در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه میگو گریل شده با آناناس را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با میگو در سایت انسان شاد
میگوی تمیز و پاک شده :◊: نیم کیلو گرم
پیازچه یا پیاز خرد شده :◊: نصف پیمانه
کدو خرد شده :◊: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :◊: 1 عدد
آناناس تازه :◊: به میزان لازم
فلفل قرمز :◊: 1 قاشق غذا خوری
لیمو ترش :◊: 1 عدد
روغن زیتون :◊: کمی
نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
کره :◊: 100 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه میگو گریل شده با آناناس به این صورت است که ابتدا باید
نصف پیاز و کدو خرد شده و نصف فلفل دلمه ای را در ظرفی مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون و لیمو ترش و فلفل قرمز و نمک را روی مواد بریزید.
میگو ها را داخل این مواد بریزید و ظرف را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا میگو مزه دار شود.
دو ورق فویل بزرگ را روی هم قرار دهید.
کره را در آن با فاصله بگذارید.
میگوی خام را روی کره بچینید، سپس روی آن را پیازچه، فلفل دلمه ای و آناناس قرار دهید.
فویل را محکم ببندید و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو با آناناس آماده شود.
میگو گریل شده را با برنج یا نان سرو نمایید.
:◊:می توانید به جای قرار دادن میگو در فویل آن را به سیخ چوبی بکشید و در بین میگو آناناس قرار دهید :◊:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه آش رشته را آماده کرده ایم.
انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد
لوبیا چیتی :♥: 1 پیمانه
نخود :♥: 1 پیمانه
عدس :♥: نصف پیمانه
لوبیا سفید :♥: 1 پیمانه
آرد گندم :♥: 1 قاشق غذاخوری
رشته آش :♥: 600 گرم
پیاز داغ :♥: 1 پیمانه
سیر داغ :♥: نصف پیمانه
نعنا داغ :♥: به مقدار لازم برای تزیین
کشک :♥: 1 کیلو گرم
سبزی آش :♥: 2 پیمانه
:♥: گشنیز 1 واحد، جعفری 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار کم :♥:
طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت
به نقل از انسان شاد برای تهیه آش رشته ابتدا باید
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
آنها را با آب بر روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.بعد از این که کاملا پخته شدند سبزی را به آنها اضافه میکنیم .
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
زمانی که سبزی آش رشته پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.
وقتی که رشته کاملا حجم گرفت و نرم شد نصف کشکی که آب گرفتیم رو همراه مقداری از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به آش رشته اضافه میکنیم.
و بعد از 10 دقیقه زیر آش رشته را خاموش می کنیم.
قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشتهها به هم نچسبد و خمیر نشود.
سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.
پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می توان تست کرد تا آش شور نشود.
روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می کند.
کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می شود کشک ببرد.
میتوان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمیخورند) سرو کرد.
در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان میشود و هم آش رشته خوش رنگتر و زیباتر میشود.
کشک حتماً باید 20 دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).
حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.
برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد.
در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه میرزا قاسمی کدو سبز را برای شما عزیزان آموزش می دهیم.
کدوی خورشتی :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 4 حبه
تخم مرغ :♥: 2 عدد
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه میرزا قاسمی کدو سبز
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میکنیم.
:♥: می توانید کدو ها را در مقداری آب بپزید تا نرم شوند :♥:
سیرها را به همراه پیاز رنده کنید و در روغن تفت دهید.
کدو های رنده شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید.
تخممرغها را در ظرفی جدا بشکنید و با هم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
در مرحله آخر رب گوجه فرنگی را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه میکنیم و تفت می دهیم.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
درب تابه را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا مواد کاملا پخته شود و میرزا قاسمی کدو جا افتاده شود.
غذای شما آماده است.نوش جان
عکس تم تولد پسرانه در سایت انسان شاد

عکس تم تولد خاص و زیبای پسرانه در سایت انسان شاد

عکس تم تولد زیبا و جالب پسرانه در سایت انسان شاد



مدل تم تولد با طرح مینیون پسرانه در سایت انسان شاد


عکس تم تولد مرد عنکبوتی پسرانه در سایت انسان شاد


عکس تم تولد پسرانه در سایت انسان شاد



عکس تم تولد مینیون ها در سایت انسان شاد

عکس تم تولد باب اسفنجی پسرانه در سایت انسان شاد

عکس تم تولد ماشین مسابقه ای در سایت انسان شاد

عکس تم تولد با بادکنک طرح سبیل در سایت انسان شاد


در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه گوشفیل را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

به علت شباهت ظاهری این شیرینی با گوش فیل این نام برایش انتخاب شده است. به همین دلیل در
برخی از شیرینی فروشیها شیرینی گوشفیل به شکل گوش فیل یا
با عنوان شیرینی "برگ بید" که به گوش فیل هم شباهت دارد, به فروش میرسد.
مصرف این شیرینی در ماه رمضان, در کنار زولبیا و بامیه مرسوم است.
با طرز تهیه گوشفیل با ما همراه باشید.

تخم مرغ :♥: 2 عدد
شیر یا ماست :♥: نصف پیمانه
آرد :♥: 2 پیمانه
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چایخوری
کره یا روغن جامد :♥: 50 گرم
نمک :♥: مقداری
شکر :♥: 3 پیمانه
آب :♥: 1 پیمانه
گلاب :♥: یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو :♥: نصف قاشق چایخوری

برای تهیه گوشفیل آرد را به اندازه ایی باید به مواد اضافه کنید که خمیر دیگر به دستتان نچسبد.

به نقل از انسان شاد طرز تهیه گوشفیل به این صورت است که ابتدا باید
شربت گوشفیل را آماده کنید.(همانند کاری که در تهیه شربت بامیه و زولبیا انجام می دادیم)
آب و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر کاملا در آب حل شود.
زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از چند جوش و کمی غلیظ شدن شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
:◊:در زمان انداختن گوش فیل در شربت ،شربت باید ولرم باشد :◊:
در کاسه ای ماست (یا شیر) ، تخم مرغ ، بیکینگ پودر و نمک را بریزید و خوب هم بزنید.
سپس روغن و آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به وجود بیاید.
:◊:خمیر را با دست ورز بدهید.خمیر باید طوری باشد که به دست نچسبد :◊:
روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید تا خمیر استراحت کند.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر گوش فیل را پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید .
روغن را داغ کنید و گوش فیل ها را در روغن بیندازید تا کامل پف کند.
یک طرف که برشته شد آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
:◊:حرارت را کم کنید تا گوش فیل ها نسوزند :◊:
گوش فیل ها را پس از سرخ شدن و به همان صورت داغ داخل شیره بیندازید و پس از 5 تا 10 دقیقه از شیره خارج کنید و
داخل صافی قرار دهید تا شیره اضافی اش خارج شود.
سپس روی آن پودر پسته بپاشید و پس از خنک شدن سرو کنید.
برای نگه داری این شیرینی بهتر است شیرینی با پلاستیک پوشیده باشد. گوشفیل در ظرف مناسب 1 هفته الی 10 روز ماندگاری دارد.

