اسفناج :◊: 1 کیلو گرم
عدس :◊: 1 و نیم لیوان
کلم برگ سفید :◊:2 لیوان
پیاز متوسط :◊:1 عدد
رشته آش :◊: 1بسته
پیاز داغ :◊: 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری
کشک :◊: به میزان لازم
سیر داغ :◊:2 قاشق غذا خوری
نعناع داغ :◊: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه :◊: مقداری
اسفناج ها را پاک کرده و میشوریم.آن ها را خرد میکنیم و به همراه عدس و پیاز می گذارید تا بپزد.
نمک و فلفل وزردچوبه و روغن را هم بریزید.
کلم های خرد شده را هم جداگانه آب پز کنید .
تخم مرغ :◊: سه عدد
شکر :◊: 1پیمانه
آرد :◊: 2 پیمانه
شیر :◊: یک پیمانه
روغن مایع :◊: یک سوم پیمانه
نسکافه :◊: دو قاشق غذا خوری
گردو خورد شده :◊: نصف لیوان
بیکینگ پودر :◊: سه قاشق چای خوری
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم میزنیم.
سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم وحدود ده دقیقه خوب هم می زنیم تا سفید و کشدار بشه .
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک یزدی را فراهم آورده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 3 عدد
آرد سفید :♥: 2 پیمانه
شیر :♥: 1 پیمانه
شکر :♥: 1 پیمانه
روغن مایع :♥: نصف پیمانه
ماست :♥: نصف پیمانه
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چای خوری
وانیل :♥: نصف قاشق چای خوری
گلاب :♥: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل :♥: 2 قاشق چای خوری
کالری موجود در کل مواد اولیه این کیک حدود 3140 کالری می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک یزدی به این صورت است که ابتدا باید
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و به مدت 5 دقیقه با همزن مخلوط کنیم تا تخم مرغ ها کرم رنگ شوند.
سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و ظرف را در تماس با آب گرم قرار می دهیم تا شکر در مایع حل شود.
وقتی کاملا با هم مخلوط شدن از ظرف آب گرم آن را خارج نموده.
ماست و روغن و گلاب را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
آرد را به همراه بکینگ پودر 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایع اضافه می کنیم و هم می زنیم.
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا گرم شود.
قالب های کوچک کیک یزدی را آماده می کنیم و آن ها را چرب کرده و مایع شیرینی را درون قالب می ریزیم.
سپس آنها را به مدت 40 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کاملا پف کرده و طلایی شوند.
برای تزئین می توانید روی کیک ها کمی کنجد بریزید.
می توانید قبل از پخت کیک یزدی مقداری کنجد روی آن بریزید.
کیک یزدی شیرینی بومی یزد است که بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده میکنند.
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آب پرتقال :◊: نصف پیمانه
روغن مایع :◊: 1 پیمانه
شکر :◊: یک و نیم پیمانه
آرد :◊: 3 پیمانه
بکینگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوری
وانیل :◊: یک چهارم قاشق مربا خوری
نمک :◊: یک هشتم قاشق مربا خوری
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه میکنیم.
و آنقدر هم می زنیم تا حجم مایه دو برابر شود.
روغن را نیز به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک سیب را آماده کرده ایم.
تخم مرغ :♥: 3 عدد
سیب :♥: 3 عدد
آرد سفید :♥: یک و نیم لیوان
شکر :♥: 1 لیوان
کره :♥: 200 گرم
دارچین :♥: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق غذاخوری
وانیل :♥: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک سیب خیلی خوشمزه و عالی با دارچین مخصوص عصرهای پاییزی
هر 1 لیوان آرد معادل 125 گرم است.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک سیب با دارچین به این صورت است که
ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و به قطعات ریز خورد می کنیم.
سیب ها نباید خیلی نازک خرد شوند و نباید خیلی درشت خرد شوند.
دانه های سیب را در می آوریم.
نیم ساعت قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود و به دمای محیط برسد.
در ظرفی کره را که به دمای محیط رسیده با شکر هم می زنیم تا رنگ مخلوط کرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و خوب با هم مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کف دار شوند.
آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل 3 بار الک می کنیم و به موادمان کم کم اضافه می کنیم.
مواد را به آرامی با همزن دستی مخلوط می کنیم تا آرد گلوله گلوله نشود.
:◊: علت الک کردن آرد :◊:
قالب مخصوص کیک را چرب می کنیم و کمی از مایه کیک را در آن می ریزیم.
سپس نصفی از سیب های خرد شده را روی مایه به طور مرتب میچینیم.
در هنگام قرار دادن سیب ها دقت کنید که سیب ها باید نزدیک به هم و بدون فاصله چیده شوند تا در مایه کیک فرو نروند.
یک قاشق شکر و پودر دارچین روی آن ها می پاشیم.
سپس بقیه مایه کیک را می ریزیم و در آخر سیب ها را روی کیک می چینیم و کمی شکر و پودر دارچین روی آنها می پاشیم .
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا گرم شود.
قالب را داخل فر به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا کیک بپزد و روی سیب ها طلایی شود.
برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبیده بود کیک پخته است.
کیک سیب شما آماده است.نوش جان
طرز تهیه کیک سیب خیلی خوشمزه و عالی با دارچین مخصوص عصرهای پاییزی
اگر قالبتان طوری است که برای بیرون آوردن کیک مجبور باشید آن را برگردانید سیب ها را ته قالب بچینید.