شله زرد یک دسر سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است.
شلهزرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته میریزند.
شلهزرد عموماً به یک طریق پخته میشود و بهخصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده میشود.
از مواد تشکیلدهندهٔ این دسر میتوان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد.
برنج :◊: 2 لیوان
:◊: برنج شله زرد بهتر است نیم دونه باشد :◊:
شکر :◊: 4 لیوان
گلاب :◊: 1 لیوان
زعفران سائیده :◊: 1 قاشق چایخوری
خلال بادام :◊: نصف لیوان
هل ساییده :◊: به مقدار کمی
برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم بشورید و چند بار آب آن را خالی کنید،
بعد با 1 لیوان گلاب و 3 لیوان آب بگذارید برای چند ساعت خیس بخورد.
خلال های بادام را نیز به مدت یک ساعت در کمی گلاب بخیسانید.
برای تهیه شله زرد ابتدا 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد.