در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت آلمانی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کتلت در سایت انسان شاد
گوشت چرخ کرده گوساله :♥: نیم کیلو گرم
نان باگت بیات :♥: 1 یا 2 عدد
پیاز :♥: یک عدد
خردل :♥: 1 قاشق چایخوری
سیر :♥: 1 حبه (در صورت تمایل)
آرد سوخاری :♥: به مقدار لازم
آب :♥: یک قاشق غذا خوری
نمک ، پاپریکا و فلفل سیاه :♥: به میزان دلخواه
طرز تهیه کتلت آلمانی بدون تخم مرغ بسیار آسان با طعمی خوشمزه و مخصوص
منظور از نان باگت بیات این است که از روز قبل خریداره شده باشد و تازه نباشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen) به این صورت است که ابتدا باید
باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید.
:♥: اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره :♥:
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
:♥: اگر نان تازه بود نیازی نیست بگذاریم زیاد تو آب بماند همینکه خیس شد بر میداریم :♥:
گوشت رو با نان خیس شده جسابی ورز می دهیم و کنار می گذاریم .
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
سپس آن را با یک قاشق کره تفت می دهیم تا نرم شود.
پیاز را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه خنک شد آن را به گوشت و نان اضافه کنید. در این جا 1 قاشق آب را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل و خردل وپاپریکا را به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
از مواد کتلت آلمانی به اندازه نارنگی با دست برمی داریم و فرم گرد یا بیضی شکل می دهیم.
کتلت ها را در روغن داغ می گذاریم و شعله را کم می کنیم. در ماهی تابه را می گذاریم تا مغز پخت بشه.
دو طرف کتلت را خوب سرخ می کنیم.سپس روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه.
به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.
می توانید برای دورچین سیب زمینی آب پز و گوجه و سس آماده استفاده کنید.
:♥: میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید :♥: