تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه نوقا پسته ای را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

مواد لازم برای تهیه نوقا پسته ای

مغر پسته :♥: 2 فنجان

سفیده تخم مرغ :♥: 2 عدد

کشمش یا آلبالو خشک یا مغزهایی مثل گردو،بادام  :♥: 2 فنجان

عسل  :♥: نصف فنجان

خاک قند :♥: یک چهارم فنجان

نشاسته ذرت :♥: یک چهارم فنجان

شکر :♥: 1 و 2/3 فنجان + 1 قاشق غذا خوری

روغن آفتابگردان  :♥: 2 قاشق غذاخوری

آب :♥: 2 قاشق غذاخوری

گلاب :♥: چند قطره

نمک  :♥: به مقدار کم

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه نوقا پسته ای به این صورت است که ابتدا باید

فر را روشن کرده و دمای آن را روی 200 درجه فارنهایت یا 100 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

یک قالب با ابعاد 20 در 25 سانتی که کمی کف آن گود باشه انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کاغذ را طوری کف قالب پهن کنید که لبه کاغذ از کناره های قالب بیرون بزند تا زمان بیرون آوردن نوقا راحت تر باشید.

به وسیله برس تمامی سطح کاغذ را چرب کنید.

اکنون نشاسته را با خاک قند مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را کف ظرف الک کنید.

مغز پسته ها را کف سینی فر پهن کنید و آن را دورن فر قرار دهید تا مغز پسته ها گرم شوند.

دانه های آلبالو خشک را از هم جدا کنید.

کمی نمک به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آن را درون میکسر بریزید و هم بزنید تا کف کند.

1 قاشق شکر نیز به آنها اضافه کنید و برای چند ثانیه دوباره هم بزنید.

باقی مانده شکر را به همراه عسل و آب درون شیر جوش بریزید و آن را روی حرارت اجاق قرار دهید تا جوش بیاید.

یک دما سنج درون مخلوط بگذارید تا زمانی که دمای آن به 123 درجه سانتی گراد برسد.

زمانی که به دمای مورد نظر رسیدید دماسنج را بیرون بیاورید و سفیده های تخم مرغ را هم بزنید.

حالا ظرف حاوی شهد را از روی حرارت بردارید و کم کم در حالی که سفیده تخم مرغ را با سرعت هم میزنید به آن اضافه کنید.

به مدت 12 دقیقه شهد و تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شود.

اکنون زمان اضافه کردن چند قطره گلاب رسیده است.

برای اینکه مقدار زیادی گلاب اضافه نشود بهتر است از قاشق استفاد کنید.

با استفاده از لیسک چرب مغز پسته های گرم شده و بقیه مغز ها و آلبالو خشک ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

با استفاده از لیسک مخلوط را کف سینی که از قبل چرب کردید و خاک قند و نشاسته پاشیدید پهن کنید.

حال دستتان را چرب کنید و نوقا را در ظرف پهن کنید.

نیمی دیگر مخلوط خاک قند را روی نوقا الک کنید.

برای حداقل مدت 2 ساعت باید نوقا را خنک کنید.

بعد از اینکه نوقا پسته ای خوب خودش را گرفت به وسیله لبه های کاغذ آن را از قالب بیرون بیاورید.

اکنون یک کارد تیز را خوب چرب کنید و نوقا پسته ای را به اندازه و اشکال دلخواه برش دهید.

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

طرز تهیه نوقا پسته ای , نوقا پسته ای , نوقا , روش درست کردن نوقا پسته ای

طرز تهیه نوقا پسته ای خیلی خوشمزه و مقوی مخصوص پذیرایی در عید نوروز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.