در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه عدس پلو را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع پلو در سایت انسان شاد
برنج ایرانی :♥: 10 کیلوگرم
عدس :♥: 5 کیلوگرم
گوشت چرخ کرده :♥: 4 کیلوگرم
پیاز :♥: 3 کیلوگرم
کشمش :♥: 1 کیلو گرم
زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
روغن مایع :♥: 4 لیتر
زیره و دارچین :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه عدس پلو ابتدا باید
عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید.
توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش از حد پخته شود چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دمکشیدن، له میشود.
در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید. برای این کار میتوانید به دو روش زیر تهیه کنید.
روش اول:
به این ترتیب که بافت گوشت را درون ماهیتابه به خوبی از هم باز کنید تا مایه گوشتی یکدستی حاصل گردد.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با آب خارج شده از آن پخته شود.
سپس پیاز داغ، نمک، فلفل، در صورت تمایل زعفران و یا زردچوبه به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
گوشت چرخشده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه یا زعفران و در صورت تمایل زیره یا تخم گشنیز طعمدار کنید و
مقدار یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را در کف دست به شکل قلقلی دربیاورید.
سپس در تابه تفت دهید.
زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشتها اضافه کنید تا رنگ و عطر بینظیر زعفران به خورد گوشتهای قلقلی برود.
سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشتها به همراه کره کمی تفت بخورند.
بعد از اینکه مایه گوشتی را آماده کردید کشمش ها را که از قبل شستشو دادهاید و
نیم ساعت در آب خیس خوردهاند و کاملا نم آن را گرفتهاید با کره تفت دهید.
برنج را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید سپس برنج را با آب و نمک بپزید .
در مرحله آخر زمانی که میخواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و
اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس برنج را آبکشی کنید و تهدیگ مورد نظر خود را (ترجیحا نان) کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایهلایه، با پاشیدن دارچین طعمدار کنید .
در نهایت آب و روغن بدهید سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.
مقداری از برنج دمکشیده را با زعفران آب زده و کره ذوبشده مخلوط نمایید.
عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی تزیین و به صورت پرسی در ظروف یکبار مصرف و یا در دیس سرو نمایید.
برنج :♥: 3 پیمانه
عدس :♥: 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 2 عدد
کشمش :♥: 1 لیوان
زعفران دم کرده :♥: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: به مقدار لازم
زیره و دارچین :♥: 1 قاشق غذاخوری
تقریبا همه خانوم های خانه دار ایرانی طرز تهیه عدس پلو رو بلدن ولی در این مطلب ما روشی که متداول هست رو آموزش دادیم.
برای اینکه بوی ضخم گوشت گرفته شود و خوشمزه تر شود مقداری زیره و یا تخم گشنیز آسیاب شده استفاده کنید.
اگر تمایلی به استفاده از گوشت چرخ کرده دورن عدس پلو ندارید، می توانید آن را با قارچ یا گوشت ریش ریش شده جایگزین کنید.
اگر دوست داشته باشید می توانید از تکه های گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
اگر می خواهید که یک ته دیگ عالی داشته باشید می توانید کمی روغن ته دیگ بریزید و
روی آن کنجد بپاشید و سپس نان یا سیب زمینی را روی آن بگذارید تا در نهایت یک ته دیگ حسابی داشته باشید.
می توانید برای هر چه زیباتر شدن و تزیین کردن عدس پلو از خرما ، گردو ، خلال پسته ، بادام ، خلال پوست پرتقال یا نارنج طبق سلیقه خودتان استفاده کنید.
طرز تهیه عدس پلو نذری خوشمزه و خوش عطر با گوشت برای 100 نفر
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سوفله شکلات را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد
سوفله شکلات دسری فرانسوی است که برای مناسبتهای خاص طبخ میشود.
سوفله هم بعنوان غذای اصلی و هم دسر البته با ساختاری متفاوت تهیه می شود.
سوفله شکلات Chocolate Souffle انواع مختلف دارد.
گاهی با اضافه کردن کمی آرد به شکل کیکی ساده و سبک به همراه کرم سرو میگردد و
گاهی به صورت ساده با ترکیب تخم مرغ و شکلات دسر سبک و راحتی از آن تهیه میشود که ما در این مطلب به نوع دوم اشاره خواهیم کرد.
آرد :♥: 3 قاشق غذاخوری
کره :♥: 3 قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده :♥: 1 پیمانه
شیر :♥: 1 پیمانه
تخم مرغ :♥: 4 عدد
وانیل :♥: 1 قاشق چای خوری
شکر :♥: یک چهارم پیمانه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوفله شکلات به این صورت است که ابتدا باید
قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
آرد را 2 بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید.
سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا سه چهارم آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
سینی فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.
*از هم زدن بیش از حد سفیده تخم مرغ خودداری نمایید. سفیده را در حدی بزنید که از ظرف برنگردد.*
*در هنگام فولد کردن (مخلوط کردن) زرده و سفیده تخم مرغ مراقب باشید که پف سفیده نخوابد. به آرامی به صورت دورانی از زیر به رو مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.*
*برای جلوگیری از خوابیدن پف سوفله تا اتمام زمان پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید*
*اضافه کردن مقدار بسیار کمی نمک به سفیده تخم مرغ هنگام زدن، باعث میشود سفیده بهتر پف کند* .
*برای جلوگیری از سرریز شدن سوفله شکلات و پف یکنواخت آن، کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی را چرب کرده و به صورت نواری بلندتر از دیواره رامکین (ظرف مخصوص سوفله خوری) برش بزنید و
دور دیواره ظرف قرار دهید و با نخ کتانی مخصوص آشپزی ببندید تا موادی که هنگام پخت بالا خواهد آمد از لبه ظرف سرریز نشود و به کمک لبه کاغذ بالا بیاید.*
*در صورتی که تمایلی به پف کردن سوفله ندارید، وسط مایه سوفله یک کارد تیز فرو کنید، تا پف آن بخوابد!*
در مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پاستا با سس آلفردو را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
پاستا :♥: 500 گرم
کره :♥: 200 گرم
سینه مرغ پخته شده :♥: 300 گرم
جعفری :♥: مقداری برای تزیین پاستا
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
کره :♥: یک چهارم پیمانه
خامه :♥: یک پیمانه
سیر خرد شده :♥: یک حبه
پنیر پیتزا رنده شده :♥: یک و نیم پیمانه
جعفری تازه ساطوری شده :♥: یک چهارم پیمانه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پاستا با سس آلفردو به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف به میزان 5 پیمانه آب بریزید و روی حرات قرار دهید تا جوش بیاید.
نمک را وقتی که آب جوش آمد به آن اضافه می کنیم.
پاستا را زمانی به آب اضافه می کنیم که آب جوش و در حال قل زدن باشد.
برای اینکه پاستا خمیر نشود در ظرف را باز بگذارید تا پاستاها بپزند.
در زمان پخت پاستا چند بار آن را در ظرف هم بزنید.
در هنگامی که پاستاها در حال پختن هستند در یک تابه کره را آب کنید و مرغ را داخل آن بریزید و تفت بدهید.
بعد نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و سس آلفردو را هم داخل تابه بریزید تا با مرغ مخلوط شود و مرغ مزه بگیرد.
زمانی که پاستاها پختند آنها را آبکشی می کنیم و در ظرف دیگری می کشیم و سس آلفردو را روی آن می ریزیم.
اکنون پاستای شما آماده است
برای تهیه سس آلفردو ابتدا باید کره را روی حرارت ملایم آب کنیم.
خامه را در تابه به کره اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا سس غلیظ شود.
در آخر سیر ، جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
سس آلفردو آماده است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ادویه ترشی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع ترشی در سایت انسان شاد
پودر زیره سبز :♥: 2 قاشق چایخوری
پودر گلپر :♥: 10 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز :♥: 5 قاشق چایخوری
پودر دارچین :♥: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی :♥: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :♥: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :♥: 1 قاشق چایخوری
پودر رازیانه :♥: 1 قاشق چایخوری
سبزی :♥: (به نسبت مساوی از مرزه ، ترخان ،گشنیز و نعناع خشک) :♥: 4 قاشق چایخوری
زردچوبه :♥: 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه :♥: 1 قاشق چایخوری
بادیان (رازیانه) :♥: 1 قاشق مربا خوری
میخک :♥: 1 قاشق مربا خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ادویه ترشی به این صورت است که ابتدا باید
تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیا بریزید تا کاملا به حالت پودر در بیایند.
مواد پودر شده را با هم در ظرفی مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آن ها کمی آزاد شود.
ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری بریزید و در جای تاریک و خشک قرار دهید.
در صورت تمایل مقداری نمک هم به ادویه اضافه کنید.
می توانید مقداری ادویه گرام ماسالا هم به ادویه ترشی اضافه کنید.
این ادویه را می توانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده دهید.
گلپر از مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی است.
استفاده از گلپر در ادویه ترشی خواص زیادی دارد در واقع ترشی که با برگ و ساقه نوع خوشبوى این گیاه درست می شود،
ضد عفونى کننده معده بوده و براى معالجه کم اشتهایى و از بین بردن اخلاط غلیظ معده به کار می رود.
همچنین گلپر غذا را نرم می کند و بوى دهان را بر می گرداند، مقوى معده بوده و بلغم را از بین می برد.
اشتها را بر می انگیزد و مقوى هاضمه می باشد.
مصرف مقدار زیاد گلپر سبب سقط جنین می شود. از این رو زنان باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند و در تهیه ادویه ترشی نیز نباید بیش از اندازه از آن استفاده کرد.