در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماست و خیار قالبی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد
ماست خامه ای :♥: 1 لیوان
خیار رنده شده :♥: 3 عدد
پودر ژلاتین :♥: 1 قاشق غذا خوری
ادویه ماست و خیار :♥: به میزان لازم
نمک :♥: به میزان لازم
:♥: ادویه ماست و خیار می تواند شامل پونه کوهی ، نعنا ، پودر سیر یا پودر پیاز ، نعناع آسیاب شده ،آویشن ، پودر گل محمدی و ... باشد :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ماست و خیار قالبی به این صورت است که ابتدا باید
پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و ظرف آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود.
وقتی ژلاتین کاملا حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود و بعد آن را به ماست اضافه کنید.
خیار را پوست گرفته و رنده کنید.
با دست آب اضافه خیار را کاملا بگیرید و خیارهای رندهشده را به ماست اضافه کنید.
در صورت تمایل به ماست و خیار کمی ادویه ماست و خیار اضافه کنید .
وقتی مواد را خوب مخلوط کردید، آنها را کف قالب سیلیکونی با طرح مورد نظر ریخته و برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت، ماست را کف ظرف سرو مورد نظر برگردانید و با مقداری پودر نعناع خشک و گل سرخ تزیین و سرو نمایید.
:♥: با اضافه کردن ژلاتین به ماست و خیار طعمش اصلا عوض نمی شود و همان مزه ماست و خیار معمولی را خواهید داشت ،
ژلاتین فقط باعث فرمگیری و استحکام ماست و خیار میشود :♥:
:♥: به جای 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از قاشق مرباخوری پودر ژلاتین و یا 1 ورق ژلاتین استفاده کنید که
در این صورت؛ ماست شما بافت لطیفتری دارد :♥:
:♥: استفاده از ماست خامهای برای داشتن طعم بهتر است اما شما میتوانید از ماست معمولی نیز استفاده کنید :♥:
:♥: برای اطمینان از سالم برگشتن ماست کف ظرف سرو، میتوانید قبل از ریختن مواد داخل قالب،کف قالب را خیلی کم چرب کنید اما
اگر قالب سیلیکونی مرغوبی دارید نیاز به این کار نیست :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه لیموناد هندوانه را آموزش می دهیم.
آموزی آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
هندوانه (خرد شده و بدون دانه) :♥: 6 پیمانه
آب لیموترش (تازه) :♥: 1 پیمانه
آب سرد :♥: 4 پیمانه
یخ :♥: به مقدار لازم
شکر :♥: 1 پیمانه
برگ نعنا (جهت تزیین) :♥: مقداری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لیموناد هندوانه به این صورت است که ابتدا باید
هندوانه را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود.
سپس آب سرد و شکر و آب لیمو ترش را داخل مخلوط کن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سپس مخلوط کن را روشن کنید تا حسابی باهم مخلوط شوند.
در لیوان های مورد نظر یخ ریخته و لیموناد را داخل لیوان ها میریزیم و با چند برگ نعناع تازه تزیین می کنیم.
:♥: مقدار شکر ذکر شده تقریبی است می توانید با توجه به ذائقه خودتون اضافه یا کم کنید :♥:
:♥: در مرحله اول بعد از میکس شدن هندوانه برای نتیجه بهتر می توانید از صافی رد کنید و مجددا داخل دستگاه ریخته و بقیه مواد را اضافه کنید :♥:
:♥: حتما از لیمو ترش تازه استفاده کنید :♥:
با خواص هندوانه بیشتر آشنا شوید :
* هندوانه منبع خوبی از ویتامین C است که مادهی مغذی لازم برای سنتز کلاژن است. کلاژن پوست شما را نرم و منعطف نگه میدارد و موهای شما را تقویت میکند*
** ویتامین A موجود در هندوانه یکی دیگر از مواد مغذی مهم است که به سلامت پوست کمک میکند.
این ویتامین سلولها را ترمیم و سلولهای جدید پوستی ایجاد میکند. بدون مواد مغذی، پوست شما کدر و پوسته پوسته میشود**
***هندوانه با توجه به آب زیادی که دارد، به جلوگیری از گرمازدگی کمک میکند ***
****هندوانه منبع خوبی از ویتامین B است، ویتامینی که مسئول تولید انرژی در بدن شماست.
این میوه دارای کالری کم و انرژی زیادی است و میتواند به شما کمک کند که بخش زیادی از روز را فعال باشید****
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا گل آفتابگردان را فراهم کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد
مواد لازم در این پیتزا به دلخواه شماست.
و تنها فرق این پیتزا مدل خمیر پیتزا است. پس شما هر نوع پیتزایی را به این مدل می توانید درست کنید و لذت ببرید.
در ضمن طرز تهیه خمیر پیتزا در مطالب قبلی سایت انسان شاد آورده شده است.
خمیر پیتزا :♥: 1 عدد
مواد لازم برای روی پیتزا :♥: که می تواند شامل مرغ یا قارچ یا سوسیس یا ..... باشد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیتزا گل آفتابگردان به این صورت است که ابتدا باید
خمیر پیتزا را درست کنیم و آن را یک تا دو ساعت کنار می گذاریم تا عمل بیاید و پف کند.
پس از ور آمدن خمیر آن را به شکل دایره باز می کنیم.
:♥: بهتره ضخامت خمیر در حد نیم سانتی متر باشه :♥:
در وسط آن یک دایره کوچکتر ( مثلا با یک کاسه ) فقط یک خط می اندازیم.
بعد از اینکه کمی سینی فر را چرب کردیم خمیر را در آن قرار می دهیم .
روی خمیر سس قرمز می مالیم
در مرکز خمیر یک دایره کوچکتر در نظر می گیریم به شکلی که با دایره بزرگتر مرکز یکسان داشته باشد و
روی قطر دایره آنرا به 8 مثلث تقسیم می کنیم.
مواد روی پیتزا (مثل گوشت و قارچ و کالباس و غیره ) را مخلوط می کنیم و روی حاشیه بیرونی می ریزیم.
سپس روی مواد را پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم.
حالا مثلثهای داخلی را یکی یکی به روی پنیر بر می گردانیم و سینی را در فر می گذاریم.
زمان پخت این پیتزا بسته به نوع خمیر دارد که معمولا حدود نیم ساعت است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سیب زمینی تنوری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♥: 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده :♥: یک چهارم لیوان
پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پودر موسیر :♥: 1 قاشق چایخوری
آویشن :♥: 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه و ساطوری شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
گلپر :♥: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره :♥: یک چهارم لیوان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سیب زمینی تنوری به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به 3 قسمت تقسیم کنید.
ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و
نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفران، نصف آویشن، فلفل و نمک را مخلوط کرده و
آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید .
نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)،
قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشید و بعد سینی را داخل فر با حرارت 240 درجه سانتی گراد به
مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله رولی گل رز را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد
پودر ژله به رنگ دلخواه :♥: 1 بسته
بستنی وانیلی یا خامه :♥: 3 قاشق غذا خوری
آب جوش :♥: 1 و نیم لیوان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ژله رولی گل رز به این صورت است که ابتدا باید
پودر ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنیم.
:♥: اگر ژله را در آب در حال جوش بریزید تا کاملا حل شود بهتر است و ژله زودتر بسته می شود :♥:
بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
بستنی یا خامه را به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی کاملا حل شود.
:♥: مواظب باشید زیاد هم نزنید چون باعث می شود ژله شما تک رنگ شود و زیبایی نداشته باشد :♥:
یک سینی مستطیلی تهیه کنید و کف آن را سلفون بکشید تا ژله به ظرف نچسبد.
هنگامی که ژله را داخل ظرف ریختید داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا ژله بستنی حالت اسفنجی بگیرد.
اگر ژله را زیاد در یخچال قرار دهید روی ژله خشک میشود و هنگام برش رول فرفره ها ترک میخورد.
پس دقت کنید که حالت اسفنجی داشته باشد.
نیم ساعت قبل از سرو سینی را از یخچال خارج کنید .
از کناره سینی با چاقو خطوط نامنظم ایجاد کنید.
:♥: توجه داشته باشید که برای ایجاد شدن ژله گل رز یک طرف رول باید صاف باشد و لبه دیگر باید خطوط نامنظم داشته باشد :♥:
آن ها را در یک ظرف شیک بچینید و به سلیقه خودتان تزیین کند.