در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک آلو را آماده کرده ایم.
آلو قرمز :♦: 1 کیلوگرم
آب :♦: نصف پیمانه
نمک :♦: کمی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک آلو به این صورت است که ابتدا باید
آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید.
شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد.
آلوها از خود آب پس می دهند.اجازه دهید کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید.
:♦: می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید :♦:
در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود.
:♦: اگر حوصله تان می آید در ابتدا هسته های آلو را جدا کنید و در این مرحله برای پوره کردن آلو از گوشکوب برقی استفاده کنید :♦:
این مواد رادوباره بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک بیندازید.
لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید.
لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی
در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید.
بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم.
بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.
اگر برای درست کردن و خوردن لواشک عجله دارید و می خواهید سریع حاضر شود،
سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتیگراد گرم نمودهاید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا
زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.