میگو :◊: 12 عدد
آرد سوخاری :◊: 1/2 پیمانه
شیر :◊: 1/2 پیمانه
پنیر پارمسان :◊: 1/4 پیمانه
تخم مرغ :◊: 1 عدد
برگ اسفناج :◊: 100 گرم
آرد :◊: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :◊: 1 قاشق سوپخوری
اول از همه برای تهیه میگو سوخاری باید میگو ها را تمیز کنیم.
پشت میگو ها را با چاقو برش داده و رگ سیاه رنگ آن را خارج کنید,پسپ یشورید.
در یک ظرف مناسب،آرد سوخاری،پنیر،زرد چوبه،فلفل قرمز و نمک را میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.
وقتی که مواد بالا را خوب مخلوط کردیم آنها را در یک سینی میریزیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر شکسته با هم زن حسابی همشان میزنیم تا کانلا یک دست شوند.
در یک قابلمه کوچک یا تابه ای گود مقداری روغن میریزیم.
:◊: تقریبا تا نصف:◊:
برای اینکه میگو هایمان ترد و پفکی شوند بهتر است در زمان سرخ شدن در روغن شناور باشند.