در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک گلابی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
گلابی :♥: چهار عدد
آرد :♥: دو لیوان 500 گرم
تخم مرغ :♥: چهار عدد
شکر :♥: یک لیوان 250 گرم
شیر :♥: نصف لیوان
ماست :♥: نصف لیوان
روغن مایع :♥: یک پیمانه
بیکینگ پودر :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری
وانیل :♥: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین :♥: دو قاشق مرباخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک گلابی به این صورت است که ابتدا باید
شکر را همراه با تخممرغ ها و وانیل با همزن کاملا میزنیم.
سپس روغن را به تدریج اضافه میکنیم تا یکدست شود.
مخلوط ماست و شیر را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و سه بار با هم الک میکنیم و در دو یا سه مرحله
به مواد آماده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
:♥: بعد از اضافه کردن آرد، مواد نباید زیاد هم زده شوند :♥:
کف قالب را به قطر یک سانتیمتر کاغذ روغنی میگذاریم. گلابیها را به صورت هلالی از طول برش میدهیم.
مقداری از مایه کیک را در قالب میریزیم و یک لایه از گلابیها را روی آن میچینیم.
سپس مقداری از دارچین را روی گلابیها میپاشیم.
بقیه مایه کیک را در قالب ریخته و دوباره گلابیها را روی آن میچینیم و دارچین میپاشیم.
قالب را در فر 200 درجه سانتیگراد (معادل 400 درجه فارنهایت) که از قبل گرم شده است به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود.
یک خلال دندان تمیز را در کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده شده است.
سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن آن را از دیواره قالب جدا کرده و روی پایه فلزی برمیگردانیم.
کاغذ را از ته آن جدا کرده و پس از خنک شدن تزئین میکنیم.