در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه کباب سلطانی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
چلو کباب سلطانی بسیار شبیه چلو کباب برگ است و فقط در 2 مورد با هم تفاوت داند.
یکی در اندازه ی برش های گوشت است و یکی دیگر این که چلو کباب سلطانی را با یک سیخ کباب کوبیده میل می کنند.
یعنی چلو کباب سلطانی ترکیبی از یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ کباب برگ است.
فیله گوساله یا گوسفند :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع :♥: نصف پیمانه
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری
کره :♥: 150 گرم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذا خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب سلطانی به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را به صورت درشت و کبابی خرد کنید و تمیز بشورید و بگذارید کامل آب گوشت برود و خشک شود.
:♥: بهترین ضخامت تکه های گوشت نیم سانت است :♥:
سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و گوشت را به روش زیر مزه دار کنید.
روی تکه های گوشت روغن زیتون یا مایع بریزید و حسابی همه جای گوشت را به روغن آغشته کنید.
:♥: چرب کردن گوشت با روغن باعث می شود گوشت در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت نشود :♥:
یکی از پیاز ها را خلالی و درشت خرد کنید و روی گوشت ها بریزید.
پیاز دیگری را در ظرف جدا رنده کنید و حسابی آب آن را بگیرید.
سپس آب پیاز را روی گوشت ها بریزید و مخلوط کنید.
زعفران دم کرده ، نمک و فلفل و آبلیمو را روی گوشت ها بریزید.
درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
در هنگام کباب کردن گوشت ها با پشت کارد چند ضربه روی گوشت ها بزنید تا کمی پهن تر شوند و در حین کباب کردن مغز پخت شوند.
گوشت ها را به سیخ بکشید.
مقداری کره را آب کنید و با برس مخصوص روی تکه های کباب بمالید.
سپس سیخ ها را روی آتش ذغال ببرید و شروع به کباب کردن کنید.