در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دلمه سیب زمینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♦: ۴ الی ۵ عدد
گوشت چرخ شده :♦: ۵۰۰ گرم
پیاز :♦: ۱ عدد
قارچ :♦: ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی :♦: ۱/۲ پیمانه
پنیر ورقه ای :♦: ۱ بسته (من از پنیر پیتزا استفاده کردم )
رب گوجه فرنگی :♦: ۳ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه :♦: به مقدار لازم
طرز تهیه ژانیتی یا دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه دلمه سیب زمینی ابتدا باید
سیب زمینی خام را پوست بگرید و داخل آن را خالی بصورتی خالی کنید که فقط دیواره آن باقی بماند.
سیب زمینی ها توخالی را حدود 1 ساعت در نمک و آب داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت 1 ساعت سیب زمنی ها را ار داخل آب بیرون بیاورید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و خوب تفت دهید.
بعد گوشت چرخ شده را نیز ریخته و نمک و فلفل و بعد رب را بیفزایید.
در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده را بردارید و دو ورقه از پنیر پیتزا را داخل آن قرار دهید طوری که نصف آن بیرون سیب زمینی باشد.
داخل سیب زمینی را از مواد گوشتی پر کنید. سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار دهید و بعد از ده دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.