در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربای موز را آماده کرده ایم.
موز متوسط :♥: 4 عدد
شکر :♥: 2 پیمانه
آب :♥: یک و یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه :♥: 1 قاشق سوپخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مربای موز به این صورت است که ابتدا باید
پوست موزها را بکنید و آنها را بصورت حلقه حلقه خرد کنید.
در یک قابلمه لعابی مناسب آب و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید و آنها را روی حرارت اجاق بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود و غلیظ شود.
سپس آب لیمو را به مایه اضافه کنید و دوباره آن را بجوشانید و در آخر تکه موزها را به آن اضافه کنید.
زمانی که موزها را اضافه کردید هم بزنید و سریع ظرف را از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه مربا آماده شد آن را در داخل یک ظرف تمیز بدون در بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
مصرف موز در ناراحتی های گوارشی:
موز برای رفع ناراحتی های معده و اسهال های مزمن مفید است.
موز تقویتکننده و آرامشدهنده معده است.
موز اسید اضافی معده را به حال طبیعی درآورده و مانند یک آستر، جدار معده را پوشانده و باعث کاهش ناراحتی میگردد.
موز، سلول های پوششی سطحی معده را تقویت و مقاوم می کند و موجب می شود که سد مقاومی در برابر نفوذ عوامل زیان آور ایجاد گردد.
نظر دانشمندان این است که در موز به طور مسلم یک عامل شفابخش نیرومندی وجود دارد که برای بهبود سلول های فرسوده زخم ها و همچنین جلوگیری از التهاب معده بسیار مفید است.
شیر :◊: نصف پیمانه
آب سیب :◊: 1/4 پیمانه
ماست خامه ای :◊: نصف پیمانه
موز :◊: 1 عدد
کیوی :◊: 1 عدد
توت فرنگی یخ زده :◊: 1 پیمانه
عسل :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه اسموتی 3 میوه ابتدا باید موزهایتان را به شکل حلقه حلقه برش بدهید و سپس روی آنها با قاشق غذا خوری مقداری عسل بریزید.
بعد از انجام این کار موزها را داخل فریزر بگذارید به مدت زمان تقریبا 2 ساعت تا موزها یخ بزنند.
عمل برش میوه و ریختن عسل روی آنها را برای تمام میوه ها انجام دهید.
بعد گذشت مدت زمان معلوم وقتی که میوه ها کاملا یخ زدند آنها را به همراه بقیه مواد داخل میکسر بریزید و مدت 2 دقیقه میکس کنید تا کاملا یکدست و صاف شوند.
میتوانید در صورت دلخواه از بستنی توت فرنگی یا بستنی وانیلی بجای ماست استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید عسل را حذف کنید و یا مقدار آن را بسیار کم کنید.
برای خوشمزه تر شدن و تزیین اسموتی میتوانید مقداری نارگیل یا پودر نارگیل به آن اضافه کنید.
از آب یا شیر یا حتی آب هر میوه ای که دوست دارید میتوانید بجای آب سیب استفاده کنید.
موز رسیده :◊: 4 عدد
خرده شکلات سفید :◊: 2 فنجان
روغن نباتی :◊: 2 قاشق غذاخوری
مواد تزیینی :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه بستنی موز شکلاتی ابتدا باید یک سینی مناسب بردارید و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.
:◊: مثلا سین داخل فر .:◊:
سپس موز ها به عرض نصف کنید و پوست آنها را بکنید.
یک چوب بستنی را به دقت در هر موز فرو کنید و بعدا آنها را در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بگذارید و موزها را به مدت 1 ساعت در داخل فریزر بگذارید.
در یک کاسه گود فلزی خرده شکلات ها را به همراه روغن نباتی بریزید و آن را روی یک ظرف پر از آب جوش در حال قل زدن بگذارید.
کم کم شکلات ها را هم بزنید تا آب شوند تا زمانی که مخلوطتان یکدست شود.کاسه شکلات آب شده را کنار بگذارید.
بعد از گذشت 1 ساعت موزها رو از فریزر بیرون بیاورید و تک تک آنها را به صورت جداگانه داخل شکلات آب شده فرو کنید و با قاشق روی موزها را صاف کنید.
مواد تزیینیتان را سریعا روی موزها بریزید و آنها را روی سینی که کاغذ روغنی بگذارید.
زمان و مکان اهلی شدن فندق مشخص نیست، هر چند مشخص شده است که این خشک میوه توسط رومیان کشت می شده است.
ارقام فندق ترکیه و اروپا در طی قرن ها از طریق انتخاب، از بین جمعیت های وحشی محلی به دست آمده اند.
امروزه دو گونه از فندق در امریکا کشت می شود. گونه کورنوتا (C. Cornuta var. californica) که به طور وحشی در ایالت کالیفرنیا رشد می کند.
گونه دوم اولانا (.C. avellana L) است که در دهه 1850 میلادی توسط مردم محلی از انگلستان و فرانسه به ایالت اورگان امریکا برده شد و به گونه اصلی فندق در آن ایالت تبدیل گردید.
به گزارش سایت انسان شاد به گفته متخصصان تغذیه برای تامین پخش عمده ای از ویتامین بدن خود روزانه 10 عدد فندق استقاده کنید.
علاوه بر ویتامین بالا در فندق میزان کالری زیادی در آن وجود دارد و مصرف بیش از حد آن باعث چاقی میشود.
فندق مغذی ترین و قابل هضم ترین میوه در بین میوه های روغنی میباشد.
حدود 70 درصد از وزن فندق خشک را چربی تشکیل داده و در حدود 15 الی 20 درصد آن را مواد پروتئین تشکیل میدهد.
به دلیل نبود مواد هیدروکربنی در فندق مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه شده است.
فندق مقدار بسیاری ویتامین A,B1,B2,C,E دارد و همچنین دارای املاح معدنی،فسفر،گوگرد،آهن،منیزیم،پتاسیم و میباشد.
در مقدار 100 گرم فندق حد.د 600 کالری و همچنین در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک دانه فندق چیزی حدود 10 کالری وجود.
این میوه مفید میتوتند سموم را بدن خارج کند و معده و روده را تقویت میکند.
برای اینکه فندق روده های شما را تقویت کند باید آن را در هنگام گرسنگی مصرف کرد.
فندق برای افراد مبتلا به بیماری قند بسیار مفید است به دلیل اینکه فندق مقدار بسیار ناچیزی مواد نشاسته ای دارد و غنی از مواد معدنی است.
امید حاجیلی متولد 2 مهر سال 1362 در تهران، نوازنده ساز ترومپت، خواننده سبک پاپ، تنظیم کننده و آهنگساز است.
او سه آلبوم آلگرو و دارکوب و حاجیلیتو را منتشر کرده است.
امید حاجیلی، از سن 9 سالگی نوازندگی پیانو را آغاز کرد و از 11 سالگی وارد هنرستان موسیقی شد،
پس از حدود 3 سال نوازندگی ویولن ساز خود را به ترومپت تغییر داد و همزمان به صورت خود آموز نوازندگی پرکاشن و درام را آغاز کرد .
سال 1377 دیپلم هنرستان را گرفت و تا مقطعِ لیسانس در همانجا ادامه داد و بعد از آن مدرک کارشناسی ارشد موسیقی را از دانشگاهِ هنر اخذ نمود.