گالری عکس مدل کاغذ دیواری جدید بسیار زیبا
گالری عکس مدل کاغذ دیواری بسیار زیبا و شیک
گالری عکس مدل کاغذ دیواری جدید با طرح حیوانات
سس مایونز و یا سس سفید نوعی سس است که
از تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه و خردل درست میشود و به طور سرد مورد استفاده قرار میگیرد.
اولین بار این سس به صورت مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن، در سال ۱۷۵۶ میلادی در فرانسه تهیه شد.
تولد واقعی این سس به سال ۱۹۱۰ باز میگردد،
که نینا هلمن یک آلمانی مهاجر در نیویورک، سسی را به منظور فروش بیشتر ساندویچهای مغازه شوهرش تهیه کرد.
او این سس را به جای کره در ساندویچهایش استفاده میکرد.
زرده تخم مرغ :◊: 2 عدد
:◊: سفیده تخممرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود چون باعث بریدن سس میشود :◊:
روغن مایع :◊: 2 لیوان
:◊: می توانید به جای استفاده از روغن مایع از روغن زیتون استفاده کنید :◊:
سرکه :◊: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :◊: 4 قاشق چایخوری
شکر :◊: نصف قاشق چایخوری
زرده های تخم مرغ ، پودر خردل ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و باهم زن خوب بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
در ظرفی دیگر سرکه و آبلیموی تازه را با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مخلوط زرده اضافه نمایید.
نصفی از روغن را قطره قطره اضافه کنید و با همزن یا مخلوط کن بزنید و مرتب به هم می زنیم تا سس کاملا غلیظ شود.
:◊: در این مرحله باید روغن خیلی آرام به مواد اضافه شود :◊:
بعد از اینکه نصفی از روغن را اضافه کردید و سس خودش را گرفت بقیه مخلوط سرکه و آبلیمو را اضافه کنید و در ادامه باقی مانده روغن را کم کم اضافه و مخلوط کنید.
گالری عکس سفره آرایی تزیین ژله زیبا همراه با خامه
گالری عکس سفره آرایی تزئین ژله قالبی و خوشگل
گالری عکس سفره آرایی تزئین ژله خوشگل خامه ای
گالری عکس سفره آرایی تزئین ژله قشنگ و چند طبقه
گالری عکس سفره آرایی تزئین ژله زیبا و میوه ای
گالری عکس سفره آرایی ژله بسیار خوشگل و زیبا
گالری عکس سفره آرایی مدل ژله باحال خامه ای
گالری عکس سفره آرایی تزیین رو طبقه و خامه ای زیبا
منظور از هات داگ نوعی سوسیس و یا نوعی ساندویچ است که برای تهیه این نوع ساندویچ، هات داگ را به همراه سس و دیگر انواع چاشنی ها داخل نان قرار می دهند.
نام دیگر هات داگ، فرانکفورتر می باشد که این نام را از نام شهر فرانکفورت در کشور آلمان گرفته اند.
هات داگ را با مواد افزودنی مختلفی مصرف می کنند که
معروف ترین آنها سس مایونز، سس کچاپ، سس خردل، انواع ترشی جات، پیاز ریز شده، کاهو، گوجه فرنگی (ریز شده، ورقه شده یا قاچ شده)، ترشی نعناع و فلفل تند می باشند.
:◊: تعداد سوسیس ها بسته به تعداد ساندویچی است که می خواهید درست کنید.هر ساندویچ ا عدد سوسیس می خواهد :◊:
قارچ :◊: نیم کیلو گرم
خیارشور :◊: 5 عدد
گوجه فرنگی :◊: 5 عدد
سیب زمینی خلال شده :◊: نیم کیلو گرم
پنیر پیتزا رنده شده :◊: به مقدار لازم
سس خردل :◊: به مقدار لازم
ابتدا روی سوسیس ها با چاقو چند شیار کوچک بدید.
بعد سوسیس ها را در کمی روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
پس از سرخ شدن آن ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن برود.
::می توانید برای آماده کردن سوسیس ها از فر هم استفاده کنید.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سوسیس ها را در سیخ جوجه گردان فر قرار دهید تا همه قسمت های سوسیس گریل شود.
خیار شور ها و گوجه ها را به صورت خلالی (ساندویچی) برش دهید و کنار بگذارید.
قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید.
سپس در تابه ای همراه با کمی روغن آن ها را با حرارت بالا سرخ کنید.
::حرارت باید زیاد باشد تا قارچ ها آب نیندازند.
1 قاشق آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا قارچ ها در حین سرخ شدن سیاه نشوند.
نمک وفلفل سیاه به قارچ ها بزنید و تابه را خاموش کنید.
سیب زمینی های خلال شده را هم در تابه ای سرخ کنید.
ریواس گیاهی است از تیره هفت بندان بومی آسیا.
ریواس دارای برخی عناصر مانند پتاسیم ،کلسیم است و از نظر ویتامینها نیز تا حدودی غنی است.
گوشت یا سینه مرغ :◊: 500 گرم
ریواس :◊: یک و نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده :◊: 3 قاشق سوپخوری
روغن آبکرده :◊: 3 قاشق سوپخوری
نعنا و جعفری :◊: 500 گرم
برای تهیه خورشت ریواس باید اول نعنا و جعفری را پاک کنیم و خوب بشوریم.
بعد از شستن نعنا و جعفری آنها را روی تخته با چاقو یا در خرد کن خرد می کنیم.
بعد از خرد کردن نوبت به تفت دادن آنها می رسد.در ظرفی مقداری روغن ریخته و سبزی ها را در آن تفت می دهیم.
حالا پیازها را پوست میگیریم و بعد از شستن نگینی خرد میکنیم.
قابلمه را روی گاز با حرارت کم میگذاریم و روغن را داخل آن میریزیم بعد از اینکه روغن داغ شد پیازها را داخل قابلمه میریزیم.
پیازها را تف میدهیم و گوشت یا سینه مرغ را خرد کرده و داخل قابلمه کنار پیازها میریزیم.
در زمان جا افتادن خورشت ریواس ها را پوست میکنیم و به اندازه دلخواه خرد میکنیم.
بعد از اینکه خورشت جا افتاد زمان اضافه کردن ریواس ها می باشد.