در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه اردور بادمجان را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
اردور چیست ؟
اردور یک پیش غذاست که قبل از وعده غذایی سرو می شود و با غذای اصلی همخوانی دارد و سبک است.
اردور باعث می شود تا قبل از سرو غذا ته دلی بگیرید.
بادمجان :♥: 1 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
قارچ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 3 حبه
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
کره :♥: 100 گرم
ادویه کاری :♥: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
در صورت تمایل می توانید از مقداری پنیر پیتزا روی اردور و قبل از رفتن به فر استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه اردور بادمجان به این صورت است که
ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به درازا دو نیم کنید.
بعد آن ها را به مدت 1 ساعت درون آب و نمک بگذارید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.
بعد از این مدت بادمجان ها را خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا بادمجان ها طلایی شوند.
در تابه ای کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره نرم شود سپس پیاز و سیر رنده شده را درون کره تفت دهید.
مواظب باشید سیر را زیاد تفت ندهید چون سیر سریع می سوزد.
هنگامی که آب پیاز کاملا تبخیر شد و پیاز ها کمی سرخ شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و سرخ کنید.
وقتی قارچ را اضافه می کنید حرارت را باید زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.
جعفری خرد شده و نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد تابه را از روی حرارت بردارید.
به کمک قاشق داخل بادمجان ها را خالی کنید و با موادی که آماده کردید داخل بادمجان را پر کنید.
بادمجان های پر شده را درون ظرفی نسوز بگذارید و به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
اردور بادمجان شما آماده است.نوش جان
در کنار بادمجان می توانید از قارچ یا کدو یا سیب زمینی هم استفاده کنید و داخلشان را با این مواد پر کنید.