بازوی مرغ :◊: ۶ عدد
پیاز :◊: ۱ عدد
آب لیمو ترش :◊: ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت :◊: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد :◊: ۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری :◊:۱ پیمانه
تخم مرغ :◊: ۱ عدد
برای تهیه پاچینی از بازوی مرغ استفاده میکنیم.
بازو مرغ را جدا کرده و همراه با یک پیاز خلال شده،زعفران،آب لیمو ترش،نمک و فلفل در یک ظرف بریزید.
مواد داخل ظرف را حسابی بهم میزنیم تا به خورد مرغ برود.
برای مزه دار شدن مرغ ها چند ساعت آنها را در پخچال بگذارید.
اگر برای تهیه پاچینی عجله دارید میتوانید از این مرحله صرف نظر کنید،
ولی فراموش نکنید که مزه دار کردن مرغ تاثیر بسیاری در طعم آخر آن دارد.
برا یاینکه مرغ حالت گرد و توپی پیدا کند گوشت بازو مرغ را به سمت انتهای بازو ببرید و برش گردونید.
اگر گوشت مرغ خیلی خوب فرم نگرفت آن را با دست فرم دهید.
وقتی که آن را در آرد و تخم مرغ بزنیم جمع میشه و خودش رو میگیره.
بازوهای مرغ را که قبل آماده کردیم در مخلوط آردی که درست کرده بودیم مگذاریم و
بعد انها را در ظرف تخم مرغ گذاشته و مجددا در ظرف آرد میگذاریم تا خوب آغشته شود.
اگر حرارت خیلی زیاد باشد روی پاچینی ها میسوزه و داخل آن ها نپخته میمونه.
برای سرخ شدن پاچینی تقریبا 20 دقیقه زمان نیاز داریم.
گالری عکس سفره آرایی تزیین بسار زیبا و قشنگ
گالری عکس سفره آرایی ژله موزی و پسته
گالری عکس سفره آرایی ژله خیلی خوشگل با خامه
گالری عکس سفره آرایی ژله زیبا با تکه های میوه
گالری عکس سفره آرایی تزیین قشنگ همراه میوه
گالری عکس سفره آرایی مدل ژله خیلی خوشگل و رنگارنگ
گالری عکس سفره آرایی تزیین بسیار زیبا و شیک
گالری عکس سفره آرایی تزیین ژله مدل دو رنگ با میوه
همیشه هم قافیه بوده اند، “ســیب” و “فریــب”!
همانند سیبی که آدم و حوا را فریب داد و حالـــا هم میگوییم
تازگیها سرزمینی پیدا کرده ام
خالی از هیاهو
خالی از دغدغه
آرام...
بی دل
آری
بی دل...
تنها هزینه اش همین است
بیا که بی هم
به آنجا برویم...
به شوخی بهش گفتم نمی خوامت!
خندید و رفت!
تازه فهمیدم شوخی من حرف دلش بود....
برگـَـــرد..
یادت را جا گذاشتـــی..
نمی خواهم عُــمری به این امید باشَــم
که برای بُردنَش بر می گردی ..
گفت : دعا کنی، می آید؛
گفتم : آنکه با دعایی بیاید به نفرینی میرود؛
خواستی بیایی،
با دعا نیا، با دل بیا ...!!
هیس…
حواس تنهایی ام را
با خاطرات
باتو بودن
پرت کرده ام…بگو کسی حرفی نزند…
بگذار
لحظه ای آرام بگیرم…
نگاهم اما...
گاهی حرف میزند...
گاهی فریاد میکشد...
و من همیشه به دنبال کسی میگردم
که بفهمد یک نگاه خسته
چه می خواهد بگوید...
بیا تمامش کنیم….
همه چیز را….
که نه من سد راه تو باشم و نه تو مجبور به ماندن….
نگران نباش….
قول میدهم کسی جای تو را نمیگیرد…
اما فراموشم کن…..
بخند… تو که مقصر نبودی…
من این بازی را شروع کردم… خودم هم تمامش میکنم…
میدانی؟؟؟؟؟؟؟؟
گاهی نرسیدن زیباترین پایان یک عاشقانه است….
بیا به هم نرسیم…!!!!!
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه باقالی خشک را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
باقالی رو حتما همه یکبار بیرون از خونه تجربه کردن و با طعم و مزه بی نظیرش آشنا هستن.
با این روشی که ما در این مطلب براتون گذاشتیم مزه واقعی باقالی در خونه رو تجربه می کنید.
باقالی تازه :♥: 4 کیلو گرم
:♥: اگر از باقالی خشک استفاده میکنید 250 گرم کافیست :♥:
نعنای خشک :♥: 3 قاشق غذاخوری
سرکه :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
گلپر :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه باقالی به این صورت است که ابتدا
باید پوست باقالی ها را بگیرید.
اگر از باقالی خشک استفاده میکنید آن را به مدت یک روز در آب سرد بگذارید.
بعد از اینکه باقالی را شستید در یک ظرف بزرگ باقالی ها رو بریزید و دو برابر حجم آن آب بریزید.
ظرف رو روی حرارت متوسط بگذارید تا آب جوش شود.
حواستان به جوش آمدن آب باشد که موقع جوش شدن آب احتمال سر زیر شدن آن وجود دارد.
وقتی آب جوش شد زیر آن را کم کنید به طوری که فقط باقالی ها در آب شناور باشند.
تقریبا 45 دقیقه طول میکشد تا باقالی پخته شود.
البته زمان پخت باقالی به جنس باقالی بستگی دارد.
زمانی که باقالی ها پخت آب اضافه را خالی کنید به طوری که آب و باقالی ها هم سطح باشند.
سرکه و فلفل را در آب قابلمه ریخته تا 5 دقیقه با باقالی ها بجوشد.
سپس اندازه ای نمک به آب اضافه کنید که مزه شوری بدهد.
وقتی نمک، ترشی و فلفل خوب با موادمان مخلوط شدن نوبت به اضافه کردن نعنای خشک می باشد.
3 قاشق غذا خوری نعنا در ظرف بریزید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را بگذارید تا باقالی ها پخته شود.
وقتی نعنا را ریختید زیر اجاق را کم کنید تا سبزی ها به دیواره ظرف نچسبد.
باقالی شما آماده است.
بسته به سلیقه خودتان میتوانید باز نمک،فلفل و سرکه اضافه کنید.
در آخر هم مقداری گلپر به باقالی اضافه کنید و میل کنید.
سالاد پاستا اصالتا ایتالیایی هست و در جهان طرفداران زیادی داره.
سالاد پاستا یا در اصطلاح ( سالاد ماکارونی) از غذاهای ساده و آسون هست که خیلی سالمه و راحت و در کمترین زمان میشه اونها رو تهیه کرد.
ماکارونی فرمی (پروانه ای) :◊: 1 بسته
تن ماهی :◊: یک عدد
:◊: کیفیت تن ماهی خیلی مهم است ، حتما از تن ماهی استفاده کنید که کیفیت خوبی داشته باشد :◊:
گوجه فرنگی :◊: 3 عدد
برگ ریحان تازه :◊: به مقدار دلخواه
زیتون :◊: به مقدار لازم
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و 1 قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد.
پاستا را 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
پاستا را در ظرفی بزرگ بریزید.
تن ماهی با قوطی کنسرو (به صورت در بسته ) را 20 دقیقه درون ظرف آب جوش قرار دهید تا پخته شود.
گوجه فرنگی ها رو بشورید و به صورت نگینی خرد می کنیم.
بعد از این که هسته زیتون ها رو در آوردید آن هارا حلقه حلقه خرد کنید.