در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه میتلف گوشت را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
میتلف به مخلوط گوشتی می گویند که به صورت قالبی پخته می شود
میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتمالا تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد.
گوشت چرخ کرده بدون چربی :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
قارچ :♥: 5 عدد
جعفری خرد شده :♥: 1 پیمانه
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
هویج :♥: 1 عدد (در صورت تمایل)
شیر :♥: 1 پیمانه
پودر سوخاری :♥: 1 پیمانه
تخم مرغ :♥: 1 عدد
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق چای خوری
دارچین و زردچوبه :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه میتلف گوشت به این صورت است که ابتدا باید
پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و قارچ و هویج را در مقدار کمی روغن تفت بدهیم تا فقط خامی سبزیجات از بین برود.
سپس نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را روی گوشت بریزیم و با دست حسابی گوشت را ورز می دهیم.
موادی را که سرخ کرده بودیم را به گوشت اضافه می کنیم و همه را با مخلوط می کنیم.
شیر را روی پودر سوخاری میریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
سپس آن را روی گوشت می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
حالا تخم مرغ را روی مواد می شکنیم و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.
در آخر زعفران دم کرده و جعفری را اضافه کنید.
قالب مخصوص میتلف را آماده کنید.
:♥: قالب مخصوص میتلف یا قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند :♥:
قالب را کاملا چرب کنید و مواد را داخلش بریزید.
سپس روی آن را فویل بکشید و آن را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
:♥: برای اینکه ته ظرف نسوزد ظرف بزرگی را پر از آب کنید و قالب میتلف را داخلش بگذارید و درون فر قرار دهید :♥:
میتلف شما آمده است.نوش جان