در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بورک مرغ را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
سینه مرغ :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 2 عدد
قارچ :♥: 100 گرم (به دلخواه)
جعفری خرد شده :♥: 3 قاشق غذا خوری
شیر :♥: یک سوم پیمانه
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
خمیر یوفکا :♥: به تعداد لازم
کنجد :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بورک مرغ به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و نمک و فلفل و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
هنگامی که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید.
1 عدد پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید.
قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را هم خرد کنید و وقتی پیاز سرخ شد اضافه کنید.
نمک و فلفل را به مواد بزنید و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید تفت دهید تا آب جعفری تبخیر شود.
مواد داخل بورک آماده است تابه را از روی حرارت بردارید.
اگر خمیر یوفکا را در فریزر قرار داده اید، از 12 ساعت قبل در یخچال بگذارین تا از حالت
انجماد خارج بشه یا از دو ساعت قبل در هوای آشپزخانه بگذارید و
یک شکاف 3 یا 4 سانتی روی بسته ایجاد کنید تا کمی هوا به داخل پاکت جریان داشته باشه.
خمیر یوفکا رو باز کنین، به دقت یک لایه از خمیر رو بردارین و روی یک سطح صاف قرار بدین.
تخم مرغ و شیر را با هم در ظرفی مخلوط کنید.
توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر روی سطح خمیر را مرطوب می کنیم ، سپس
یک قاشق از مواد بورک رو در وسط خمیر قرار می دهیم.
کمی روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و بعد هم گوشه های خمیر رو به داخل تا میزنیم و رول می کنیم.
در آخر لبه خمیر رو میتونین با کره کمی چرب کنین و روی بورک قرار بدین تا به خمیر چسبیده و باز نشه.
مقداری کنجد روی هر بورک بپاشید.
بورک ها رو در ظرف مناسب فر که چرب شده بچینید و در آخر روی همه بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.
روش دوم پخت بورک سرخ کردنشون هستش، که به جای قرار دادن در فر میتونین لقمه های بورک رو در مقدار فراوان روغن سرخ کنین تا رنگ خمیر طلایی بشه.