گوشت چرخ کرده :◊: 250 گرم
گوجه فرنگی :◊: 5 عدد
سیب زمینی :◊: 3عدد
پیاز رنده شده :◊: 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده :◊: 3 حبه
تخم مرغ :◊: 3 عدد
ابتدا سیب زمینیها را بپزید. پس از پخت سیب زمینیها را رنده ریز کنید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را کاملا بگیرید.
برنج :◊: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده :◊: نیم کیلوگرم
پیاز خرد شده :◊: 1 عدد
خلال بادام :◊: نصف پیمانه
کره :◊: 2 قاشق غذا خوری
هویج نگینی خرد شده :◊: به دلخواه
نخود فرنگی :◊: به دلخواه
آرد :◊: 2 لیوان
تخم مرغ :◊: 2 عدد
کره :◊: 3 قاشق غذاخوری
ماست :◊: نصف پیمانه
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری
نمک :◊: به میزان لازم
در ابتدا خمیر این غذا را آماده می کنیم.
آرد را در کاسه ای ریخته و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سپس وسط آن را مانند حوض باز می کنیم.
آرد :◊: 2 لیوان
کره :◊: 200گرم
پودر هل :◊: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین :◊: نصف قاشق چایخوری
رطب یا خرما :◊: مقداری
مغز گردو :◊: مقداری
پودر قند یا پودر پسته :◊: برای تزئین
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود
آرد را روی کره ذوب شده الک کنید.با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب آن را هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع مرغ و ماهی در سایت انسان شاد
سینه مرغ چرخ شده :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد :♥: 1 قاشق غذا خوری
پودر سیر یا سیر تازه :♥: 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
قارچ :♥: 7 عدد
هویج :♥: 3 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده :♥: 1 عدد
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را در ظرفی ریخته و پیاز را در آن رنده کنیم.
آب پیاز را کاملا بگیرید.
تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل و ادویه ها را به مرغ اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
در تابه ای هویج رنده شده را با کمی روغن تفت می دهیم.
قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای را هم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مخلوط سینه مرغ را روی یک نایلون فریزر ریخته و پهن می کنیم به طوری که ارتفاع مواد از یک سانت بیشتر نشود.
سپس قارچ و هویج و فلفل دلمه ای را روی مرغ می ریزیم و به کمک نایلون آنرا به صورت رولتی می پیچیم.
رولت مرغ چرخ کرده را به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم تا خودش رو بگیره .
بعد رولت را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شود.
می توانیم از مقداری ورق ژامبون استفاده کنید و در هنگام رول کردن بین مرغ و مواد بگذارید.
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده با قارچ بسیار خوشمزه مخصوص مراسم و مهمانی ها
رولت مرغ را حتما با سس کچاپ میل کنید.
خرمالو :◊: 4 عدد
آرد :◊: 2 لیوان
شکر :◊: یک و نیم لیوان
روغن مایع :◊: 1 لیوان
تخم مرغ :◊: 4 عدد
گردو خرد شده :◊: نصف لیوان
بکینگ پودر :◊: 2 قاشق چایخوری
دارچین :◊: 1 قاشق چایخوری
هل :◊: یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین یا نمک :◊: یک هشتم قاشق چایخوری
خرمالو ها را پوست بگیرید سپس گوشت خرمالو ها را به صورت پوره در بیاورید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
داخل کاسه ای زرده ها و روغن و شکر را آنقدر بزنید تا مایه کرم رنگ و کشدار شود.