ساقه کرفس :◊: 2 عدد
پیازچه :◊: 50 گرم
جعفری (ریز خرد شده) :◊: یک قاشق غذاخوری
خیارشور (چرخ شده) :◊: یک سوم پیمانه
تخم مرغ آب پز :◊: 2 عدد
سس مایونز :◊: 2 پیمانه
برای تهیه سس هزار جزیره ابتدا باید ساقه کرفس،پیازچه و جعفری را روی تخته با چاقو خیلی زیر و خرد کنیم.
خیار شور را هم خیلی ریز رنده میکنیم.
سپس نوبت به رنده کردن تخم مرغ های آپ پز میرسد.
تخم مرغ ها را هم خیلی ریز رنده میکنیم.
حال در یک ظرف مناسب سس مایونز،روغن زیتون،سرکه و نمک و فلفل را میریزیم و خوب با هم مخلوطشان میکنیم.
:◊: موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.:◊:
اکنون سس شما آماده است.
خیار پوست کنده و رنده شده :◊: سه چهارم فنجان یا یک عدد خیار متوسط
نمک :◊: نصف قاشق چایخوری
ماست ساده :◊: یک چهارم پیمانه
برای تهیه سس خیار ابتدا باید خیار رنده شده را دخل صافی بگذاریم و صافی را روی یک ظرف مانند کاسه قرار دهیم.
نصف قاشق چیاخوری نمک به خیار رنده شده اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم.
خیار رنده شده را یک ساعت در صافی گذاشته و در طول این زمان آن را هم میزنیم و
یکی دوبار صافی را فشار میدهیم تا آب خیار رنده شده گرفته شود.
در یک کاسه خیار رنده شده که آب آن را گرفته ایم را با ماست و خامه ترش میریزیم و مخلوطشان میکنیم.
در آخر به میزان دلخواه آب لیمو ،نمک و فلفل به سس اضافه میکنیم.
سس سیر مثل سس مایونز حالت خامه ای شکل دارد.
بخاطر استفاده از لیمو تازه در این سس مزه ای آن فوق العاده میشود.
سیر :◊: 2 بوته
روغن :◊: 5 قاشق غذاخوری
آب 1:◊: لیوان
فلفل :◊: 1 قاشق چایخوری
برای تهیه سس سیر ابتدا باید نشاسته را در آب سرد حل کنیم.
وقتی نشاسته حل شد یک قابلمه روی اجاق میگذاریم و نشاسته حل شده را داخل آن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
نشاسته را مدام در قابلمه بهم میزنیم که مقداری سفت شود و وقتی که خودش را گرفت از روی اجاق برمیداریم و کنار میذاریم.
:◊: نشسته را فقط در حدی حرارت میدهیم که به حالت کرم در بیاید و حالت آبکی نداشته باشد.:◊:
:◊: اگر نشاسته را زیاد حرارت بدهیم باعث خشک شدن و خراب شدن بافت سس سیر میشود.:◊:
:◊: اگر از فلفل سیاه و روغن زیتون در سس سیر استفاده کنیم بهتر است.:◊:
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مقدار کمی روی و ویتامینهایB1 ، B2 و B3 است.
سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.
در این مطلب از سایت انسان شاد خواص کدو حلوایی را برای شما دوستان عزیز آورده ایم
آموزش آشپزی و معرفی خواص مواد غذایی در سایت انسان شاد
کدو ها به دو دسته کدوهای تابستانی و زمستانی تقسیم میشوند.
نوع تابستانی آن، همان "کدو سبز" است که پوست صاف و نرمی دارد و از آن خورش تهیه میکنند .
و در هنگام کاهش وزن و کاهش قند خون، به عضو ثابت برنامه غذایی ما تبدیل میشود.
اما منظور از نوع زمستانی، "کدو تنبل" یا "کدو حلوایی" است.
به نظر میرسد به دلیل جثه بزرگش، به آن لقب تنبل دادهاند
و به دلیل تهیه دسرهای شیرین با آن در فصل زمستان، به کدو حلوایی معروف است.
گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است.
قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی
عبارتند از: میوه، پوست، تخم میوه، گل کدو حلوایی را به صورت پخته، ترشی، مربا، تهیه روغن، مورد استفاده قرار می دهند.
کدو تنبل های کشور ما دو نوعاند: نوع اول کاملاً گرد هستند و
نوع دوم، سر باریک و انتهای پهنی دارند و شکلشان نامتقارن است.
روغن تخم کدو حلوایی از قدیم گفته میشود اثرات مفیدی روی مشکلات پروستات دارد.
مطالعات جدید هم تا حدودی این نظریه را تایید کردهاند و
حتی یک دارو برای درمان بزرگی خوشخیم پروستات، با استفاده از عصاره تخم کدو به بازار معرفی شده است.
روغن تخم کدو حلوایی، اسیدهای چرب مفیدی دارد که باعث سلامت عروق و اعصاب میشود.
این اسیدهای چرب ضروری، در بافتهای بدن هم کاربرد دارند.
:◊: یرقان (زردی) را برطرف می کند:◊:
:◊: انواع کدو، ادرار آور و تب بر است:◊:
:◊: کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند:◊:
:◊: اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و صورت را براق و زیبا می نماید:◊:
:◊: خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است:◊:
:◊: کدو برای درمان قولنج مفید است:◊:
کدو را خیلی خوب بشورید و با چاقو آن را از وسط نصف کنید .
در هر نیمه کدو مقداری تخم قرار دارد تخم های داخل نیمه های کدو را کاملا خارج کنید.
سپس کدو را به به اندازه دلخواه برش می دهیم.
:◊: توجه داشته باشید که کدو حلوایی را به اندازه های خیلی بزرگ برش ندهید:◊:
قابلمه مناسبی را بر می داریم و برش های کدو حلوایی را در درون قابلمه قرار می دهیم.
سپس شکر را در یک لیوان آب حل می کنیم و مخلوط شکر و آب را در درون قابلمه و بر روی کدو ها می ریزیم.
پوره کدو حلوایی :◊: 1 لیوان
:◊: برای تهیه پوره، کدو را با 3 لیوان اب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید :◊:
آرد :◊: 2 لیوان
تخم مرغ :◊: 3 عدد
شکر :◊: 1 و نیم لیوان
ماست :◊: 5 قاشق غذاخوری
داخل کاسه ای تخممرغها را بشکنید و خوب آن ها را هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شوند
سپس وانیل و شکر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید
آرد ، دارچین و بکینگ پودر و هل را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
:◊: به دلیل این که کیک پف میکند همه ی قالب را پر نکنید :◊: