در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ زده شده :♥: 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال :♥: 1 عدد
کشمش :♥: 100 گرم
شیر :♥: 125 میلی لیتر
گیلاس شکری خرد شده :♥: 75 گرم
خرمای خشک خرد شده :♥: 75 گرم
برگه زرد آلو خرد شده :♥: 75 گرم
پودر ادویه مخلوط :♥: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :♥: 2 قاشق چایخوری
آرد :♥: 350 گرم
کرد سرد خرد شده :♥: 150 گرم
آب پرتقال :♥: 6 قاشق غذاخوری
عسل :♥: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید
این کیک مناسب برای افرادی می باشد که قند خون دارند
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کیک میوه ای بدون شکر ابتدا باید
یک قالب گرد انتخاب کنید که عمق 20 سانتیمتری داشته باشد و کمی آن را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
در یک کاسه آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر ادویه الک کنید.
حال کرده را به مواد الک کرده درون کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتتان آن را مالش دهید تا شبیه به خرد نان شود.
حال زردآلو ، خرما ، گیلاس و کشمش را با شیر و تخم مرغ رنده شده مخلوط کنید و پوست رنده شده پرتقال و آب لیمو را هم به آنها بیفزاید.
عسل و را به همراه مخلوط میوه به مواد خشک الک شده اضافه کنید و به حدی هم بزنید که کاملا نرم و کش دار شوند.
آموزش و طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر بسیار خوشمزه و مفید
مواد بدست آماده را به وسیبله قاشق چوبی درون قالب کیک بریزید و روی سطح کیک را صاف کنید.
فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود و حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
سپس قالب را درون فر بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت کیک کاملا پخته شود و پف کند.
برای مطمعن شدن از پخت کیک می توانید یک چنگال را درون کیک کنید و اگر نچسبید کیک شما آماده شده است.
قبل از اینکه کیک را از قالب بیرون بیاورید اجازه دهید که کیک سرد شود.