در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی را آموزش می دهیم.
انواع بستنی در سایت انسان شاد


آب :♦: 1 فنجان
شکر :♦: 1 فنجان
هندمانه بدون پوست و دانه :♦: 6 فنجان
زنجبیل تازه و خلالی شده :♦: 100 گرم
آبلیمو تازه :♦: 2 قاشق غذاخوری

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی
با مواد اولیه در این دستور می توانید برای 6 نفر یخمک هندوانه تهیه کنید

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی ابتدا باید
آب
را درون یک ظر فمناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید و پسپ شکر را به آن
اضافه کنید و حرارت اجاق را متوسط قرار دهید تا آب جوش بیاید.
مخلوط
داخل ظرف را مدام برای 10 دقیقه هم بزنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم
بمان و بعد از روی حرارت بردارید و مکنتظر باشید تا خنک شود.
هر چه اجازه دهید زنجبیل بیشتر در داخل شهد بماند عطر بیشتری به آن می دهد و خوش عطر و بو تر می شود.
تکه
های زنجیل را بعد از خنک شدن از شهد بیرون بیاورید و شهد را درون مخلوط کن
بریزید و هندوانه را هم به آن اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
مواد یخمک را برای یک ساعت درون پخچال بگذارید یا در بستنی ساز ریخته و سپس آن را درون فریزر بگذارید و
هر نیم ساعت مخلوطش کنید تا زمانی که ب صورت یخمک در بیاید و بعد نوش جان کنید.
می توانید ماده آماده شده بستنی یخی را درون قالب های دلخواه ریخته و سپس درون فریزر بگذارید.