تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط به عنوان عصرانه ای هیجان انگیز و غافلگیر کننده

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط به عنوان عصرانه ای هیجان انگیز و غافلگیر کننده

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط

تخم مرغ :◊: به میزان لازم

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط

به نقل از انسان شاد طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط به این صورت است که ابتدا باید

یک عدد پارچه ضخیم انتخاب کنید و اون رو رول کنید طوری که چند لایه شود و احتمال سقوط تخم مرغ وجود نداشته باشد.

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

تخم مرغ رو در مرکز پارچه قرار بدید و اون رو دو دور بپیچونید .

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

بعد با دو تا نخ سفت اون رو سر جاش محکم کنید تا تکون نخوره!

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

 بعد از قرارگیری و سفت شدن تخم مرغ مراحل زیر رو انجام بدید:

1) تخم مرغ رو به صورت دورانی تند تکون بدید. (دقیقا مثل شکل)

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

2) بعد از هر چند ثانیه چرخاندن تخم مرغ،پارچه یا کش رو محکم به سمت دو طرف بکشید!

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

این کار رو حداقل 40 بار انجام بدید و هر بار دست کم 30 ثانیه تخم مرغ رو بچرخونید و 5 بار هم اون رو به دو طرف بکشید!

بعد از انجام دادن این مراحل تخم مرغ را آب پز کنید.

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط , تخم مرغ آب پز مخلوط, تخم مرغ آب پز

طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط به عنوان عصرانه ای هیجان انگیز و غافلگیر کننده

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای بسیار شیک و مجلسی مناسب سفره افطار

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای بسیار شیک و مجلسی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

در تهیه کشک بادمجان لقمه ای ابتدا باید کشک بادمجان را حاضر کرد سپس خمیر را آماده کنیم.

چون در مطالب قبلی طرز تهیه کامل کشک بادمجان آمده است دیگر در اینجا توضیح نمی دهیم.

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان لقمه ای

بادمجان :◊: 1 کیلو گرم

:◊: مواد دیگری مثل پیاز و سیر و ادویه و کشک :◊:

آرد سفید :◊: 3 پیمانه

شیر خشک :◊: 3 قاشق غذا خوری

خمیر مایه :◊: 1 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چای خوری

شکر :◊: 2 قاشق چای خوری

نمک :◊: نصف قاشق چای خوری

روغن زیتون :◊:   3 قاشق غذا خوری

آب :◊: به میزان لازم (حدود 1 و 1/4 لیوان )

به جای شیر خشک  می شود از ماست برای لطیف کردن خمیر استفاده کرد

در ضمن این شیرخشک با اون شیر خشکی که به نوزادان داده می شود فرق می کند

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای به این صورت است که ابتدا باید

شیرخشک را با خمیر مایه فوری و بیکینگ پودر مخلوط کنیم.

سپس شکر و نمک و نصفی از آرد را اضافه می کنیم.

حالا آب را اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن آب بقیه آرد و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم.

 خمیر رو جمع می کنیم و روی اون رو با پلاستیک می پوشونیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.

یک ساعت زمان می دهیم تا خمیر به عمل بیاید و حجمش دو برابر شود.

بعد از اینکه خمیر 2 برابر شد خمیر رو با وردنه روی سطح کار باز می کنیم و قالب گل می زنیم.

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

گلها رو داخل قالب مافین یا تارت که از قبل چرب کرده ایم می گدازیم طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند.

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

قالب ها رو در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا خمیر بپزد.

:◊: حواستان باشد به علت کوچکی و نازکی ،خمیر ها زود می سوزند :◊:

:◊: داخل خمیر رو هم باید با چنگال سوراخ کنید تا بعد از  پختن نانها پف نکند و بالا نیاید :◊:

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

بعد از سرد شدن در نان های کاسه شکل کشک و بادمجان تان را بریرید و

با کشک ،نعناع داغ،سیرداغ و یه برگ جعفری تزیین کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان لقمه ای, کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای بسیار شیک و مجلسی

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بادمجان سوخاری را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی  در سایت انسان شاد

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان :◊: به میزان لازم (به تعداد نفرات)

تخم مرغ :◊: 2 عدد

آرد :◊: به میزان لازم

پودر سوخاری :◊: به میزان لازم

آب یا شیر :◊: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

بادمجان باید تازه و کم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است.

طرز تهیه بادمجان سوخاری

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بادمجان سوخاری ب این صورت است که ابتدا باید

 بادمجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید.
 
 
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
 
بادمجان ها را به صورت مکعبی هم می توانید برش دهید.
 
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
 
  روی بادمجان ها نمک‌ بپاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند.
 
:◊: ریختن نمک روی بادمجان به این دلیل است که در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند و تیزی بادمجان گرفته شود :◊:
 
سپس بادمجان ها را بشویید تا نمکشان برود و بگذاری تا خشک شوند.
 
حالا تخم‌ مرغ‌، نمک‌ و فلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ بریزید و خوب‌ با هم‌ مخلوط کنید.
 
آرد و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
 
روغن‌ را در تابه‌ بریزید و بگذارید روی حرارت تا روغن داغ‌ شود.
 
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
 
سپس حلقه‌های‌ بادمجان را ابتدا در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید بعد در آرد بغلتانید سپس مجددا
 
در تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر در پودر سوخاری بگذارید تا همه جای بادمجان آغشته به پودر سوخاری شود.

حالا بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ به صورت یک فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ به صورت یک فینگر فود خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تارت مرغ را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی  در سایت انسان شاد

طرز تهیه تارت مرغ , تارت مرغ, تارت مرغ , قارچ,خمیر تارت

مواد لازم برای تهیه تارت مرغ

سینه مرغ کامل :♥: 1 عدد

قارچ خرد شده :♥: 2 پیمانه

پیاز :♥: 2 عدد

پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری

پنیر پیتزا رنده شده :♥: 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

تخم مرغ :♥: 1 عدد

آرد  :♥: 2 پیمانه

ماست :♥: 2 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چایخوری

نمک :♥: 1 قاشق چایخوری

کره :♥: 100 گرم

طرز تهیه تارت مرغ , تارت مرغ, تارت مرغ , قارچ,خمیر تارت

طرز تهیه تارت مرغ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه تارت مرغ به این صورت است که ابتدا باید

خمیر تارت را آماده کنیم.به صورت زیر:

نمک و بکینگ پودر را با هم در ظرفی مخلوط کنید و الک می کنیم.

بعد تخم مرغ و کره و ماست را مخلوط کرده، آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.

خمیر را کنار می گذاریم.

حالا شروع به درست کردن مواد روی خمیر می کنیم:

سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و کمی آب بپزید و ریش ریش کنید .

پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند .

سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود.

:♥: در هنگام تفت دادن قارچ حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد :♥:

در مرحله آخر مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید تا خنک شود.

قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید .

:♥: با چنگال چند سوراخ روی خمیر  یزنید تا خمیر در حین پختن پف نکند :♥:

داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و

گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود .

کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.

طرز تهیه تارت مرغ , تارت مرغ, تارت مرغ , قارچ,خمیر تارت

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ به صورت یک فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه و مفید برای از بین بردن عطش در ماه رمضان

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه و مفید برای از بین بردن عطش در ماه رمضان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شربت تخم شربتی را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد

طرز تهیه شربت تخم شربتی , شربت تخم شربتی , تخم شربتی

تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر

رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.

تخم شربتی در حقیقت دانه‌های گیاه ریحان است که به علت داشتن ترکیبات لعاب‌دار به‌صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود.

لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید که می‌تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد.

تخم شربتی خواص زیادی دارد و اینگونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.

استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است.

تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند

یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شربت تخم شربتی

تخم شربتی :♥: 2 قاشق غذا خوری

آب :♥: 2 لیوان

عسل یا شکر :♥: به اندازه دلخواه

آب لیموی تازه  :♥: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شربت تخم شربتی , شربت تخم شربتی , تخم شربتی

به جای آبلیمو می توانید از گلاب هم استفاده کنید.

طرز تهیه شربت تخم شربتی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شربت تخم شربتی به این صورت است که ابتدا باید

 تخم شربتی را در مقداری آب خیس کرده و بشویید.

در یک ظرفی تخم شربتی و آب را مخلوط کرده و هم بزنید.

یک ربع صبر کنید تا تخم شربتی ها خیس بخورند.

در این حالت می بینید که یک ماده ژله مانندی دور تخم شربتی ایجاد شده و لعاب دار شده است.

طرز تهیه شربت تخم شربتی , شربت تخم شربتی , تخم شربتی

سپس آب آن را خالی کنید. با این کار خاشاک و چوب های ریز جدا می شوند.

تخم شربتی ها را در ظرف دیگری خالی کنید، می بینید که در ته ظرف شن های ریزی ته نشین شده است.

چند بار این عمل را انجام دهید تا کاملا تخم شربتی ها شسته و تمیز شوند.

سپس آب، تخم شربتی، آب لیمو و عسل یا شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

به شربت یخ اضافه کنید و میل نمایید.

طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه و مفید برای از بین بردن عطش در ماه رمضان