در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی انبه خوشمزه را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع بستنی در سایت انسان شاد.
آموزش کامل و طرز تهیه بستنی انبه خیلی خوشمزه در منزل
امیدواریم که طرز تهیه این بستنی خوشمزه برای شما دوستان عزیز مفید بوده باشد و از تهیه آن نهایت لذت را ببرید
انبه خرد شده :◊: 800 گرم
شیر :◊: 250 میلی لیتر
خامه :◊: 300 میلی لیتر
شیر عسلی :◊: 400 گرم
آموزش کامل و طرز تهیه بستنی انبه خیلی خوشمزه در منزل
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 10 نفر بستنی انبه تهیه کنید.
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه بستنی انبه ابتدا باید
یک قالب مستطیلی شکل انتخاب کنید به اندازه تقریبی 11-21 سانتی متر.
کف قالب را 2 لایه سلفون پهن کنید بصورتی که لبه های سلفون از قالب بیرون بزنید.
خامه را درون یک ظرف مناسب بریزید و شیر را هم به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا به دمای جوش برسد.
بعد از اینکه خامه و شیر به دمای جوش رسیدند آنها را از روی اجاق برداشته و برای مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
در زمانی که شیر در حال سرد شدن می باشد انبه ها را درون مخلوط کن بریزید و
خوب آنها را مخلوط کنید تا زمانی که کاملا یکدست و با هم ترکیب شوند.
آموزش کامل و طرز تهیه بستنی انبه خیلی خوشمزه در منزل
در صورت تمایل می توانید از مغز پسته و یا دیگر مغزها درون مایه بستن یبریزید و بستنی مغز دار تهیه کنید
حال شیر عسلی را نیر به مخلوط خامه اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی ان را مخلوط کنید تا کاملا غلیظ و یکدست شود.
بعد از مخلوط شدن مواد بستنی انبه نوبت به اضافه کردن انبه می رسد.
آنها را هم در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا با دیگر مواد بستنی مخلوط شوند.
بعد از یکدست شدن مایه بستنی انبه آن را درون قالبی که از قبل سلفون گذاشته اید بریزید و روی آن را با اضافه سلفون کنار قالب بپوشانید.
قالب بستنی انبه را برای مدت یک شب یا تا زمانی که کاملا خودش را بگیرد درون فریزر بگذارید.
10 دقیقه قبل از اینه بخواهید بستنی را سرو کنید ، آن را از فریزر بیرون بیاورید و سلفون آن را جدا کنید.
روی بستنی انبه را می توانید با تکه های میوه یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.