در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان را آماده کرده ایم.
پاستا فرمی یا صدفی :♥: ۱ بسته
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
بادمجان :♥: 2 عدد
سیب زمینی :♥: 2 عدد
قارچ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
سس سفید :♥: 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا :♥: 300 گرم
نمک و فلفل سیاه و پودر سوخاری :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان به این صورت است که ابتدا
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید.
کمی آب و نمک درست کنید و بادمجان ها را حدود نیم ساعت درون آب و نمک بریزید.
بعد از این مدت بادمجان ها را بیرون بیاورید و خوب خشک کنید.
:♥: این کار باعث می شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود:♥:
درون کمی روغن بادمجان ها را سرخ کنید.
سیب زمینی ها را بشورید و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا پیاز طلایی شود.
بعد از سرخ کردن پیاز گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و سرخ شود.
فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و درون گوشت و پیاز بریزید.
قارچ ها را بشورید و پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید و در تابه بریزید و تفت دهید.
وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نندازد.
:♥: برای این که قارچ ها در حین سرخ کردن سیاه نشوند یک قاشق آبلیمو به آن ها اضافه کنید :♥:
نمک و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را هم به موادتان اضافه کنید و تفت دهید.
در آخر مقدار کمی (حدود 50 گرم) پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و وقتی پنیر شروع به کش آمدن کرد تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا پاستا را ماننددستور روی بسته درون آب جوش بریزید و کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید.
حدود 10 دقیقه که پاستا درون آب جوش ماند آن را آبکش کنید و روی آن را آب سرد بریزید تا پاستا خمیر نشود.
بعد از این که پاستا را آبکش کردید شروع به درست کردن سس سفید کنید.
وقتی سس سفید را درست کنید حدود 3 قاشق از روی آن بردارید و بقیه را درون یک کاسه بریزید.
تخم مرغ را هم درون سس بشکنید و خوب مخلوط کنید.
پاستا و نصفی از پنیر پیتزایی که باقی مانده بود را روی مواد بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
یک ظرف نچسب و نسوزی را انتخاب کنید و سه قاشق سس سفیدی که داشتید را خوب کف ظرف پخش کنید.
سیب زمینی هایی که پخته بودید را پوست بکنید و حلقه حلقه برش دهید و کف ظرف به صورت منظم بچینید.
سپس بادمجان هایی که سرخ کرده بودید را روی سیب زمینی ها بچینید.
بعد از مواد گوشتی که درست کرده بودید روی بادمجان ها بریزید و همه جای ظرف پخش کنید.
پاستاهایی را که به سس سفید آغشته کرده بودید را روی موادتان بریزید.
در آخر باقی مانده پنیر پیتزا را روی موادتان بریزد و کمی آرد سوخاری روی پنیر ها پخش کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و ظرف را به مدت 45۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
هنگامی که پنیر روی گراتن آب و طلایی شد غذای شما حاضر است نوش جان.