گالری عکس مدل جوراب بافتنی زنانه زیبا و متنوع
گالری عکس مدل جوراب بافتنی زنانه شیک و جذاب
گالری عکس جوراب بافت زنانه فوق العاده زیبا
گالری عکس جوراب بافت زنانه بی نظیر و زیبا
گالری عکس جوراب بافت زنانه با طرحی شکیل
گالری عکس جوراب بافتنی زنانه خوشگل و گرم
گالری عکس جوراب بافتنی زنانه خیلی جذاب
گالری عکس جوراب بافتنی زنانه بسیار زیبا
گالری عکس جوراب بافتنی زنانه قشنگ و خوش رنگ
گالری عکس مدل جوراب بافت زنانه جذاب و گرم
گالری عکس مدل جوراب بافت زنانه خوشگل و ناز
گالری عکس مدل جوراب بافت زنانه زیبا و قشنگ
گالری عکس مدل جوراب بافت زنانه شیک و جذاب

اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینیهای اتریشی است.
اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و لای آن شیرینی باشد.
در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده است.
:◊:اشترودل سیبی :◊:اشترودل گیلاسی :◊:اشترودل خشخاشی :◊:اشترودل شیرکرم :◊:اشترودل نون خرمایی :◊:اشترودل کوکو شیرین:◊:
:◊:اشترودل سبزیجات:◊:اشترودل نشاسته گندم:◊:اشترودل ادویهدار:◊:اشترودل شُشی:◊:اشترودل اسفناج:◊:
اشترودل سیرخرسی:◊:اشترودل پنیر گردو:◊:اشترودل مرغ :◊:اشترودل پیتزا:◊:اشترودل اسفناج:◊:اشترودل پیتزا لقمه:◊:

:◊: این مواد تقریبا برای 3 نفر است :◊:
موادی که برای تهیه خمیر اشترودل احتیاج دارید:
خمیر مایه فوری:◊: 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم:◊: یک سوم پیمانه
آرد :◊: 2 پیمانه
ماست یا شیر:◊: 1 قاشق غذا خوری
کره:◊: 50 گرم
تخم مرغ :◊: 1عدد
نمک:◊: 1 قاشق مربا خوری
شکر:◊: نصف قاشق مربا خوری
:◊: لیوان های فرانسوی را مقیاس اندازه گیری قرار دهید هر لیوان معادل یک پیمانه هست:◊:
گوشت چرخ کرده:◊: نیم کیلو گرم
پیاز خرد شده :◊: 1 عدد
قارچ خرد شده :◊: 500 گرم
جعفری خرد شده :◊: 4 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای خرد شده :◊: 1 عدد
رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا :◊: 200 گرم
زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد
کنجد :◊: مقداری برای تزیین
آویشن :◊: به مقدار لازم
ادویه کاری :◊: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه :◊: به مقدار لازم
:◊: درون مواد گوشتی می توانید به دلخواه از سوسیس هم اسفاده کنید.
این غذا با سوسیس مزه بهتری دارد ولی در این مطلب برای سالم تر بودن غذا فقط از گوشت چرخ کرده استفاده کرده ایم :◊:

به نقل از انسان شاد طرز تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده و قارچ به این صورت است که
برای تهیه خمیر ابتدا باید آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه فوری و شکر رو داخل اون بریزد.
با قاشق مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه ای بموند تا عمل بیاید و پفکی شود.
درون تابه ای کره را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کره نرم شود وقتی خنک شد آن را به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید.
در یک کاسه ای دیگر تخم مرغ، نمک و ماست (یا شیر) رو با هم مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
آرد را سه مرتبه الک کنید.
:◊: علت سه مرتبه الک کردن آرد :◊:
آرد را کم کم به موادتان اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر درست شود.
روی خمیر را بپوشانید
خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرفی قرار دهید.
در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید و یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
حالا نوبت آماده کردن مواد گوشتی داخل خمیر اشترودل است:
پیاز خرد شده را با مقداری روغن در ماهی تابه روی حرارت متوسط قراربدید تا طلایی شود.
وقتی که پیاز سرخ شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت دهید.
همه ی ادویه ها به جز نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.
قارچ خرد شده رو هم به مواد گوشتی اضافه کنید و تفت بدهید.
:◊: برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ یک قاشق غذا خوری آبلیمو بزنید :◊:
:◊: حرارت را هم باید زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند :◊:
فلفل دلمه ای و رب رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
جعفری ها رو که ساطوری کردین و نمک رو اضافه کنید .
در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید تا پنیر درون مواد باز شود . تابه را از روی حرارت بردارید.
بعد از یک ساعت که به خمیر استراحت دادید اونو روی کاغذ روغنی قرار دهید و کمی آرد بپاشید.
با وردنه خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید.
اطراف خمیر را به صورت مورب با چاقو مثل شکل زیر برش بدهید.

از مواد گوشتی وسط خمیر بریزید و همه جای خمیر پخش کنید.

قسمت بالا و پایین خمیر را به سمت داخل مواد بیارین و سپس لبه های خمیر را روی مواد بیاورید.
روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد پاشی کنید .
اشترودل گوشت و قارچ را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.
اشترودل گوشت و قارچ شما آماده است .نوش جان

10 گرم دارچین حاوی
2407 :◊: کیلوکالری انرژی
0.12 :◊: گرم چربی
8.06 :◊: گرم کربوهیدرات
0.4 :◊: گرم پروتئین میباشد.
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان میباشد،بطوری که 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین به اندازه ای 1 لیوان آب انار آنتی اکسیدان دارد.
همچنین دارچین سرشار آهن،کلسیم،منگنز،فیبر و ویتامین های C , K میباشد.
دارچین در برابر مقابله با عفونت های قارچی و باکتریایی به بدن کمک میکند.
استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
میتوانید از دارچین برای پیشگیری از فاسد شدن گوشت استفاده کنید.
پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
با اضافه گردن دارچین به چای گرفتگی شینه و مجرای تنفسی را التیام ببخشید.
اضافه کردن دارچین به سوپ و چای حالت تهوع را کم میکند.
در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید میباشد.
این ادویه میتواند در درمان آلزایمر و پیشگیری از آن کمکی بسیاری کند.
دارچین برای پیشگیری از بیماری ام اس نیز بسیار مفید میباشد.
به دلیل اینکه دارچین طبیعت گرمی دارد باعث افزایش قوای جنسی میشود.
همچین میتواند اثرات منفی ناشی از مصرف غذاهای پر چرب را کاهش دهد.
دارچین، علاو بر درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
دارچین کلسترول و قند خون را کنترل میکند و از آن برای درمان سوء هاضمه و درد معده و اسهال استفاده میکند.
برای افرادی که آلرژی دارند نیز مفید میباشد.
دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .
یک دارو بسیار مفید برای دردهای عضلانی میباشد.
از دارچین میتوانید به عنوان تب بر استفاده کنید.
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است.
اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
چای دارچین بهترین دارو برای سرماخوردگی میباشد.
دارچین با ،باز کردن رگ ها باعث بهبود عملیات گردش خون میشود.
بعضی از تحقیقات نشانگر این موضوع هستند که دارچین برای کاهش فشار خون نیز مفید میباشد.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظ در برابر حمله باکتری ها به بدن روزانه عسل و پودر دارچین مصرف کنید.
مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان میکند.
خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است.
دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد.
برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، میتوانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
تحقیقات نشان داده است اضافه کردن دارچین به رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت به حفظ سلامتی آنها کمک شایانی میکند.
دراچین با کم کردن میزان قند،چربی و کلسترول خون افراد مبتلا به دیابت تاثیر زیادی در حفظ سلامتی آنها دارد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای ، آب پرتقال یا غلات مفید است.
دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری میکند.
همچین مصرف زیاد از حد دارچین میتواند مضر باشد.
ترکیبات موجود در دارچین عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود میبخشد.
تقریبا دارچین بدون کالری میباشد و افراد مبتلا به دیابت با خیال راحت از بابت چاق شدن میتوانند آن را استفاده کنید.
در هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری وجود دارد که بسیار کم میباشد.
مطالعات نشان داده که دارچین 20 برابر سوخت و ساز کلوکز را افزایش میدهد.
با مصرف مخلوط عسل و دارچین بی میلی نسبت به کربوهیدرات ها در فرد به وجود می آید.
قرار دادن دارچین و عسل در برنامه غذایی میتواند بسیار مفید باشد برای جلوگیری از اضافه وزن.
معجون دارچین و عسل را قبل از خواب و صبح نوش جان کنید.
از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.
دهانشویه :
1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با نصف قاشق چایخوری پودر میخک مخلوط کرده و مسواک تر را به آن آغشته کنید.
سپس آنرا به دندانها و داخل دهان بکشید و این عمل را روزی یک مرتبه تکرار کنید.
سفید کننده و جرم گیر دندان :
یک قاشق مربا خوری پودر دارچین را با ۲ قاشق مرباخوری کف دریا مخلوط کرده و خوب هم بزنید،
روزی ۲ مرتبه ابتدا مسواک را تر کرده و به پودر حاصل آغشته کنید سپس آن را به دندانها بکشید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش دارچین :
چوب دارچین خرد شده :: 2 قاشق غذا خوری
عسل 2 قاشق مربا خوری برای هر لیوان
آب جوش 3 لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه دمنوش دارچین ابتدا باید دارچین را خوب بشورید.
بعد از شستن آن هرا همراه با آب جوش در قوری ریخته و روی حرارت اجاق قرار دهید و اجازه دهید با حرارت متوسط برای 30 دقیقه دم بکشد.
بعد از دم کشیدن دم نوش دارچین آن را در لیوان یا فنجان مورد نظر بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا عسل در دمنوش حل شود سپس میل کنید.
دمنوش دارچین برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.
پودر دارچین را در کیسه پلاستیکی نگه داری نکنید.
هرچه پوست دارچین کهنهتر باشد اسانس کمتری خواهد داشت.
به این دلیل که دارچین طبیعتی گرم دارد میتواند در افرادی که مزاج گرم دارند باعث خشکی پوست،گرفتگی و خارش گلو و خارش بدن شود.
استفاده بیش از حد دارچین، باعث تپش قلب، بیخوابی و افسردگی میشود.
اثرهای مضر مصرف زیاد دارچین، عبارت است از، التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و سوزش معده.
دارچین از لختگی خون جلو گیری میکند، ولی زیاده روی در مصرف آن باعث مشکل در خونی و گردش خون میشود.
اگر آسپرین مصرف میکنید از مصرف دارچین خودداری کنید.
متخصصان زنان و زایمان توصیه کرده اند زنان حامله در دوران بارداری از مصرف دارچین خودداری کنند.
دارچین باعث زایمان زودرس میشود.
در دوران شیر دهی نوزاد نباید از دارچین یا دیگر ادویه ها استفاده شود چون این عمل باعث ناراحتی معده نوزاد میشود.
معده درد، اسهال یا استفراغ نشانه این است که سیستم گوارشی کودک به این نوع غذاها حساس است.
هویج پوست کنده :◊: 5 عدد
ترب سفیده پوست کنده بزرگ :◊: 2 عدد
نمک :◊: 2 قاشق چایخوری
شکر :◊: 1 فنجان ( 4 قاشق چایخوری هم اضافه تر بردارید )
سرکه سفید :◊: دو و نیم فنجان
آب گرم :◊: 2 فنجان
به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی هویج و ترب سفید ابتدا باید هویج و ترب را خوب شسته و سپس خرد کنید.
هویج و ترب را به این صورت خرد کنید که اول آنها را از وسط نصف کرده و سپس به شکل دراز آنها را خرد کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و ترب و هویج خرد شده را درون آن بریزید و دو قاشق نمک و 4 قاشق شکر را به آن بیفزاید.
دستانتان را تمیز شسته و مواد داخل کاسه را با دست برای مدت زمان 4 دقیقه با هم مخلوط کنید تا خوب مواد نرم شوند.
یک عدد از ترب ها را برداشته و آن را خم کنید اگر نشکست یعنی اینکه مواد ترشی شما آماده است.
اکنون مواد را در صافی بریزید و آنها را با آب سرد بشورید و اجازه دهید خوب آب آنها برود.
بهد از آب کش کردن مواد آنها را دورن ظرف های مورد نظرتان بریزید.
در ظرف دیگری آب گرم را ریخته و 1 فنجان شکر و سرکه سفید را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شکر کاملا در آن حل شود هم بزنید.
هویج و ترب را در یک شیشه تمیز بریزید و مایع ترشی را روی آنها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و آن را درون یخچال بگذارید.
شما میتوانید ترشی هویج و ترب سفید را بعد از یک هفته میل کنید.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید برای شما مفید بوده باشد و از این ترشی نهایت لذت را در کنار خانواده ببرید.
نان ساندویچ (نان هات داگ) :◊: 8 عدد
فلفل سیز شیرین :◊: 400 گرم
خیار شور :◊: 1/2 فنجان
پیاز خرد شده :◊: 1/2 پیاز
پنیر چدار رنده شده :◊: 1 فنجان
کره :◊: 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا باید خمیر اضافه داخل نان ها را خارج کنید و سس مایونز داخل آنها بریزید و کاملا در سطح نان پخش کنید.
اکنون سوسیس های هات داگ را درون نان ها بگذارید و سپس روی سوسیس ها خیار شور بریزید.
بعد از گذاشتن هات داگ ها در نان آنها را در یک ظرف مناسب ترجیحا پیرکس بچینید.
اکون یک تابه نچسب انتخاب کرده و آن را روی حرارت اجاق قرار دهید و بعد کره را داخل تابه بریزید و همراه آن پیاز را هم اضافه کنید.
پیاز را تا زمانی که نرم شود تفت دهید و بعد فلفل سبز شیرین را هم به آن اضافه کنید و هم بزند تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
اکنون مخلوط فلفل و پیاز را روی هات داگ ها بریزید و پنیر را هم به آن بصورت پراکنده اضافه کنید.
یک فویل آلومینیومی روی ظرف بکشید و آن را درون فر قرار دهید.
دمای فر باید روی 180 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) تنظیم شود.
هات داگ تنوری باید به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا خوب پخته شود.
انسان شاد امیدوار است طرز تهیه هات داگ تنوری برای شما مفید بوده باشد و با تهیه هات داگ تنوری لحظات خوبی را در کنار خانواده داشته باشد.