تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی را آموزش می دهیم.

انواع بستنی در سایت انسان شاد

طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه

مواد لازم برای تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی :

 

آب :♦: 1 فنجان

شکر :♦: 1 فنجان

هندمانه بدون پوست و دانه  :♦: 6 فنجان

زنجبیل تازه و خلالی شده :♦: 100 گرم

آبلیمو تازه :♦: 2 قاشق غذاخوری

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی

با مواد اولیه در این دستور می توانید برای 6 نفر یخمک هندوانه تهیه کنید

طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه

طرز تهیه یخمک هندانه زنجبیلی :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی ابتدا باید

آب را درون یک ظر فمناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید و پسپ شکر را به آن اضافه کنید و حرارت اجاق را متوسط قرار دهید تا آب جوش بیاید.
 
مخلوط داخل ظرف را مدام برای 10 دقیقه هم بزنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بمان و بعد از روی حرارت بردارید و مکنتظر باشید تا خنک شود.
 
هر چه اجازه دهید زنجبیل بیشتر در داخل شهد بماند عطر بیشتری به آن می دهد و خوش عطر و بو تر می شود.

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی

طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه
 
تکه های زنجیل را بعد از خنک شدن از شهد بیرون بیاورید و شهد را درون مخلوط کن بریزید و هندوانه را هم به آن اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
 
مواد یخمک را برای یک ساعت درون پخچال بگذارید یا در بستنی ساز ریخته و سپس آن را درون فریزر بگذارید و
 
هر نیم ساعت مخلوطش کنید تا زمانی که ب صورت یخمک در بیاید و بعد نوش جان کنید.
 
می توانید ماده آماده شده بستنی یخی را درون قالب های دلخواه ریخته و سپس درون فریزر بگذارید.
 
 
طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه زنجبیلی , یخمک هندوانه

آموزش و طرز تهیه یخمک هندوانه زنجبیلی مخصوص تابستان به سبک ایتالیایی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.