تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه کنگر پلو خیلی خوشمزه و عالی با گوشت چرخ کرده مخصوص فصل بهار

طرز تهیه کنگر پلو خیلی خوشمزه و عالی با گوشت چرخ کرده مخصوص فصل بهار

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کنگر پلو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی  و انواع پلو در سایت انسان شاد

طرز تهیه کنگر پلو , کنگر پلو , روش درست کردن کنگر پلو , artichoke rice

طرز تهیه کنگر پلو خیلی خوشمزه و عالی با گوشت چرخ کرده مخصوص فصل بهار

مواد لازم برای تهیه کنگر پلو

برنج :♥: 4 پیمانه

کنگر :♥: نیم کیلو

گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم

پیاز :♥: 1 عدد

سیب زمینی :♥: 1 عدد

زیره سیاه :♥: به میزان لازم

زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم

روغن :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کنگر پلو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کنگر پلو به این صورت است که ابتدا باید

کنگر ها را خوب تمیز کنید و تیغ آنها را کاملا بگیرید.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

سپس کنگر ها را در تابه بریزید و سرخ کنید.

در یک تابه دیگر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه زیره و نمک و فلفل تفت بدهید تا بپزد.

سیب زمینی را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید ، سپس آن را کف قابلمه مورد نظرتان برای ته دیگ بچینید و کمی روغن روی آن بریزید.

برج را آب کش کنید.

بعد یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و بعد مقداری کنگر و گوشت بریزید.

و به همین صورت مواد را به صورت لایه ای بریزید.

در آخرین مرحله زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و اجازه دهید تا دم بکشد.

زمانی که کاملا کنگر پلو پخته شده روی آن روغن داغ بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه کنگر پلو , کنگر پلو , روش درست کردن کنگر پلو , artichoke rice

طرز تهیه کنگر پلو خیلی خوشمزه و عالی با گوشت چرخ کرده مخصوص فصل بهار

 

نکاتی در مورد کنگر :

کنگر در کلیه مناطق کوهستانی ایران ،در دامنه های الوند ،بین همدان و تویسرکان ، همدان و کرمانشاه،کوه های آذربایجان ،بختیاری ، لرستان، فارس ،

کردستان ،خراسان وجنوب البرز بصورت خودرو به فراوانی می روید.کنگر در کشورهای اطراف دریای مدیترانه و کشور های آفریقایی وآسیایی نیز وجود دارد.

از تمام قسمت‌های گیاه کنگر (گل، برگ، ساقه، ریشه) استفاده می‌شود.

غذاهای متنوعی از آن تهیه و در تهیه ترشی هم از کنگر استفاده می‌شود.

از شیرابه آن در صنایع آدامس سازی استفاده می‌شود. و همچنین دانه های آن بعد از برشته شدن به عنوان چای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از جمله خاصیت های کنگر این است که دارای ویتامین‌های A-B-D-E می باشد.

کنگر املاح معدنی مانند پتاسیم و کلسیم دارد.بادشکن و پیشاب‌آور است.

کنگر از اسهال جلوگیری می‌نماید.برای درمان مرض قند مفید است.همچنین کنگر در هضم غذا مؤثر است.

پس از پاک کردن کنگر و شستن ان کنگر ها را مانند کرفس خرد می کنند و پس از تف دادن در روغن خورش کنگر درست می کنند.

کنگر خرد و سرخ شده را در فریزر نگهاری می کنند و هنگام پخت قورمه سبزی آن را با سبزی قورمه مخلوط می کنند.

طرز تهیه کنگر پلو خیلی خوشمزه و عالی با گوشت چرخ کرده مخصوص فصل بهار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.