در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب حسینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
این کباب خوشمزه را با گوشت مرغ هم می توانید درست کنید.
گوشت مغز ران گوسفندی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی :♥: 1 کیلوگرم
دنبه :♥: 200 گرم
پیاز ریز :♥: نیم کیلو گرم
فلفل دلمه ای قرمز یا فلفل سبز :♥: 2 عدد
گوجه فرنگی :♥: 5 عدد
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
غوره :♥: مقداری
سیخ چوبی :♥: به تعداد لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب حسینی به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را تمیز بشورید و به قطعات مربعی شکل و منظم خرد کنید. هر قطعه گوشت حدود 3 در 3 باشد.
باید گوشت را قبل از کباب کردن مزه دار کنیم.
1 عدد پیاز بزرگ بردارید و آن را رنده کنید آب پیاز را حسابی بگیرید سپس آب پیاز را روی گوشت بریزید و همه جای گوشت را به آب پیاز آغشته کنید.
زعفران دم کرده ، آبلیمو و فلفل و زردچوبه را روی گوشت ها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله مزه دار کردن کباب نباید نمک بریزید چون نمک گوشت را سفت می کند پس نمک را در مرحله به سیخ کشیدن کباب اضافه کنید.
مقدار آبلیمو هم نباید خیلی زیاد باشد.
بعد از استراحت دادن گوشت آن را به سیخ بکشید.
ابتدا یک تکه گوشت را داخل سیخ چوبی کنید بعد یک تکه دنبه ، یک عدد پیاز کوچک ، یک تکه فلفل و به همین ترتیب.
همه ی سیخ ها را به همین صورت آماده کنید و مقدار کافی نمک بپاشید.
درون یک قابلمه بزرگ گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و کف قابلمه بچینید.
تعدادی از سیخ ها را روی گوجه ها قرار دهید بعد دوباره یک لایه سیخ کباب بگذارید.
این کار را تا تمام شدن کباب ها ادامه دهید.
آخرین ردیفی که در قابلمه می گذارید باید گوجه فرنگی باشد.
حرارت را خیلی کم کنید تا گوجه ها آب بیندازند و کباب ها با بخار آب گوجه پخته و مغز پخت شوند.
اگر تمایل دارید در بین هر لایه مقداری غوره نیز قرار دهید تا طعم ترشی به کباب بدهد.
بعد از یک ساعت غذای شما آماده است.