آلبالو :◊: 1 کیلو گرم
نمک :◊: به میزان لازم
سرکه :◊: به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه :◊: 1 الی 2 قاشق
به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا باید خوب آلبالو ها رابشورید و درون شیشه تمیز بریزید.
آب را در یک قابلمه منسب بریزید و نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
اجازه دهید آب نمک سرد شود و بعد از سرد شدن آن را به همرا سرکه درون شیشیه بریزید.
نیمی از اندازه شیشه را با آب نمک جوشانده شده و نیمی دیگر را با سرکه پر کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه اردور بادمجان را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
اردور چیست ؟
اردور یک پیش غذاست که قبل از وعده غذایی سرو می شود و با غذای اصلی همخوانی دارد و سبک است.
اردور باعث می شود تا قبل از سرو غذا ته دلی بگیرید.
بادمجان :♥: 1 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
قارچ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 3 حبه
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
کره :♥: 100 گرم
ادویه کاری :♥: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
در صورت تمایل می توانید از مقداری پنیر پیتزا روی اردور و قبل از رفتن به فر استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه اردور بادمجان به این صورت است که
ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به درازا دو نیم کنید.
بعد آن ها را به مدت 1 ساعت درون آب و نمک بگذارید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.
بعد از این مدت بادمجان ها را خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا بادمجان ها طلایی شوند.
در تابه ای کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره نرم شود سپس پیاز و سیر رنده شده را درون کره تفت دهید.
مواظب باشید سیر را زیاد تفت ندهید چون سیر سریع می سوزد.
هنگامی که آب پیاز کاملا تبخیر شد و پیاز ها کمی سرخ شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و سرخ کنید.
وقتی قارچ را اضافه می کنید حرارت را باید زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.
جعفری خرد شده و نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد تابه را از روی حرارت بردارید.
به کمک قاشق داخل بادمجان ها را خالی کنید و با موادی که آماده کردید داخل بادمجان را پر کنید.
بادمجان های پر شده را درون ظرفی نسوز بگذارید و به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
اردور بادمجان شما آماده است.نوش جان
در کنار بادمجان می توانید از قارچ یا کدو یا سیب زمینی هم استفاده کنید و داخلشان را با این مواد پر کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کراکت مرغ را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
سینه مرغ :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 5 عدد
پیاز :♥: 2 عدد
سیر :♥: 1 حبه
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
سیب زمینی :♥: 1 عدد
تخممرغ :♥: 2 عدد
سس مایونز :♥: 1 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری :♥: به میزان لازم
کنجد :♥: 3 قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه کاری :♥: از هر کدام 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کراکت مرغ به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را با 1 لیوان آب ، 1 عدد پیاز و کمی نمک و فلفل روی حرارت به مدت نیم ساعت قرار دهیم تا بپزد.
در ظرف دیگری سیب زمینی را هم با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
وقتی که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید یا درون چرخ گوشت بریزید تا کاملا با هم میکس شوند.
سیب زمینی را هم پوست بگیرید و درون مرغ بریزید تا با هم خوب میکس شوند.
پیاز و سیر و فلفل دلمه ای را روی مواد رنده کنید.
حتما آب پیاز را به طور کامل بگیرید تا مواد کراکت شل و آبکی نشود.
در کاسه ای یکی از تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال خوب بزنید سپس سس مایونز را به تخم مرغ اضافه کنید و روی مخلوط مرغ و سیب زمینی بریزید.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد باید حالت چسبندگی پیدا کنند.
قارچ ها را تمیز بشورید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند و آبشان کشیده شود.
حالا قارچ هایی را که تفت دادید را به موادتان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ادویه ها را به مواد کراکت اضافه کنید.
اگر احساس کردید که مایه کراکت شل است یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
داخل 3 کاسه به ترتیب تخم مرغ و آرد سوخاری و کنجد را بریزید و کنار دستتان قرار دهید تا در هنگام سرخ کردن کراکت از آن ها استفاده کنید.
به اندازه یک نارنگی از مواد را بردارید و با دست آن را به شکل استوانه فرم دهید.
کراکت را ابتدا درون آرد سوخاری بغلطانید سپس درون تخم مرغ برنید و بعد آن را درون کنجد بندازید تا به مواد آغشته شوند.
کراکت مرغ را درون روغن داغ سرخ کنید.
کد آوای انتظار :◊: ۷۱۲۵۳
نام اثر :◊ سرود ملی جمهوری اسلامی ایران
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۴۲
نام اثر :◊: خجسته باد این پیروزی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۴۱
نام اثر :◊: هوا دلپذیر شد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۴۰
نام اثر :◊: بهاران خجسته باد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۳۹
نام اثر :◊: بوی گل سوسن و یاسمن آید
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۶۳۴۶۷
نام اثر :◊: ای ایران، ای مرز پر گهر
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۳۷
نام اثر :◊: به لاله در خون خفته
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۵۲۳۳۴
نام اثر :◊: بهمن خونین جاویدان
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :◊: ۶۶١۴٠۶
نام اثر :◊: الله الله تو پناهی
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۶۶١۴٠٧
نام اثر :◊: الله اکبر
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۲۲۱۳۱۰
نام اثر :◊: خجسته باد این پیروزی
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۲۲۱۳۰۷
نام اثر :◊: هوا دل پذیر شد، گل از خاک بر دمید
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۴۱۱۴۳۶
نام اثر :◊: بهاران خجسته باد
نام صاحب اثر :◊: گروه محراب
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۲۲۱۳۰۴
نام اثر :◊: به لاله در خون خفته
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
کد آوای انتظار :◊: ۴۱۱۴۷۰
نام اثر :◊: ۲۲ بهمن
نام صاحب اثر :◊: گروه محراب
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠