تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش مرحله به مرحله پاک کردن میگو و روش های طبخ میگو

آموزش مرحله به مرحله پاک کردن میگو و روش های طبخ میگو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش پاک کردن میگو را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد .

میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند.

میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.

میگو شامل سر، بدنه و دم است.

قسمت بدنه آن مورد استفاده است، یعنی سر تا زیر گردن و دم آن قابل مصرف نیست.

میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است.

میگو به کنترل فشار خون کمک می کند . ضد آلزایمر است . کم خونی رو جبران می کند . سرشار از امگا 3 است

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

به دلیل ظاهری که میگو دارد بیشتر افراد ترجیح می دهند آن را آماده و پاک شده خریداری کنند

و اکثر خانم ها تصور می کنند پاک کردن میگو کاری بسیار دشوار است ولی در این مطلبی که انسان شاد امروز در اختیارتان قرار می دهد

به این مساله پی می برید ک پاک کردن میگو اصلا کار دشواری نیست.

آموزش پاک کردن میگو

میگو ها را بشورید و درون یک کاسه پر از آب قرار دهید.

روی میگو ها کمی نمک بریزید و بگذارید مدتی میگو ها درون آب و نمک بمانند.

بعد از حدود 1 تا 2 ساعت، زمانی که پوست میگوها جدا شده بودند،آن ها را از آب در بیاورید و

پوست اولی را کامل جدا کنید طوری که تنها سر و دم میگو باقی بمونه.

:◊:برای راحتی می تونید از چاقو کمک بگیرید ولی بدون چاقو هم میشه پوست میگو رو راحت جدا کرد:◊:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.