در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه فاج انار با نوتلا را آماده کرده ایم.
ترکیب طعم انار و شکلات و نوتلا کاملا همخوانی دارند و یک دسر بسیار خوشمزه رو برای شب یلدا شما تشکیل میده.
خامه :♥: 120 گرم
شکلات :♥: 100 گرم
نوتلا :♥: 4 قاشق غذا خوری
انار دان شده :♥: 1 لیوان
وانیل یا اسانس :♥: نصف قاشق چایخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه فاج انار به این صورت است که ابتدا باید
خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و گرم کنید.
حواستان باشد خامه را قبل از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
حال زمان اضافه کردن وانیل به مایه می باشد.
شکلات ها را خرد کنید و داخل خامه داغ بریزید.
به وسیله قاشق شکلات ها را در داخل خامه فرو کنید و 3 دقیقه منتظر بمانید.
نوتلا را هم اضافه کنید و مایع را به آرامی هم بزنید.
کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بگذارید و فاج انار را داخل آن بریزید.
:◊: میتوانید برای تهیه این دسر از قالب های سیلیکونی کوچک هم استفاده کنید که در نهایت نیازی به برش دادن فاج نداشته باشید :◊:
دانه های انار را روی فاج در داخل قالب بریزید و با انگشت آن ها را در مواد فرو ببرید.
به مدت زمان 1 ساعت فاج را در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود.
بعد از سفت شدن آن را از فریزر خارج کرده و با کارد به اندازه دلخواه برش دهید .
فاج انار رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.