تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه مرصع پلو یا پلو رنگین کار مجلسی بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی یا پلو رنگین کار بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرصع پلو را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

مرصع پلو یک از غذاهای شهر شیراز است.

این غذا ظاهر بسیار زیبایی دارد پس می توانید در مجالس این غذای زیبا را درست کنید و به بهترین شکل آن را تزیین کنید.

به مرصع پلو به خاطر ظاهر زیبا و رنگارنگش جواهرنشان یا پلو رنگین کار نیز می گویند.

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

برنج :♥: 4 پیمانه

سینه مرغ :♥: 3 عدد

:♥: به جای استفاده از مرغ از کوفته قلقلی هم می توانید استفاده کنید :♥:

پیاز :♥: 1 عدد

زرشک :♥: نصف پیمانه

کشمش پلویی :♥: نصف پیمانه

خلال بادام :♥: نصف پیمانه

خلال پسته :♥: نصف پیمانه

پوست پرتقال یا نارنگی :♥: 100 گرم

شکر :♥: 2 قاشق غذا خوری (اگر دوست دارید مرصع پلو یتان شیرین باشد در غیر این صورت شکر را حذف کنید)

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری

زردچوبه :♥: 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرصع پلو به این صورت است که ابتدا باید

زرشک و کشمش را درون آب بخیسانید.

برنج را هم در آب و کمی نمک بخیسانید.

سپس آن را درون آب جوش بریزید و برنج را آبکش کنید.

حالا باید مواد میانی برنج را آماده کنید

:♥: می توانید قبل از این که برنج را آبکش می کنید همه مواد را آماده کنید :♥:

سینه های مرغ را با 2 لیوان آب و نمک و فلفل سیاه بگذارید تا بپزند.

:♥: وقتی مرغ پخته شد آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار قرار دهید تا در مرحله بعد از آن استفاده کنیم :♥:

بعد از اینکه سینه های مرغ پختند می توانید آن را ریش ریش کنید یا به قطعات کوچکتر ببرید و در غذا استفاده کنید.

پیاز را خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا پیاز طلایی شود.

سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ عطر و مزه پیاز را به خود جذب کند.

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم کشیده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

زرشک و کشمش را از آب در بیاورید و به موادتان اضافه کنید و تفت دهید.

:♥: مواظب باشید زرشک و کشمش زیاد تفت نخورند چون زرشک سریع می سوزد و مزه تلخی می دهد :♥:

بعد از اینکه 2 دقیقه حرارت دیدند تابه را از روی حرارت بردارید.

داخل قابلمه مورد نظر را با ته دیگ مورد نظر پر کنید سپس یک لایه برنج ساده داخل قابلمه بریزید.

بعد داخل قابلمه را با موادی که آماده کرده بودید پر کنید.

لایه بعدی (یعنی لایه سوم ) خلال پرتقال و خلال بادام و خلال پسته را اضافه کنید.

این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.

آب مرغ را به همراه روغن داغ روی برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار داخل قابلمه بپیچد و برنج دم بیفتد.

:♥: می توانید کمی از مواد را نگه دارید و در هنگام سرو غذا برای تزیین روی مرصع پلو بریزید :♥:

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

آموزش شیرین کردن خلال پرتقال برای مرصع پلو

خلال پرتقال را چند بار در آب خیس کنید و بعد آب را خالی کنید.

در مرحله بعد باید آن را چند بار در آب جوش بریزید تا تلخی آن از بین برود.

معمولا سه بار باید این عمل را تکرار کنید و مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخی خلال از بین رفته است.

بعد از اینکه خلال شیرین شد و تلخی آن از بین رفت، مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی آتش ملایم خلال ها را در روغن داغ یکی دو چرخ بدهید،

یک قاشق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی یا پلو رنگین کار بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

طرز تهیه قلیه ماهی خیلی خوشمزه غذای محبوب و عالی جنوب ایران

طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه قلیه ماهی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با ماهی در سایت انسان شاد

طرز تهیه قلیه ماهی,روش پخت قلیه ماهی, قلیه ماهی,ghaliye mahi

:♦: قلیه ماهی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که بیشتر در جنوب ایران پخته می شود :♦:

:♦: در تهیه قلیه ماهی از رب انار و گشنیز و شنبلیله استفاده می شود :♦:

:♦: ماهی سرد و تر است و گشنیز و رب انار نیز سرد و خشک هستند پس باید از شنبلیله در قلیه که جزء مواد گرم و خشک است استفاده کرد :♦:

:♦: در دستور اصلی و جنوبی قلیه ماهی به جای رب انار از تمبر هندی استفاده می شود 

اما با رب انار مزه و طعم قوی تری خواهید داشت :♦:

:♦: طعم این خورش باید ترش و تند باشد :♦:

طرز تهیه قلیه ماهی,روش پخت قلیه ماهی, قلیه ماهی,ghaliye mahi

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی

ماهی بدون تیغ :♦: 1 عدد

گشنیز :♦: 400 گرم

 شنبلیله :♦: 100 گرم

  پیاز :♦: 2 عدد

سیر :♦: 5 حبه

فلفل قرمز تند :♦: 1 قاشق مربا خوری

 رب انار ترش :♦: 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه و نمک و فلفل :♦: مقدار لازم

روغن :♦: مقداری

 طرز تهیه قلیه ماهی,روش پخت قلیه ماهی, قلیه ماهی,ghaliye mahi

طرز تهیه قلیه ماهی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه قلیه ماهی به این صورت است که ابتدا باید

سبزی ها را تمیز پاک کنید و بشویید .

پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید و یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود.

ماهی را پاک کرده و به قطعات دلخواه قطعه کرده و کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کناری قرار دهید.

در قابلمه ای پیاز را ریز خرد کنید و روی حرارت متوسط  تفت دهید .

 سبزی های خرد شده و سیر های رنده شده را با پیاز تفت دهید تا رنگ سبزی ها کمی تغییر کند و آب آن کشیده شود.

نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید سبزی ها بپزند.

رب انار را به سبزی ها اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس 3 لیوان آب اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید و با حرارت متوسط اجازه دهید خورش بجوشد و تغییر رنگ دهد.

ماهی ها را سرخ کنید سپس به خورشت اضافه نمایید.

نیم ساعت قبل از اینکه غذا را سرو کنید ماهی را داخل خورش بیندازید تا ماهی ها بپزند و خورش جا بیفتد.

قلیه ماهی شما آماده است.نوش جان

طرز تهیه قلیه ماهی,روش پخت قلیه ماهی, قلیه ماهی,ghaliye mahi

طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ناردون را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

خورش ناردون یا خورش انار با مرغ یکی از غذا های محبوب استان مازندران است که جزء غذاهای مجلسی و رسمی آن ها محسوب می شود.

در نوع مجلسی خورش ناردون از غاز یا اردک استفاده می شود ولی در نوع خودمانی این خورش از مرغ استفاده می شود.

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

مواد لازم برای تهیه خورش ناردون

مرغ :♥: 1 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

سیر :♥: 3 حبه

انار دانه شده :♥: نصف پیمانه

رب انار :♥: 2 قاشق غذا خوری

شکر :♥: 2 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)

دارچین :♥: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

روغن زیتون :♥: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

طرز تهیه خورش ناردون

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش ناردون (خورش انار با مرغ) به این صورت می باشد که ابتدا باید

روی مرغ را روغن زیتون بمالیم.

سپس یکی از پیاز ها و 1 حبه سیر را رنده می کنیم و روی مرغ میریزیم.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم روی مرغ می ریزیم و خوب همه جای مرغ را به مواد آغشته می کنیم تا کمی مرغ مزه دار شود.

یکی دیگر از پیاز ها را ریز خرد می کنیم و همراه با سیر خورد شده در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند.

سپس بعد از اینکه مرغ ها طعم دار شدن آن ها را درون روغن داغ و پیاز ها سرخ می کنیم.

رب انار را به مواد اضافه کنید و در روغن تفت دهید.

حالا باید دانه های انار را به غذا اضافه کنید.

کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مواد بزنید و به مقدار لازم روی خورش ناردون آب بریزید.

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود و خورش جا بیفتد.

در پایان پخت باید سس غلیظی در کنار مرغ داشته باشیم و مرغ نباید خیلی آبدار باشد.

اگر خورش خیلی ترش شده بود شکر را به غذا اضافه کنید.

:♥: می توانید انار را اواخر پخت اضافه کنید و درب تابه را نگذارید تا دانه های انار همان طور قرمز رنگ باقی بمانند :♥:

:♥: اگر از گوشت غاز یا مرغابی استفاده می کنید مدت زمان پخته شدن خیلی بیشتر است و حدود 3 یا 4 ساعت است :♥:

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش خلال بادام را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال بادام

گوشت گوسفندی :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

خلال بادام :♥: 300 گرم

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق چای خوری

زرشک :♥: نصف پیمانه

چوب دارچین :♥: یک تکه بزرگ

:♥: از پودر دارچین هم می توانید استفاده کنید ولی پودر دارچین باعث تیره شدن رنگ خورش می شود :♥:

گلاب :♥: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

لیمو عمانی :♥: 2 عدد (در صورت دلخواه)

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش خلال بادام به این صورت می باشد که ابتدا باید

پیاز را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

بعد از این که پیاز را سرخ کردید گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا گوشت ها بپزند و تغییر رنگ دهند.

حالا رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب به اصطلاح رنگ باز کند.

زردچوبه را هم به موادتان اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید.

سپس به مقدار لازم روی خورش آب بریزید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت ها کاملا بپزند.

خلال بادام را درون کاسه ای بریزید و مقداری آب گرم روی آن ها بریزید و اجازه دهید حدود یک ربع در آب خیس بخورند.

هنگامی که گوشت ها پختند خلال بادام را به خورش اضافه کنید.

زعفران دم کرده و چوب دارچین را هم داخل خورش بیندازید.

در اواخر پخت زرشک و گلاب و نمک و فلفل را به خورش خلال بادام اضافه کنید و بعد از گذشت 5 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

:♥: در هنگام سرو خورش یادتان باشد که چوب دارچین را حتما از خورش بیرون بیاورید. :♥:

:♥: در صورت تمایل در هنگامی که خلال بادام را اضافه می کنید لیمو عمانی را هم اضافه کنید :♥:

:♥: قبل از اینکه لیمو را داخل خورش بیندازید آن را 5 دقیقه داخل آب سرد فرو کنید ،این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود :♥:

:♥: به کمک چنگال چند تا سوراخ هم روی لیمو ایجاد کنید تا طعم ترشی را به خورش بدهد :♥:

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی