تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و روش صحیح خشک کردن آلبالو.بسیار آسان و راحت

آموزش و روش صحیح خشک کردن آلبالو.بسیار آسان و راحت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما روش صحیح خشک کردن آلبالو را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی  در سایت انسان شاد

روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو

روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو

روش خشک کردن آلبالو در فر :

آلبالو یکی از خوش طعم ترین میوه های فصل تابستان استو طرفداران بسیار زیادی نیز دارد.

برای اینکه در فصل های دیگر نیز بتوانید مزه عالی آلبالو را بچشید باید آن را خشک کنید.

به نقل از انسان شاد آلبالو های رسیده و درشت مناسب خشک کردن میباشند و نباید دارای لک و مشکل باشند.

آلبالو ها را با آب سرد خوب بشورید و چوب های آنها را جدا کنید و در مرحله آخر آنها را با حوله خشک کنید.

برای اینکه آلبالو ها را خشک کنید حتما باید هسته آنها را در بیاورید.

شما میتوانید آلبالو ها را نصف کرده و هسته آنها را در بیاورید.البته میتوانید با تهیه هسته گیر خیلی راحت و بدون نصف کردن آلبالو ها هسته آنها را بگیرید.

اکنون آلبالو های بدون هسته را درون سینی فر بچینید و دمای فر را روی 75 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و برای 3 ساعت سینی را درون فر قرار دهید.

بعد زا گذشت 3 ساعت که آلبالو ها چروک شدند دما فر را کم کرده و به 55 درجه کاهش دهید و اجازه دهید برای 16 تا 20 ساعت درون فر باشند تا آماده شوند.

 :◊: هر زمانی که آلبالو ها آماده شدند میتوانید آنها را از فر بیرون بیاورید :◊:

زمانی که آلبالو ها آماده میشوند کاملا خشک و بدون آب هستند و چروکیده شده اند.

روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو

روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو

روش خشک کردن آلبالو جلوی نور خورشید :

به نقل از انسان شاد برای خشک کردن به روش خورشیدی آلبالو باید بعد از چیدن آلبالو آنها را روی سینی پهن کنید و جلوی نور آفتاب قرار دهید و روی انها را بپوشانید تا توسط پرنده ها خورده نشوند.

بعد از گذشت 2 تا 4 روز آلبالو ها را برای 30 دقیقه درون فر با دمای 15 درجه سانتی گراد قرار دهید تا اگر حشره ای درون آنها رفته باشد از بین برود.

نکاتی در مورد خشک کردن آلبالو :

بعد از اینکه آلبالو ها را خشک کردید آنها را به مدت 1 ساعت درون دمای محیط بگذارید و سپس در بسته های بدون هوا ریخته و بسته بندی کنید.

اگر بعد از بسته بندی آلبالو ها درون بسته بندی آنها رطوبت دیده شد یعنی اینکه آلبالو ها کاملا خشک نشده اند و وباره آنها را درون فر بگذارید.

آلبالو خشک را میتوان برای تزیین کیک و بستنی استفاده کرد یا همانطور میل کرد.

حتما قبل از خشک کردن آلبالو هسته ها را در بیاورید چون علاوه بر اینکه برای مصرف راحت تر است در طعم خشک شده آلبالو نیز تاثیر دارد.

روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو 

 
روش صحیح خشک کردن آلبالو,روش خشک کردن آلبالو,خشک کردن آلبالو,آلبالو
 

آموزش و روش صحیح خشک کردن آلبالو.بسیار آسان و راحت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.