تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه آش بادمجان فوق العاده عالی.غذای سنتی و اصیل کرمانشاه

طرز تهیه آش بادمجان فوق العاده عالی.غذای سنتی کرمانشاه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آش بادمجان را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع آش در سایت انسان شاد

طرز تهیه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان کرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملایر,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

آش بادمجان یکی از غذا های اصیل و سنتی کرمانشاه است.با این که کمی درست کردنش سخت و پر زحمت است ولی مزه فوق العاده عالی دارد.

طرز تهیه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان کرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملایر,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان

بادمجان :♦: 1 کیلو گرم

 گوشت سردست بدون استخوان :♦: نیم کیلو گرم

حبوبات شامل عدس ، نخود ، لوبیاسفید :♦: از هر کدام نصف پیمانه

برنج :♦: 1 پیمانه

پیاز :♦: 2 عدد

سیر :♦: 3 حبه

کشک :♦: 1 لیوان

:♦: اصل این آش به مزه کشک آن می باشد.هرچه کشک بیشتر باشد آش خوشمزه تر است :♦:

نعناع :♦: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به مقدار لازم

طرز تهیه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان کرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملایر,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

طرز تهیه آش بادمجان

به نقل از انسان شاد برای تهیه آش بادنجان ابتدا

از شب فبل نخود و لوبیا سفید را در آب بخیسانید و هر چند ساعت آب آن را عوض کنید تا نفاحی حبوبات از بین بروند.

گوشت را به صورت تکه های خورشتی درشت خرد کنید.

حبوبات را به همراه گوشت داخل قابلمه بریزید و یکی از پیاز ها را 4 قاچ کنید و داخل مواد بریزید.

:♦: وقتی که گوشت پخت پیاز را حتما از داخل آش بیرون بیاورید :♦:

روی مواد آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بپزند.

در این فاصله که گوشت و حبوبات در حال پختن هستند بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ،در آب و نمک بخیسانید تا تلخی آن ها از بین برود.

بعد آن ها را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

وقتی دو طرف بادمجان طلایی شد روی آن ها یک لیوان آب جوش بریزید تا با حرارت ملایم بپزند.

برنج را نیز بعد از اینکه خوب شستید درون آب با 1 لیوان آب بپزید.1 قاشق مربا خوری نمک به برنج اضافه کنید.

:♦: برنج باید کاملا پخته و له شود چون لعاب این آش به خاطر وجود برنج است :♦:

وقتی که برنج پخت عدس را به برنج اضافه کنید و بگذارید درون آب چند جوش بخورد و بپزد.

هنگامی که گوشت ها پختند و نرم شدند آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.

برنج و عدس و نصفی از بادمجان و نصفی از گوشت ریش شده را به قابلمه ای که نخود و لوبیا دارد اضافه کنید.

:♦: نصف دیگر بادمجان و گوشت را کنار بگذارید تا در هنگام کشیدن آش در کاسه از آن ها استفاده کنید :♦:

پیاز و سیر را خرد کنید و داخل آش بریزید.

:♦: اگر احساس کردید آب آش کم است کمی آب جوش اضافه کنید :♦:

بعد از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد.

وقتی کشک درون آش جوشید نمک و فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید.

در هنگام کشیدن آش بادمجان داخل کاسه ابتدا از گوشت و بادمجانی که کنار گذاشته اید داخل هر ظرف بریزید سپس روی آن آش بریزید.

  روی آش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و … تزیین و سرو کنید.نوش جان

:♦: برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم 1 دقیقه تفت دهید :♦:

طرز تهیه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان کرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملایر,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

طرز تهیه آش بادمجان فوق العاده عالی.غذای سنتی کرمانشاه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.