنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند و

طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود.

بعد از این مدت کباب ها را به سیخ می کشیم.

گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش قرار دهید. این نوع کباب روی زغال طعم بهتری پیدا می‌کند.

باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد ، تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.

این کباب را به همراه کته سرو کنید.

سس لذیذ کباب ترش

برای درست کردن این سس کافی است گردوی چرخ شده ، رب انار رقیق شده ، کمی فلفل و گلپر را با یکدیگر ترکیب کرده

و داخل آن سبزی تازه‌ای که در درست کردن کباب ترش از آن استفاده شده بود را به این ترکیب افزود.

این سس را روی کباب بریزید تا غذای شما خوشمزه و لذیذ‌تر شود.

طرز تهیه کباب ترش ، روش پخت کباب ترش ، کباب ترش ، kababe torsh

آموزش و طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

نکات پخت کباب ترش

:♥: در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید:♥:

:♥: اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر می شود :♥:

:♥: برای ترد شدن کباب می توانید به آن کیوی هم اضافه کنید :♥:

:♥: مصرف کباب ترش برای افرادی که به چربی خون بالا، کلسترول بالای خون و مشکلات کلیوی مبتلا هستند، مناسب نیست :♥:

:♥: همچنین افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید با مشورت متخصص تغذیه از این غذا استفاده کنند. مبتلایان به نقرس نباید این غذا را میل کنند :♥:

طرز تهیه کباب ترش ، روش پخت کباب ترش ، کباب ترش ، kababe torsh

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی خوشمزه به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب