تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لواشک آلو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع لواشک در سایت انسان شاد

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو

آلو قرمز :♦: 1 کیلو‌گرم

آب :♦: نصف پیمانه

نمک :♦: کمی

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک آلو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه لواشک آلو به این صورت است که ابتدا باید

آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

آلوها از خود آب پس می دهند.اجازه دهید کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید.

:♦: می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید :♦:

در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود.

:♦: اگر حوصله تان می آید در ابتدا هسته های آلو را جدا کنید و در این مرحله برای پوره کردن آلو از گوشکوب برقی استفاده کنید :♦:

  این مواد رادوباره  بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک بیندازید.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید.

لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی

در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید.

بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته:

اگر برای درست کردن و خوردن لواشک عجله دارید و می خواهید سریع حاضر شود،

سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌اید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا

زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

طرز تهیه لواشک آلو , لواشک آلو , طرز تهیه لواشک آلو قرمز , لواشک آلو قرمز , طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بسیار خوشمزه و ملس مناسب کودکان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.