در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
نخود فرنگی دانه شده :♦: به مقدار لازم
آب و نمک :♦: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی به این صورت است که ابتدا باید
نخود فرنگی ها را دانه کنید و از غلاف در آورید.
آنها را بشویید و در شیشههای خالی بریزید.
درون قابلمه ای مقداری آب را همراه با نمک بجوشانید.
:♦: مقدار نمک باید به اندازهای باشد که مزه آن حس شود و نه خیلی شور باشد نه خیلی بی نمک :♦:
وقتی آب و نمک به جوش آمد حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا محلول آب و نمک سرد شود.
سپس آن را درون شیشه های نخود بریزید.
در قابلمه ای شیشه ها را چیده و مقداری آب سرد در قابلمه بریزید.
شیشه ها باید به صورت درباز باشد.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و از زمانی که آب داخل قابلمه شروع به قل قل زدن کرد، نیم ساعت بگذارید بجوشد.
در این حین آب داخل شیشهها هم قل قل میزند.
وقتی نخود فرنگی نرم شد اگر آب داخل شیشهها کم شده بود از آب جوشیده سردشده لب شور، برای پر کردن شیشه استفاده کنید.
در این مرحله ظروف شیشهای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.
شیشهها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ میشود، هم طعم بهتری دارد.
شیشههای خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید.
با این روش میتوانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده و نگهداری کنید.