تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کباب سلطانی خوشمزه و عالی با گوشت فیله به سبک رستورانی ها

طرز تهیه کباب سلطانی خوشمزه و عالی با گوشت فیله به سبک رستورانی ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه کباب سلطانی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب سلطانی ، کباب سلطانی ، چلو کباب کوبیده ، چلو کباب برگ ، Kabab Soltani

چلو کباب سلطانی بسیار شبیه چلو کباب برگ است و فقط در 2 مورد با هم تفاوت داند.

یکی در اندازه ی برش های گوشت است و یکی دیگر این که چلو کباب سلطانی را با یک سیخ کباب کوبیده میل می کنند.

یعنی چلو کباب سلطانی ترکیبی از یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ کباب برگ است.

طرز تهیه کباب سلطانی ، کباب سلطانی ، چلو کباب کوبیده ، چلو کباب برگ ، Kabab Soltani

مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی

فیله گوساله یا گوسفند :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 2 عدد

روغن زیتون یا روغن مایع :♥: نصف پیمانه

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری

کره :♥: 150 گرم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

آبلیمو :♥: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کباب سلطانی ، کباب سلطانی ، چلو کباب کوبیده ، چلو کباب برگ ، Kabab Soltani

طرز تهیه کباب سلطانی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب سلطانی به این صورت است که ابتدا باید

گوشت را به صورت درشت و کبابی خرد کنید و تمیز بشورید و بگذارید کامل آب گوشت برود و خشک شود.

:♥: بهترین ضخامت تکه های گوشت نیم سانت است :♥:

سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و گوشت را به روش زیر مزه دار کنید.

روی تکه های گوشت روغن زیتون یا مایع بریزید و حسابی همه جای گوشت را به روغن آغشته کنید.

:♥: چرب کردن گوشت با روغن باعث می شود گوشت در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت نشود :♥:

یکی از پیاز ها را خلالی و درشت خرد کنید و روی گوشت ها بریزید.

پیاز دیگری را در ظرف جدا رنده کنید و حسابی آب آن را بگیرید.

سپس آب پیاز را روی گوشت ها بریزید و مخلوط کنید.

زعفران دم کرده ، نمک و فلفل و آبلیمو را روی گوشت ها بریزید.

درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

در هنگام کباب کردن گوشت ها با پشت کارد چند ضربه روی گوشت ها بزنید تا کمی پهن تر شوند و در حین کباب کردن مغز پخت شوند.

گوشت ها را به سیخ بکشید.

مقداری کره را آب کنید و با برس مخصوص روی تکه های کباب بمالید.

سپس سیخ ها را روی آتش ذغال ببرید و شروع به کباب کردن کنید.

طرز تهیه کباب سلطانی ، کباب سلطانی ، چلو کباب کوبیده ، چلو کباب برگ ، Kabab Soltani

طرز تهیه کباب سلطانی خوشمزه و عالی با گوشت فیله به سبک رستورانی ها

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.